آمریکا یک «میانجی بی‌طرف» در مذاکرات اوکراین نیست

به گفته یک کارشناس چینی آمریکا نمی‌تواند به عنوان میانجی واقعی در مذاکرات پایان درگیری اوکراین عمل کند. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از سان؛ «سان چی»، مدیر مرکز مطالعات روسیه و آسیای مرکزی در آکادمی علوم اجتماعی شانگهای، با اشاره به نتایج مذاکرات اخیر نمایندگان روسیه و آمریکا در ریاض، اظهار داشت که ... آمریکا یک «میانجی بی‌طرف» در مذاکرات اوکراین نیست

ادامه

آسیای مرکزی, آمریکا, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, چین, دریای سیاه, روسیه, شرق اروپا

سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری جمهوری آذربایجان در غرب قزاقستان+ فیلم

رسانه‌ها از سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری غیر نظامی جمهوری آذربایجان در آسمان قزاقستان خبر دادند. به گزارش ایلنا به نقل از روسیاالیوم، یک فروند هواپیمای مسافربری غیرنظامی متعلق به خطوط هوایی جمهوری آذربایجان در قزاقستان سقوط کرد. طبق این گزارش، ، یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به شرکت هواپیمایی آذربایجان امروز -چهارشنبه- در شهر ... سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری جمهوری آذربایجان در غرب قزاقستان+ فیلم

ادامه

آذربایجان, جهان, حوادث, خبر, فیلم, قزاقستان

«سین‌کیانگ»؛ مرکز طرح بزرگ «ابتکار کمربند و جاده»

روزنامه‌نگار مصری در یادداشتی، مشاهدات سفر ۱۲ روزه خود به «سین‌کیانگ» چین را منتشر کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شین‌هوا، «حازم سمیر» معاون مدیر تحریریه روزنامه «الجمهوری» مصر با انتشار یادداشتی با اشاره به سفر اخیرش به منطقه خودمختار «سین‌کیانگ» چین استدلال می‌کند که مشاهدات عینی و داده‌های واقعی با آنچه غربی‌ها ... «سین‌کیانگ»؛ مرکز طرح بزرگ «ابتکار کمربند و جاده»

ادامه

اروپا, ازبکستان, اقتصادی, تاجیکستان, ترکمنستان, چین, حقوق بشر, شرق آسیا, قرقیزستان, قزاقستان, گزارش

تاکید پکن بر «مسیر مشترک» با آسیای مرکزی برای تحقق ثبات منطقه‌

دولت پکن بر اهمیت همکاری‌های راهبردی، حفظ امنیت و تقویت روابط فرهنگی با کشور‌های آسیای مرکزی تأکید کرد. دولت پکن با اشاره به مسیر مشترک چین و کشور‌های آسیای مرکزی برای توسعه پایدار و ثبات منطقه‌ای، بر اهمیت همکاری‌های راهبردی، حفظ امنیت و تقویت روابط فرهنگی با کشور‌های این منطقه تأکید کرد. به نقل از ... تاکید پکن بر «مسیر مشترک» با آسیای مرکزی برای تحقق ثبات منطقه‌

ادامه

آسیای مرکزی, ازبکستان, تاجیکستان, ترکمنستان, جهان, چین, قرقیزستان, قزاقستان, همکاری استراتژیک

پشت‌پرده تحرکات تروریست‌ها در شمال سوریه

رسانه روسی در تحلیلی درباره درگیری‌ها و حملات اخیر مجموعه‌ای از گروه‌های تروریستی در سوریه، نوشت که دست آمریکا،‌ اوکراین و ترکیه در پشت این وقایع مشهود است. به گزارش ایسنا، خبرگزاری روسی در ارزیابی خود درباره درگیری‌هایی که اخیرا از سوی مجموعه‌ای از گروه‌های تروریستی از حدود چهار روز پیش در نقاطی از سوریه ... پشت‌پرده تحرکات تروریست‌ها در شمال سوریه

ادامه

آسیای مرکزی, آمریکا, ازبکستان, اسراییل, اوکراین, ایران, تاجیکستان, ترکیه, تروریسم, خاورمیانه, روسیه, سوریه, قرقیزستان, گزارش, لبنان

مسئولیت فساد و رشوه‌دهی در افغانستان در زمان ریاست‌جمهوری‌ام را می‌پذیرم، اما عامل اصلی این فسادها، آمریکاست

رئیس‌جمهور پیشین افغانستان در گفت‌وگویی اختصاصی تأکید می‌کند وجود فساد و رشوه‌دهی در افغانستان در زمان ریاست‌جمهوری‌اش را می‌پذیرد، اما عامل اصلی این فسادها، دولت آمریکاست.

به گزارش مهر، «حامد کرزی»، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان در گفت‌وگو با واشنگتن‌پست اعلام کرد مسئولیت کامل وجود فساد و رشوه‌دهی در دوران ریاست‌جمهوری‌اش را بر عهده می‌گیرد، اما در عین حال تأکید کرد، عامل اصلی فساد در سازمان اداری افغانستان، دولت و عوامل آمریکایی بودند.

وی دراین‌باره گفت: من مسئولیت کامل فساد و رشوه در ارائه خدمات (به مردم) را بر عهده می‌گیرم. اما روشن است قراردادهای بزرگ، فسادهای بزرگ با ارقام میلیون‌ها دلار یا صدها میلیون دلار، مربوط به دولت و عوامل آمریکا بود.

به نوشته واشنگتن‌پست حامد کرزی هم‌اکنون در شهر کابل، پایتخت افغانستان زندگی می‌کند، در شرایطی که طالبان او را از نزدیک تحت نظر دارد و به او اجازه نمی‌دهد کابل را ترک کند. کرزی اما تأکید می‌کند که تصمیم درستی گرفته که هنگام قدرت‌گیری طالبان در آگوست ۲۰۲۱، همچنان در کابل ماند و افغانستان را ترک نکرد.

وی دراین‌باره افزود: من (پس از قدرت‌گیری طالبان) از امنیت جانی خودم مطمئن نبودم. اما هرگز کشور را ترک نکردم و ترک نخواهم کرد. اینجا کشور من است.

بنا بر گزارش واشنگتن‌پست، طالبان، کرزی را دشمن خود می‌داند زیرا «کرزی اولین شخصی بود که در روند اشغال افغانستان، با آمریکایی‌ها همکاری کرد».

حامد کرزی از دسامبر ۲۰۰۴ تا سپتامبر ۲۰۱۴ رئیس‌جمهور افغانستان بود. او نخستین رئیس‌جمهور افغانستان پس از سرنگونی دولت طالبان در سال ۲۰۱۱ توسط ارتش آمریکا و ناتو بود. آمریکا و ناتو پس از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر در خاک آمریکا، به بهانه مبارزه با تروریسم به افغانستان و منطقه لشکرکشی و دولت طالبان مستقر در افغانستان را سرنگون کردند.

پوتین: آمریکا مسبب افزایش مسابقه تسلیحاتی در جهان است

رییس جمهور روسیه امروز در سخنانی با اعلام تمایل کشورش برای مذاکره مستقیم با ناتو تأکید کرد که آمریکا مسبب افزایش مسابقه تسلیحاتی در جهان است.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوریه, شرق اروپا, عراق, مسابقه تسلیحاتی, ناتو