نیجریه از هلاکت نیروهای بوکوحرام و داعش خبر داد

ارتش نیجریه اعلام کرد که ۶۰ مسلح وابسته به گروه‌های بوکوحرام و داعش را به هلاکت رسانده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، ارتش نیجریه از کشتن تعدادی از عناصر وابسته به گروه‌های بوکوحرام و داعش در جریان حملات هوایی و زمینی در شمال شرق این کشور خبر داد. ارتش این کشور ... نیجریه از هلاکت نیروهای بوکوحرام و داعش خبر داد

ادامه

تروریسم, جهان, شمال آفریقا, کامرون, نیجریه

الجزایر از سامانه اس ۴۰۰ رونمایی کرد+ فیلم

وزارت دفاع الجزایر برای نخستین بار از سامانه دفاعی اس۴۰۰ روسی رونمایی کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع الجزایر برای اولین بار از سامانه پدافندی اس ۴۰۰ روسیه رونمایی کرد. الجزایر چهارمین کشور در دنیاست که این سامانه پیشرفته را در اختیار دارد. این سامانه روسی در خلال رزمایش «استقامت ... الجزایر از سامانه اس ۴۰۰ رونمایی کرد+ فیلم

ادامه

الجزایر, دانش, روسیه, شرق اروپا, شمال آفریقا, فیلم

تظاهرات همبستگی با غزه در استکهلم و مراکش

سوئد و مراکش روز جمعه شاهد تظاهرات در همبستگی با مردم غزه بودند. به گزارش ایسنا، جمعه خیابان‌های استکهلم، پایتخت سوئد، شاهد راهپیمایی سکوت در همبستگی با مردم فلسطین و درخواست برای پایان دادن به تجاوزات اسرائیل به غزه بود. تظاهرکنندگان به نشانه عزاداری برای شهدای فلسطین لباس سیاه پوشیده بودند. آنها همچنین پرچم‌های فلسطین ... تظاهرات همبستگی با غزه در استکهلم و مراکش

ادامه

پرستاران, جهان, خاورمیانه, درمان, زنان, سوئد, شمال آفریقا, شمال اروپا, فلسطین, فیلم, کودکان, گرسنگی, مراکش, نسل‌کشی, همبستگی

معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

در سایه افزایش اعتراضات علیه نخست وزیر لیبی، سه وزیر دولت لیبی استعفا کردند. باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ صد‌ها معترض لیبیایی دیروز جمعه خواستار برکناری عبدالحمید دبیبه، نخست‌وزیر مورد حمایت خارجی ها و دولت او شدند. طبق اعلام دولت، یک عضو نیرو‌های امنیتی هنگام تلاش برخی از معترضان برای یورش به دفتر نخست‌وزیر ... معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, شمال آفریقا, لیبی

گسترش تنش‌های نظامی در لیبی؛ اعزام نیروهای حفتر به سرت

منابع امنیتی لیبی از تشدید عملیات نظامی در پی ترور رئیس سرویس اطلاعات نظامی این کشور خبر داده و اعلام کردند که نیروهای مسلح وابسته به حفتر از بنغازی راهی سرت شده‌اند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، محمود حمزه، فرمانده سرویس اطلاعات نظامی لیبی امروز چهارشنبه اعلام کرد که عملیات‌های نظامی در ... گسترش تنش‌های نظامی در لیبی؛ اعزام نیروهای حفتر به سرت

ادامه

امنیتی, بیانیه, تروریسم, جهان, خبر, سازمان ملل, شمال آفریقا, لیبی

مخالفت با حضور نظامی آمریکا در تونس/ واشنگتن عقب نشست

مخالفت احزاب تونسی با حضور نظامیان آمریکایی در این کشور سبب شد تا واشنگتن از موضع خود در این زمینه عقب‌نشینی کند.

 

به گزارش تسنیم مرکز فرماندهی آمریکا در آفریقا ” آفریکوم ” با اشاره به تحولات نظامی در لیبی و انتقال جنگنده‌های روسیه به این کشور اعلام کرد: نظامیان آمریکایی برای نظارت بر تحولات لیبی امکان دارد در تونس مستقر شوند. این بیانیه به دنبال گفت‌وگوی تلفنی  فرمانده ” افریکوم ” با وزیر دفاع تونس منتشر شد.

 

به دنبال انتشار بیانیه ” آفریکوم ” حزب کار تونس با حضور نظامیان آمریکایی در این کشور مخالفت و اعلام کرد: این اقدام خطرناکی است که حاکمیت ملی تونس را به صورت آشکار نقض می‌کند و تونس را به درگیری‌های داخلی لیبی می‌کشاند. این اقدام خطرناک به افزایش دخالت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در بحران لیبی منجر خواهد شد.

 

به نوشته روزنامه تونسی الشروق، در این بیانیه تصریح شده‌ است: هدف از دخالت در بحران داخلی لیبی تصاحب ثروت‌های طبیعی این کشور از جمله نفت و گاز است.

 

حزب کار تونس از سکوت مقامات این کشور در قبال بیانیه آفریکوم انتقاد و اعلام کرد: این سکوت نشان می‌دهد که آنان با حضور نظامیان آمریکایی در تونس موافق هستند.

 

این حزب از تمام احزاب سیاسی و سازمان‌های مدنی خواست در قبال این اقدام بایستند و اجازه ندهند کشورشان به پایگاه نظامی آمریکا برای دخالت در لیبی تبدیل و سناریوی سوریه در لیبی تکرار شود که در این صورت، امنیت تمام کشورهای منطقه از جمله تونس ازبین خواهد رفت.

 

حزب کار تونس در بیانیه خود تصریح کرد: این حزب با هرگونه دخالت کشورهای بیگانه در تحولات لیبی مخالفت است. خواه این دخالت‌ها از سوی محور ترکیه- قطر باشد یا توسط امارات، مصر و عربستان انجام شود یا از سوی آمریکا و متحدین اروپایی‌اش یا روسیه باشد.

 

در همین حال، حزب جمهوری تونس نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این حزب با حضور نظامیان کشورهای بیگانه تحت هر عنوانی در تونس مخالف است و خواهان برپایی یک نظام دموکراتیک با حفظ تمامیت ارضی در لیبی است.

 

این حزب در بیانیه خود از رئیس جمهور تونس خواسته‌ است، اجازه ندهد از خاک تونس برای دخالت در تحولات داخلی لیبی سوء استفاده شود.

 

حزب جمهوری تونس از پارلمان این کشور خواسته است تا جلسه‌ای با حضور وزیر دفاع تونس درباره امنیت ملی و استقلال کشور برگزار کند.

 

به دنبال این اعتراضات، سفارت آمریکا در تونس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: منظور فرمانده آفریکوم از اعزام نیرو به تونس اعزام ” تیپ کمکی نیروهای امنیتی” است و منظور از این تیپ به هیچ وجه نیروهای رزمی آمریکا نیستند.

 

تونس یکی از کشورهایی است که تفاهمنامه همکاری‌های نظامی با آمریکا امضاء کرده و قرار بود رزمایش مشترک با این کشور برگزار کند اما شیوع ویروس در جهان سبب شد تا این رزمایش به تعویق بیفتد.

 

تونس از جمله کشورهایی است که در فهرست دریافت کمک‌های نظامی آمریکا قرار دارد.

سرکرده یک گروه تروریستی سوری در لیبی کشته شد/ سقوط هواپیمای حامل ۳۰۰ تروریست

“ارتش ملی لیبی” از به هلاکت رسیدن یکی از سرکردگان نیروهای “سلطانمراد ” از گروه‌های تروریستی مخالف دولت سوریه که از سوی ترکیه به لیبی منتقل شده‌اند، در طرابلس خبر داد.

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, شمال افریقا, لیبی

دیده‌بان حقوق بشر سوریه: اردوغان با داعش و القاعده ارتباط مستقیم دارد

دیده‌بان حقوق بشر سوریه فاش کرد که ترکیه از چند ماه قبل هزاران تروریست داعش و القاعده را به لیبی انتقال داده تا آنها در کنار دولت وفاق ملی علیه نیروهای خلیفه حفتر بجنگند.

ادامه

ترکیه, تروریسم, تونس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دخالت نظامی, روسیه, سوریه, شمال افریقا, لیبی