بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار+ فیلم

در پی وقوع زمین‌لرزه در میانمار، تاکنون حداقل ۱۰۰۰ نفر کشته شده‌اند. به گزارش ایسنا، در پی وقوع زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری که روز جمعه میانمار و بخش‌هایی از تایلند را به لرزه درآورد، تاکنون حداقل ۱۰۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند و صدها نفر دیگر مجروح شده‌اند. طبق گزارش تلویزیون دولتی میانمار، در ... بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار+ فیلم

ادامه

تایلند, جهان, خبر, فیلم, محیط زیست, میانمار

بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

“تشکیلات دموکراتیک زنان ایران” روز هشتم مارس (امسال مطابق ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۳) روز جهانی زنان، روز تجدید عهد و همبستگی با مبارزات زنان برای ساختن جهانی عاری از فقر، خشونت، تبعیض، بی‌عدالتی، و تخریب محیط زیست را به همهٔ زنان و دختران ایران شادباش می‌گوید. روز هشتم مارس هر ساله ازسوی زنان مبارز و نیروهای ... بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, ایران, بیانیه, پرستاران, جهان, دانمارک, روسیه, زنان, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوئیس, صلح, طبقه کارگر, فقر, کمونیسم, کودکان, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم, همبستگی

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

رئیس کمیسیون اروپا درحالی که برای شرکت در یک نشست به لهستان سفر کرده است توسط مردم این کشور هو شد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ از ریانووستی، کشاورزان لهستانی اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا را در گدانسک هو کردند. این اتفاق درحالی رخ داد که فون در لاین در نشست خارجی کمیسیون اروپا که ... هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اعتراضات اجتماعی, اوکراین, جهان, خبر, شرق اروپا, طبقه کارگر, کشاورز, لهستان, محیط زیست

دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

تصمیم رئیس جمهوری آمریکا برای خروج از «سازمان جهانی بهداشت» و «توافق پاریس»، پیامدهای فاجعه‌باری برای زیرساخت‌های بهداشت و سلامت در آفریقا دارد، تا حدی که دولت ترامپ می‌تواند پیام‌آور بیماری و مرگ در قاره آفریقا باشد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری «اینترنشنال پالیسی دایجست»، این تصمیمات دولت دونالد ترامپ، پیشرفت‌های به ... دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

ادامه

آفریقا, آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, درمان, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, غرب آفریقا, فرانسه, فقر, محیط زیست

هشدار شبه نظامیان شمال سوریه نسبت به تصمیم ترکیه برای اشغال شهر کوبانی

اداره خودگردان کوبانی در شمال سوریه امروز شنبه، هشدار داد که ادامه حملات ترکیه به منطقه سد تشرین با هدف اشغال شهر کوبانی است. به گزارش ایسنا، اداره خودگردان شبه نظامیان کُرد در کوبانی واقع در شمال سوریه در بیانیه‌ای طرح‌ها و اقدامات ترکیه که زیرساخت‌ها و تاسیسات خدماتی در مناطق شمال و شرق سوریه ... هشدار شبه نظامیان شمال سوریه نسبت به تصمیم ترکیه برای اشغال شهر کوبانی

ادامه

ترکیه, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, محیط زیست

محمد درویش؛ تبدیل رودخانه به جاده در کنار دروازه قرآن غیرکارشناسی بود

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور گفت: تبدیل رودخانه به جاده در کنار دروازه قرآن اقدامی غیرکارشناسی بود.

 

محمد درویش در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه سیل دروازه قرآن شیراز در حوزه آبخیز منشور دروازه قرآن به سعدی اتفاق افتاده است، گفت: این در حالیست که آب سطح شهر شیراز از دیر باز از این بخش وارد دریاچه مهارلو می‌شد.

 

وی افزود: طبق مطالعاتی که دکتر آهنگ کوثر استاد پژوهش مرکز تحقیقاتی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس و مبتکر حوزه آبخوان که در سال ۱۳۸۲ انجام داده همواره اذعان داشته که حداکثر حجم آبی که در ثانیه در این بخش تولید می‌شود ۸۰ متر مکعب در ثانیه است این در حالیست که خسارات ناشی از سیل سال ۸۲ که در شیراز اتفاق افتاد برگرفته از این اتفاق بود.

 

درویش گفت: به دور از هر مسئله سیاسی معتقدم که میزان حجم تولید شده سیلاب در لوله ها به مراتب بزرگتر از لوله هایی است که شهرداری شیراز در زمان گذشته طراحی کرده است.

 

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور خاطر نشان کرد: مسئولان وقت شهرداری شیراز به دلیل کاستن از هزینه ها لوله هایی را طراحی کرده اند که توان عبور حجم زیادی آب را ندارند که نقش این مهم در وقوع سیل شیراز به خوبی مشهود و آشکار بود.

 

درویش افزود: اینکه برخی افراد همواره اذعان دارند که اقداماتی مانند سد سازی، شکسته شدن سد، عدم لایروبی و ….. رخ داده سبب بروز سیل شیراز شده است علمی و کارشناسانه نیست چرا که تبدیل رودخانه به جاده در کنار دروازه قرآن اقدامی غیر کارشناسی است.

 

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور تصریح کرد: طبق مستندات موجود و فیلم هایی که در فضای مجازی منتشر شده است، مردمی که در زمان وقوع سیل در منطقه دروازه قرآن حضور دارند فکر نمی کردند که این اتفاق تبدیل به سیل بزرگ شود. این در حالیست که مکان هایی گردشگری و تفریحی که در این منطقه حضور دارند به راحتی می توانستند هشدارهای لازم را به مردم بدهند.

 

درویش با بیان اینکه مدیریت بحران باید در زمان مناسب از طریق اماکنی که در دروازه قرآن وجود دارد به مردم اطلاع رسانی می‌کرد، ادامه داد: در چنین شرایطی مدیریت بحران با کند عمل کردن نتوانست به طور مناسب مانع از بروز چنین اتفاق ناگواری شود.

همبستگی تشکیلات دموکراتیک زنان ایران با قربانیان فاجعه سیل روزهای اخیر در کشور ما

نوروز و بهار سال ۱۳۹۸ با فاجعه سیل خانمانسوز و در غیاب هشدارهای ضروری هواشناسی،  در شمال و در بسیاری از استان های  ایران آغاز شد. روستاهای زیادی زیر آب رفتند و یا در محاصره آب قرار گرفتند.

ادامه

ایران, بیانیه, محیط زیست

پروفسور کردوانی: ایران وارد دوره ترسالی نشده است

پروفسور کردوانی خبری که از قول وی در فضای مجازی مبنی بر پایان دوره خسکسالی و آغاز یک دوره ترسالی در ایران منتشر شده را تکذیب کرد و گفت: ایران همچنان در شرایط خشکسالی و کم‌آبی قرار دارد و بارش‌های اخیر هم اتفاقی رخ داده است.

ادامه

ایران, خبر, محیط زیست, مصاحبه و گفتگو