انتقاد مکزیک از تعرفه‌های آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت از ونزوئلا

رئیس‌جمهوری مکزیک در اعتراض به اقدامات یکجانبه آمریکا، اعمال تعرفه ۲۵ درصدی علیه کشورهایی که از ونزوئلا نفت یا گاز می‌خرند را مورد انتقاد قرار داد. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای خبرگزاری افه، «کلائودیا شینباوم» در نشست مطبوعاتی صبحگاهی خود گفت: ما موافق این نیستیم که تحریم‌های اقتصادی علیه کشورها اعمال شود، ... انتقاد مکزیک از تعرفه‌های آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت از ونزوئلا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسپانیا, تحریم, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سنگاپور, مکزیک, هندوستان, ونزوئلا, ویتنام

کوبا: مهاجرت برای آمریکا به تجارت تبدیل شده است

وزیر امور خارجه کوبا در اعتراض به کارت طلایی اقامت پنج میلیون دلاری آمریکا، دولت «ترامپ» را متهم کرد که از مهاجرت به عنوان تجارتی با فروش مسکن و اخراج مهاجران غیرقانونی استفاده می‌کند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای تله‌سور، «برونو رودریگس» وزیر امور خارجه کوبا با انتشار پیامی از طریق حساب ... کوبا: مهاجرت برای آمریکا به تجارت تبدیل شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحلیل, جهان, سازمان ملل, کوبا, مهاجران

کشته شدن فرد مظنون به توطئه برای ترور رئیس‌جمهور کلمبیا

مقام‌های کلمبیا اعلام کردند فردی که قصد داشت رئیس‌جمهور این کشور آمریکای لاتین را ترور کند، از پای درآمد. به گزارش ایسنا، مقام‌های کلمبیا اعلام کردند مردی که به توطئه برای ترور «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا متهم شده بود، در یک عملیات امنیتی کشته شد. خبرگزاری آناتولی در این باره گزارش داد: «پدرو سانچر»، وزیر ... کشته شدن فرد مظنون به توطئه برای ترور رئیس‌جمهور کلمبیا

ادامه

آمریکای لاتین, تروریسم, جهان, خبر, کلمبیا

سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله!

پلیس آرژانتین با بازنشستگان معترض به سیاست‌های اقتصادی رئیس جمهور این کشور که خارج از ساختمان کنگره دست به تظاهرات زده بودند، درگیر شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اعتراضات مسالمت‌آمیز بازنشستگان آرژانتینی به سیاست‌های اقتصادی خاویر میلی، رئیس جمهور این کشور، با ورود نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد. به گقته ... سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله!

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بازنشستگان, جهان, خبر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

گوستاوو پترو: زلنسکی باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین برای یک توافق صلح صحبت کند

رئیس جمهور کلمبیا در سخنانی اعلام کرد: «زلنسکی» جنگی را با سلاح‌های غربی آغاز کرد و اکنون به او خیانت شده است؛ وی توسط روسیه که از سلاح‌های خود استفاده می‌کند، خلع سلاح شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، گوستاوو پترو، رئیس جمهور کلمبیا در شبکه اجتماعی ایکس پیامی منتشر و ... گوستاوو پترو: زلنسکی باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین برای یک توافق صلح صحبت کند

ادامه

آمریکای لاتین, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح

مادورو خواستار برگزاری تظاهرات ضدامپریالیستی شد

رهبر اپوزیسیون ونزوئلا وعده داد که فشارها بر رئیس‌جمهوری این کشور را افزایش دهد. «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا هم در مقابل قول داد «اقلیت دیوانه‌ای» را که می‌خواهند او را از قدرت کنار بزنند، شکست دهد.

 

اعتمادآنلاین| «خوان گوایدو» رئیس‌جمهوری خودخوانده ونزوئلا به خبرنگاران گفت: دولت کاراکاس غرقه در تناقضات است و نمی‌داند که چگونه به مردم ونزوئلا پاسخ دهد. آنها فکر می‌کنند که فشارها به آخر رسیده اما این تازه آغاز ماجراست.

 

گوایدو گفت: بخش دولتی بسیاری از حقوق خود را از دست داده و ما دیگر گزینه‌ای جز نافرمانی مدنی نداریم.

 

این اظهارات از سوی گوایدو در حالی مطرح شده که «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهوری ونزوئلا به حامیانش تاکید کرد تا روز شنبه برای مقابله با اعتراضات جدید از سوی گوایدو به راهپیمایی‌های ضدامپریالیستی دست بزنند.

 

مادورو در جمع حامیانش از زمان بازگشت گوایدو به کشور گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری، ما در مقابل توطئه و باج‌خواهی پیروز هستیم اگرچه یک اقلیت دیوانه به انزجار و نفرت خود ادامه می‌دهند.

 

نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا قول داده است «اقلیت دیوانه‌ای» را که می‌خواهند او را از قدرت کنار بزنند، شکست دهد.

 

مادورو در مراسمی به مناسبت ششمین سالگرد درگذشت هوگو چاوز رئیس جمهور قبلی ونزوئلا گفت: «اینکه یک اقلیت دیوانه با نفرت و تلخی رفتار می‌کند، مشکل آنهاست. ما به آنها توجه نمی‌کنیم، هم‌میهنان.»

 

او افزود: ما آنها را در جا خشک خواهیم کرد، کار آنها، اتحاد ملی آنها را. بگذارید اقلیت دیوانه به رفتار تلخ خود ادامه دهد، ما آنها را مغلوب خواهیم کرد. برای چاوز چنین می کنیم، برای تاریخ بزرگ کشورمان این کار را می‌کنیم.

 

او در برابر گروهی از نظامیان خواستار «راهپیمایی‌های ضدامپریالیستی در بزرگداشت روز ضدامپریالیستی بولیواری» در روز شنبه شد.

ایسنا

ادامهٔ پایداری ونزوئلا در برابر مداخلهٔ آشکار و خشن خارجی

خطر مداخلهٔ نظامی آمریکا و ارتجاع منطقه در امور داخلی ونزوئلا همچنان این کشور را تهدید می‌کند، ولی اعتراض‌ها به این مداخلهٔ آشکار و دفاع از حق مردم ونزوئلا در تعیین سرنوشت خود نیز پیگیرانه ادامه دارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, استرالیا, امریکا, امریکای لاتین, انگلستان, برزیل, تحریم, جهان, دومینیکن, روسیه, کانادا, کلمبیا, کوبا, ونزوئلا

اسپانیا؛ سازمان‌دهندگان شورش‌های ونزوئلا مقاومت مادورو را پیش‌بینی نکرده بودند

به گزارش اسپوتنیک، «جوزف بورل» ( Josep Borrell) وزیر خارجه اسپانیا امروز دوشنبه در خصوص تحولات ونزوئلا اعلام کرد: سازمان‌دهندگان شورش‌ها در پیش‌بینی عواقب آن موفق نبودند و انتظار نداشتند نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور این کشور بتواند مقاومت کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر

سیاستمدار ونزوئلایی: آمریکا بدنبال اجرای شکل جدیدی از جنگ در ونزوئلا است

سیاستمدار ونزوئلایی ضمن هشدار درمورد تشکیل یک ‘ارتش آزادیبخش’ توسط مخالفان راست گرا علیه دولت کاراکاس گفت: آمریکا در راستای اجرای شکل جدیدی از جنگ در ونزوئلا گام برمی‌دارد.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, ونزوئلا