نیویورک‌تایمز: انتقال موشک‌های تاماهاوک‌ها به اوکراین یعنی تقابل مستقیم روسیه و آمریکا

رسانه آمریکایی نوشته انتقال موشک‌های کروز تاماهاوک آمریکایی به اوکراین باعث می‌شود تا ایالات متحده به رویارویی مستقیم با روسیه نزدیکتر شود. به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی با بیان اینکه «تامین و ارائه چنین تسلیحاتی به اوکراین واقعا چالش برانگیز است»، تصریح کرده است: «ارسال این موشک‌ها به اوکراین به‌ویژه به این دلیل پیچیده خواهد ... نیویورک‌تایمز: انتقال موشک‌های تاماهاوک‌ها به اوکراین یعنی تقابل مستقیم روسیه و آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

لوکاشنکو: ارسال تاماهاک به اوکراین زمینه‌ساز جنگ هسته‌ای است

رئیس‌جمهور بلاروس با بیان اینکه ارسال موشک‌های آمریکایی تاماهاک به اوکراین نمی‌تواند مناقشه این کشور با روسیه را حل کند، هشدار داد که این اقدام جهان را به جنگ هسته‌ای نزدیک خواهد کرد. به گزارش ایسنا، «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس هشدار داد که انتقال موشک‌های آمریکایی تاماهاک به اوکراین نه‌تنها کمکی به حل بحران این ... لوکاشنکو: ارسال تاماهاک به اوکراین زمینه‌ساز جنگ هسته‌ای است

ادامه

آمریکا, اوکراین, بلاروس, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

ترامپ پوتین را تهدید کرد!

رئیس جمهور آمریکا با تکرار سیاست تهدید علیه روسیه، این کشور را به تامین موشک دوربرد «تام‌هاوک» برای اوکراین تهدید کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ولادیمیر پوتین، همتای روسیه‌ای خود را تهدید کرد که در صورت حرکت نکردن به سوی پایان جنگ اوکراین، برای کی‌یف موشک ... ترامپ پوتین را تهدید کرد!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تشنج‌ زایی, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, ناتو

واکنش تند چین به طرح آمریکا برای ممنوعیت پروازهای مسافرتی بر فراز روسیه

پکن طرح پیشنهادی واشنگتن برای ممنوع کردن پرواز خطوط هوایی چین بر فراز حریم هوایی روسیه در مسیر رفت و برگشت به آمریکا را مورد انتقاد قرار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، وزارت خارجه چین به پیشنهاد دولت آمریکا ممنوعیت پرواز هواپیماهای خطوط هوایی چین بر فراز حریم هوایی روسیه از ... واکنش تند چین به طرح آمریکا برای ممنوعیت پروازهای مسافرتی بر فراز روسیه

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اقتصادی, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب

نبنزیا: روایت آمریکایی‌ها از کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا، شبیه سناریوی فیلم‌های هالیوودی است

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روایت آمریکایی‌ها درباره کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا را به سناریویی مناسب برای فیلم‌های هالیوودی تشبیه کرد. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روایت آمریکایی‌ها درباره کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا را به سناریویی مناسب برای فیلم‌های هالیوودی ... نبنزیا: روایت آمریکایی‌ها از کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا، شبیه سناریوی فیلم‌های هالیوودی است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحلیل, جهان, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, ونزوئلا

لاوروف: سفارت آمریکا فعالیت مخالفان را در جهان به‌طور مستقیم اداره می‌کند

به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در همایش جوانان “سرزمین معانی” در روز جمعه اظهار داشت: در هر مکانی چه در شرق اروپا یا مرکز آن ما دلایل و مدارک بیشماری داریم که نشان می‌دهند سفارت آمریکا، از جمله فعالیت مخالفان را در آنجا به طور مستقیم اداره می‌کند.

 

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد، بین کارمندان سفارت آمریکا در مسکو تعداد زیادی تابعیت روسی دارند برخی از آنها براساس کنوانسیون وین که می‌توان آنها را به عنوان افراد فنی در نظر گرفت حق انجام وظایف دیپلماتیک از جمله فعالیت‌های سیاسی ندارند.

 

لاوروف با وجود این موضوع اشاره کرد که بارها مشاهده و افشا شده که کارمندان سفارت آمریکا از همین افراد فنی که بازنشسته نیز هستند دست به سفرهایی در مناطق روسیه می‌زنند و اطلاعاتی از مواضع ساکنان این استان و آن استان جمع آوری می‌کنند یا از مواضع سیاسی آنها نسبت به مقامات فدرال مطلع می‌شوند.

 

وی افزود: ما در چنین مواردی از همکاران آمریکایی خود می‌خواهیم قرارداد این افراد را لغو کنند. تصور نمی‌کنم آمریکا به این فعالیت‌ها به عنوان مداخله در امور روسیه نگاه کند و آن به دو دلیل است یکی اینکه آنها تصور می‌کنند همه کار برای آنها مجاز است و دوم اینکه این مساله با آنها عجین شده است.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه اظهار داشت: یک “انقلاب رنگی” در داخل خاک اتحاد جماهیر شوروی سابق یا خارج آن وجود نداشته که زندگی ملت‌ها را بهتر کرده باشد. اما آمریکا دست از طرح و نقشه خود در این زمینه برنمی‌دارد تبعا به خاطر فلسفه ویژه آمریکایی‌هاست. فلسفه آنها این است که هر دولتی که واشنگتن آن را قانونی بداند حتی در صورت تنش مستمر می‌تواند بماند در غیر این صورت آمریکا با مخالفان در این کشور نیز همکاری می‌کند.

 

وزیر خارجه روسیه در ادامه تاکید کرد، جبهه النصره مورد حمایت است تا بعد از شکست داعش جای آن را بگیرد به طوریکه آمریکا همچنان در قبال این گروه سکوت اختیار کرده و چه بسا برخی بازیگران خارجی همچنان از النصره حمایت می‌کنند.

 

لاوروف بعید ندانست که برخی اعضای ائتلاف ضد داعش تمایل دارند از النصره در آینده علیه بشار اسد استفاده کنند.

 

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد، دلایل بسیاری وجود دارند که نشان می‌دهند برخی بازیگران خارجی از النصره حمایت می‌کنند. ائتلاف ضد داعش به عنوان مثال حملاتی علیه مقرهای النصره انجام نمی‌دهد.

 

لاوروف افزود: ظنین هستیم به اینکه کسانی که از جبهه النصره حمایت می‌کنند می‌خواهند بعد از شکست داعش از آن به عنوان گروهی که آماده جنگ گسترده با دولت سوریه و تغییر نظام است استفاده کنند.

 

وی ادامه داد: دیگر جای شک نیست که داعش شکست خواهد خورد و دشوار است که درباره زمان نهایی آن پیش‌بینی داشته باشیم.

 

لاوروف تاکید کرد، بسیاری از سیاستمداران کنونی از نظریه “تفرقه بینداز و حکومت کن” حمایت می‌کنند تا نظام تک قطبی جهانی را حفظ کنند و علت این تفرقه و آشوب مداخلات خارجی است.

 

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد، روند حل بحران سوریه خیلی جلو افتاده بود اگر آمریکا به وعده‌اش در زمینه جدا کردن تروریست‌ها از مخالفان عمل کرده بود.

 

وی افزود: یک سال پیش توانستیم با جان کری، وزیر خارجه وقت آمریکا درباره حل بحران سوریه به توافق برسیم و فکر می‌کنم آن پیشرفت واقعی بود و اگر توافق کامل حاصل می‌شد و نیروی هوایی و ائتلاف با هم هماهنگ می‌شدند خیلی جلو می‌رفتیم البته تنها شرط این توافق این بود که آمریکا مخالفان را از تروریست‌ها جدا می‌کرد.

 

لاوروف ادامه داد: تحریم‌های آمریکا علیه روسیه هدفش واداشتن مسکو به برخی چشم پوشی‌هاست اما ما هیچ عقب‌نشینی در منافع خود نمی‌کنیم و این را همه می‌دانند و البته ما آماده مذاکره با همه هستیم اما اجازه نمی‌دهیم کسی از بالا به ما دستور دهد.

 

وی درباره مداخله آمریکا در انتخابات روسیه در سال ۲۰۱۸ نیز تاکید کرد: امیدوارم بعد از کل اتهاماتی در حق ما مطرح شد که همه نیز بی‌اساس بودند چون طی ۹ ، ۱۰ ماه گذشته هیچ مدرکی علیه ما به دست نیامد آمریکا یا لااقل نخبه‌گان آن خوب درباره مداخله در انتخابات ما با توجه به حساسیت این مساله فکر کنند.

 

لاوروف ادامه داد: اما اگر این امر اتفاق بیفتد ما قوانین خود را داریم و کنوانسیون وین درباره روابط دیپلماتیک صحبت کرده و متون آن نیز مشخص است و به ما می‌گوید چه چیز جایز است و چه چیز ممنوع. ما براساس آن و قوانین خود عمل خواهیم کرد.

ایسنا

وبا جان بیش از یک میلیون کودک یمنی را تهدید می‌کند

سازمان بین المللی «کودکان را نجات دهید» هشدار داد که بیش از یک میلیون کودک بر اثر شیوع وبا در یمن با خطر مرگ رو به رو هستند.   به نقل از شبکه خبری المسیره، این سازمان افزود: این کودکان در صورت ابتلا به وبا سه برابر بیش از دیگران با خطر مرگ روبه رو ... وبا جان بیش از یک میلیون کودک یمنی را تهدید می‌کند

ادامه

جهان, حقوق کودک, خبر, عربستان سعودی, یمن

روسیه برای میزبانی نشست میانجیگرانه ایران وعربستان اعلام آمادگی کرد

روزنامه روسی پراودا نوشت: روسیه برای میانجیگری بین ایران و عربستان سعودی به منظور پایان دادن به اختلافات کنونی از جمله برگزاری نشست مقام های دو کشور در مسکو اعلام آمادگی کرده است.   سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: آماده ایم به عنوان میانجی برای برقراری دوباره روابط بین ایران و عربستان سعودی تلاش ... روسیه برای میزبانی نشست میانجیگرانه ایران وعربستان اعلام آمادگی کرد

ادامه

ایران, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

بیش از یکصد دلفین در سواحل رومانی به‌دام تورهای ماهیگیری افتادند

یکصد و ۱۹ دلفین در سال جاری میلادی در امتداد سواحل دریای سیاه رومانی پس از گرفتارشدن در تورهای ماهیگیری تلف شدند.   به گزارش پایگاه های اینترنتی بالکان، ‘ماره نوستروم’ رییس گروه های محیط زیست رومانی با انتشار این مطلب تلف شدن دلفین ها در سواحل دریای سیاه رومانی را که به خاطر بی ... بیش از یکصد دلفین در سواحل رومانی به‌دام تورهای ماهیگیری افتادند

ادامه

جهان, خبر, رومانی, محیط زیست

دو مرکز دیپلماتیک آمریکا در مسکو پلمپ شد

مجموعه ویلایی و انبارهای سفارتخانه آمریکا در مسکو به عنوان پاسخ روسیه به تداوم اقدام های واشنگتن علیه این کشور از امروز (سه شنبه) پلمپ شد.   مجموعه ویلایی سفارت آمریکا در منطقه سربرنی بور در غرب مسکو و انبارهای این سفارتخانه در خیابان گاراژنی پایتخت روسیه توقیف و امکان بهره برداری از آنها برای ... دو مرکز دیپلماتیک آمریکا در مسکو پلمپ شد

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه