مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه تشکیل کشور فلسطین و راهکار دو دولتی را تصویب کرد

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت قاطع آرا، پیش‌نویس قطعنامه‌ پیشنهادی فرانسه و عربستان سعودی را تصویب کرد که اعلامیه نیویورک در مورد حل و فصل مسالمت‌آمیز موضوع فلسطین و اجرای راه حل دو دولتی را تایید و حمایت می‌کند. به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز جمعه ... مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه تشکیل کشور فلسطین و راهکار دو دولتی را تصویب کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین

دو سناتور دموکرات: تخریب در غزه فراتر از بمب و گلوله است

دو سناتور آمریکایی پس از سفر به خاورمیانه گزارش دادند، اسرائیل در قالب یک طرح نظام مند در حال نابودی و پاکسازی نژادی در غزه است و تخریب در این شهر فراتر از بمب و گلوله است. به گزارش روز جمعه ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: کریس ون هولن از ایالت مریلند و جف مرکلی از ... دو سناتور دموکرات: تخریب در غزه فراتر از بمب و گلوله است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, پاک‌سازی قومی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, گرسنگی, گزارش

افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

رئیس جمهور ونزوئلا از دلایل اصلی اقدامات آمریکا برای ایجاد تشنج در منطقه کارائیب پرده برداشت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا می‌گوید که دلیل اصلی آمریکا برای اعزام و استقرار نیرو در منطقه کارائیب، ذخایر نفت و گاز طبیعی ونزوئلا است. مادورو در گفتگو با راشاتودی اظهار ... افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, الیگارشی, تحلیل, تشنج‌ زایی, جهان, صلح, کارائیب, ونزوئلا

نماینده کنگره: حمایت‌های مالی واشنگتن از کی یف و تل‌آویو قطع شود

یکی از نمایندگان آمریکا خواهان توقف حمایت‌ مالی این کشور از اوکراین و اسرائیل شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، مارجوری تیلور گرین، نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا پیشنهاد داد مبالغ تخصیص داده شده برای حمایت از اوکراین و اسراییل از بودجه دفاعی سال ۲۰۲۶ این کشور حذف شود. وی اضافه کرد: ... نماینده کنگره: حمایت‌های مالی واشنگتن از کی یف و تل‌آویو قطع شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اقتصادی, اوکراین, تایوان, تحلیل, جهان, خاورمیانه, شرق اروپا, فلسطین, ناتو

کارلسون: مشکل آمریکا اقتصاد فروپاشیده است، نه ایران

تحلیلگر برجسته آمریکایی ادعای واشنگتن مبنی بر اینکه ایران بزرگ‌ترین تهدید علیه ایالات متحده است را «دروغ» خواند و تاکید کرد: سیاست‌های دولت ترامپ برای مقابله با تهدید بر مبنای نادیده گرفتن تهدیدات واقعی علیه ما بنا شده است. به گزارش ایسنا، «تاکر کارلسون» تحلیلگر و مجری شناخته شده آمریکایی در یک مصاحبه تفصیلی در ... کارلسون: مشکل آمریکا اقتصاد فروپاشیده است، نه ایران

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, امنیت, انگلیس, ایران, تروریسم, جهان, سیاسی, عراق, عربستان, کودکان, نازیسم

قصد ترامپ برای کاهش بودجه «صدای آمریکا» و «رادیو فردا»

بر اساس لایحه بودجه پیشنهادی دولت آمریکا به کنگره برای سال ۲۰۲۰، بودجه بخش فارسی دو رسانه ضدایرانی «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» به شدت کاهش می‌یابد.

 

لایحه بودجه پیشنهادی دولت ترامپ به کنگره آمریکا نشان می‌دهد کاخ سفید میزان بودجه درخواستی برای بخش فارسی‌زبان دو رسانه معاند «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» را برای سال ۲۰۲۰ میلادی به میزان قابل توجهی کاهش داده است.

 

در سند موسوم به «توجیه بودجه درخواستی» بار دیگر بر اهمیت این دو رسانه به عنوان ابزارهای پیشبرد منافع و اهداف ایالات متحده در ارتباط با ایران تأکید شده اما اعداد و ارقام ارائه شده حاکی از آن است که کاخ سفید قصد دارد بودجه این دو شبکه را نیز مانند دیگر رسانه‌های برون‌مرزی دولت آمریکا، به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهد.

 

بر اساس این سند، دولت ترامپ پیشنهاد کرده میزان بودجه سالانه بخش فارسی صدای آمریکا با افت ۶ میلیون دلاری، از ۱۷.۷۱۴ میلیون دلار به ۱۱.۷۱۴ میلیون دلار کاهش یابد.

 

در توضیح نحوه اعمال این کاهش بودجه نیز عنوان شده است که صدای آمریکا باید کارکنانی را که از مهارت‌های فنی لازم برخوردار نیستند و شغل آن‌ها توسط نیروهای قراردادی ماهر قابل پوشش است، تعدیل ‌کند.

 

در صورت تایید کنگره، بودجه بخش فارسی صدای آمریکا در سال میلادی آینده حدود یک سوم کاهش خواهد یافت

 

در مورد رادیو فردا نیز دولت آمریکا طبق سند ارائه شده تصمیم دارد بودجه بیش از ۱۴ میلیون دلاری آن را با حدود دو سوم کاهش نسبت به سال قبل به کمتر از ۵ میلیون دلار کاهش دهد.

 

درخواست دولت ترامپ برای کاهش بودجه رسانه‌های برون‌مرزی در حالی صورت می‌گیرد که المانیتور تابستان گذشته در گزارشی (اینجا) ضمن اذعان به ناکارآمدی شبکه‌های معاند فارسی‌زبان در جنگ رسانه‌ای با ایران، از افزایش فشارها بر این شبکه‌ها برای تشکیل یک جبهه رسانه‌ای قوی‌تر در مقابل کشورمان خبر داد.

 

طبق گزارش این پایگاه آمریکایی، کنگره آمریکا در راستای استراتژی جدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور در قبال ایران، به دنبال اثربخشی بیشتر رسانه‌های فارسی‌زبانی است که از بودجه دولت آمریکا ارتزاق می‌کنند.

 

بر اساس این گزارش، در مرکز استراتژی رسانه‌ای جدید واشنگتن علیه ایران، شبکه‌های خبری «رادیو فردا» و «صدای آمریکا» قرار دارند.

 

به نوشته المانیتور، قانونگذاران آمریکایی و مقامات دولتی از هر دو جناحِ دموکرات و جمهوری‌خواه از دیرباز، بنگاه خبرپراکنی آمریکا (BBG) که متولی این شبکه‌های خبری فارسی‌زبان به شمار می‌رود، را به انفعال و ناکارآمدی [در جنگ رسانه‌ای با ایران] متهم کرده‌اند و بسیاری از آنها برنامه‌های این دو شبکه درباره ایران را به دلیل تعصبات سیاسی و اختلاف نظر کارکنان آنها، “بسیار بد” می‌دانند.

 

در حالیکه هر دو جناح سیاسی آمریکا معتقدند که «رادیو فردا» و «صدای آمریکا» به عنوان شبکه‌هایی که با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی اداره می‌شوند، باید تلاش بیشتری برای پیشبرد منافع آمریکا انجام دهند، جمهوری‌خواهان اخیرا این دو شبکه را تحت فشار بیشتری قرار داده‌اند تا جبهه رسانه‌ای قوی‌تر و آشکارتری را علیه ایران تشکیل دهند.

 

طبق گزارش المانیتور، دولت ترامپ سال گذشته یک اندیشکده محافظه‌کار (شورای سیاست خارجی آمریکا) را مامور ارزیابی عملکرد صدای آمریکا و رادیو فردا کرد. این شورا در بخشی از گزارش نهایی خود اعلام کرد که این دو شبکه فارسی‌زبان به اندازه کافی منتقد توافق هسته‌ای ایران نیستند و دلیل رویکرد متفاوت دولت ترامپ نسبت به این توافق نیز به خوبی در برنامه‌های خبری آنها توضیح داده نمی‌شود!

باشگاه خبرنگاران جوان

تظاهرات در واشنگتن؛ ‘دست از سر ونزوئلا بردارید’

صدها نفر در واشنگتن و نزدیک کاخ سفید در یک گردهمایی، علیه سیاست های دولت ‘دونالد ترامپ’ در قبال ونزوئلا اعتراض کردند. وی افزود: ۵۰۰۰ تن از این افراد جنگجو بودند. علاوه بر این ۳۴ هزار غیرنظامی دیگر نیز از الباغوز خارج شده‌اند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جهان, خبر, ونزوئلا