هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

نابرابر بودنِ توزیعِ ثروت در ایران و ژرف شدنِ فاصلهٔ طبقاتی در آن

سال جدید در حالی آغاز شده ‌است که گزارش‌های اقتصادی اخیر به سطح بحرانی رسیدنِ نابرابریِ توزیع ثروت در ایران را نشان می‌دهند. بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، حدود پنج درصد از جمعیت کشور صاحب بیش از پنجاه درصد از ثروت ملی هستند، درحالی که اکثریت قریب‌به‌اتفاق مردم با داشتن درآمدهایی ناچیز با مشکل‌های اقتصادی‌ای روزافزون ... نابرابر بودنِ توزیعِ ثروت در ایران و ژرف شدنِ فاصلهٔ طبقاتی در آن

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, طبقه کارگر, فقر, کار کودکان, کودکان, معیشت

هشدار کارگران صنعت حمل و نقل هند! خصوصی سازی را لغو کنید

سه شنبه جمع بزرگی از کارگران بخش حمل و نقل از سراسر کشور در دهلی نو تظاهرات کرده و خواستار تغییر قانون خصوصی‌سازی به نفع رانندگان اتوبوس‌ها و کارگران خدمات ریلی و.. هند شدند. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه هندی نیوکلیک، صبح روز سه شنبه بیست و پنجم مارس، صدها کارگر بخش‌های ... هشدار کارگران صنعت حمل و نقل هند! خصوصی سازی را لغو کنید

ادامه

امنیت شغلی, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, هندوستان

اوضاع بحرانی کشور و مضحکۀ نظرسنجی در مورد«مهم‌ترین جمله‌های رهبر در سال ۱۴۰۳»

پس از شکست سنگین دیکتاتوری حاکم در انتخابات نمایشی مجلس شورای اسلامی در اسفند ۱۴۰۲ در نتیجهٔ تحریم گستردهٔ مردم، و سپس مرگ مشکوک ابراهیم رئیسی، روند فرسایش و پوسیدگی رژیم در یک سال گذشته شتابی چشمگیر و انکارناپذیر یافت. اوضاع در همهٔ عرصه‌های اساسی سیاسی و اقتصادی-اجتماعی کشور و از همه مهم‌تر در تأمین ... اوضاع بحرانی کشور و مضحکۀ نظرسنجی در مورد«مهم‌ترین جمله‌های رهبر در سال ۱۴۰۳»

ادامه

آمریکا, استبداد, استراتژیک, استقلال, اسراییل, اسلام سیاسی, امپریالیسم, ایدئولوژی, ایران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, خاورمیانه, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, سیاسی, صلح, طبقه کارگر, عراق, فقر, فلاکت, معیشت, منافع ملی, نئولیبرالیسم

هر ماه نزدیک به ۲۰۰ کارگر بر اثر بی‌توجهی و اهمال کارفرمایان جان می‌دهند

مرگ ۱۰۷۷ کارگر در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳، به معنای مرگ حدود ۲۰۰ کارگر در هر ماه بر اثر حادثه کار است؛ به این ترتیب، در هر هفته، حدود ۵۰ کارگر بر اثر حادثه کار و بی‌توجهی و اهمال کارفرمایان و عدم نظارت بازرسان کار جان خود را از دست می‌دهند. به گزارش خبرنگار ایلنا، ... هر ماه نزدیک به ۲۰۰ کارگر بر اثر بی‌توجهی و اهمال کارفرمایان جان می‌دهند

ادامه

ایران, حقوق بشر, حوادث, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی

قراردادهای موقت و سفید امضا لکه سیاهی بر پیشانی رژیم ولایی

داوود عسگری قائم مقام دبیر اجرایی تشکیلات حکومتی خانه کارگر شهرستان ری گفت: انتظار و مطالبه اصلی ما از وزیر کار، تامین امنیت شغلی کارگران وافزایش حقوق و رفاه کارگران و بازنشستگان است.

 

به گزارش خبرنگار ایلنا، داود عسگری  گفت: قراردادهای موقت و سفید امضا لکه سیاهی بر پیشانی مسئولانی است که به بهانه اشتغال‌زایی این قراردادها را گسترش دادند.

 

وی با بیان اینکه سالهاست که امنیت شغلی کارگران نادیده گرفته می‌شود، گفت: هر دولتی که بر سر کار می‌آید وعده امنیت شغلی و افزایش رفاه کارگران و بازنشستگان را می‌دهد و آخرالامر هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

 

وی ادامه داد: امروزه بسیاری از کارگران قرارداد موقت هستند و همین امر باعث از بین رفتنِ امنیت شغلی آن‌ها شده به طوری که نمی‌توانند برای شغل خود آینده‌ای متصور شوند. کارفرما به راحتی می‌تواند کارگر را اخراج کند و کسی نمی‌تواند جلوی او بایستد.

 

عسگری با تاکید براینکه قراردادهای موقت راندمان کار کارگران را پایین می‌آورد، گفت: کارگری که نمی‌داند تا چه زمانی بر سر کار خود خواهد ماند و نگران اخراج شدن است، بهره‌وری پایینی دارد و نمی‌تواند آنگونه که باید دل به کار دهد.

 

او اظهار کرد: در کنار مشکلاتی که کارگران دارند، اشتغال هم کم است. یک نفر اخراج می‌شود و فرد دیگری جای او می‌آید و معمولا اینگونه نیست که شغل جدید ایجاد شود. خیلی از صنایع ما یا از بین رفتند یا تعطیل و نیمه تعطیل هستند. دولت می‌بایست فکری اساسی به حال رونق اشتغال کند.

 

او در خاتمه درباره کاهش درآمد کارگران بعد از بازنشستگی گفت: بازنشستگان امروز، کارگران دیروزند که در حال حاضر از وضعیت معیشتی خوبی برخوردار نیستند و به نوعی از زندگی جا مانده‌اند و قابل تامل اینکه مسئولان مدام از افزایش حقوق و دریافتی‌های آنان صحبت می‌کنند اما در عمل هیچ خبری نیست.

کارگران بازنشسته با حداقل دریافتی فقط زنده‌اند اما زندگی نمی‌کنند

رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان ری می‌گوید: دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و تامین اعتبارات لازم حداقل انتظار جامعه بازنشستگی از دولت و مجلس است.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, بازنشستگان, تحلیل, حقوق بشر, کارگری

نگاه اقتصادی مدیران سیستم درمان به پرستاران و مردم و مرگ ۱۳۰ پرستار در دوران کرونا

از ابتدای شیوع ویروس کرونا در ایران تا امروز، ۱۳۰ پرستار در راه رسالت خویش جان خود را از دست داده‌اند. اگرچه خطرات متعددی آنها را تهدید می‌کند اما همچنان به مبارزه خود با کرونا ادامه می‌دهند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, پرستاری, تحلیل, حقوق بشر, کارگری

تمام تشکل‌های کارگری یکصدا بر حذف پیمانکاران تاکید دارند

محسن باقری گفت: در دولت گذشته متاسفانه هر روز شاهد گسترش پیمانکاری‌ها بودیم به‌طوریکه کانون هماهنگی شورای اسلامی کار تهران و سایر تشکل‌های عالی کشوری طی سه سال اخیر یکصدا می‌گفتند که پیمانکاران از بازار کار باید حذف شوند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, تحلیل, حقوق بشر, کارگری

مافیای قدرتمند پشت واردات ایستاده و به دنبال شلیک آخرین تیرها بر قلب تولید هپکوست

واقعا چرا باید ماشین آلات مستعمل خارجی‌ها را بخریم و میلیاردها تومان صرف نگهداری و تعمیرات آن کنیم یا بعد مدتی آن‌ها را بلااستفاده در قبرستان‌های ماشین آلات رها کنیم اما به تولید ملی بها ندهیم و با هپکو قرارداد نبدنیم؟ سود چه کسانی در واردات است که این چنین سفت و سخت پای دور ... مافیای قدرتمند پشت واردات ایستاده و به دنبال شلیک آخرین تیرها بر قلب تولید هپکوست

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, کارگری