مجله آمریکایی اعلام کرد که نیروی هوایی آمریکا به شکست برنامه تولید جنگنده های “اف ـ ۳۵” به عنوان جایگزین جنگنده های “اف ـ ۱۶” اعتراف کرده است.
به گزارش اسپوتنیک، مجله آمریکایی فوربس گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده شکست برنامه جنگنده اف-۳۵ که برای یک دهه تنها تلاش برای جایگزینی جنگنده اصلی آمریکایی اف-۱۶ بود را پذیرفته است.
این مجله نوشت: طراحی جنگنده “اف-۳۵” با توجه به افزایش رقابت، به طور قابل توجهی پیچیده است که این مساله باعث کند شدن توسعه، افزایش هزینهها و کاهش اعتماد به پروژه آن شده است.
فوربس همچنین تأکید کرد که فرماندهان نیروی هوایی آمریکا باید این واقعیت را بپذیرند که نمی توانند هواپیماهای اف-۱۶ را که آزمایش شده بودند، با همان تعداد اف-۳۵ جایگزین کنند.
اظهارات مقامات نیروی هوایی ایالات متحده درباره لزوم ساخت جنگنده های سبک جدید، پذیرفتن ضمنی عدم موفقیت برنامه اف-۳۵ است.
بر اساس گزارش فوربس، نیروی هوایی آمریکا حتی اگر اقدام به انجام چنین کاری بکند، احتمال داده می شود که سناریوی اف-۳۵ بار دیگر تکرار شود و جنگنده جدیدی نمی تواند جایگزین اف-۱۶ شود؛ چراکه بار دیگر هزینه زیادی را به همراه خواهد داشت و مانند اف-۳۵ غیرقابل اعتماد و متوسط خواهد بود.
نقاط ضعف جنگنده های آمریکایی از دید نشنال اینترست

جنگنده های رادار گریز اف-۲۲ و اف-۳۵ آمریکایی معایبی دارند که باعث آسیب پذیری آنها در برابر دشمن میشود.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه نشنال اینترست، رادارهای “پادسولنوخ”(به معنی گل آفتابگردان) بسیار عالی وظیفه شناسایی هواپیماهای رادار گریز را در آسمان انجام می دهند. همچنین رادارهای روسی می توانند اف-۳۵ را در مسافت های طولانی به راحتی ردیابی کنند.
در مقاله این نشریه آمده است که فناوری جستجوی مادون قرمز مکان جنگنده های رادارگریز آمریکایی را نیز محاسبه میکند.
از جمله معایب دیگر هواپیماهای آمریکایی، نقص قابل توجهی در تمام پارامترها در نبردهای هوایی می باشد که جنگنده های اف-۳۵ یا بی-۲ برای آنها طراحی نشده است. در آسمان اف-۳۵ می تواند طعمه ای آسان برای سوخو-۵۷ روسی باشد.