صدها هزار نفر در بلژیک و هلند علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند

صدها هزار نفر از مردم بلژیک و هلند روز یکشنبه در شهرهای بروکسل و لاهه علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان‌دهندگان تظاهرات در لاهه را ۱۵۰ هزار نفر تخمین زدند. سازمان‌دهندگان اعتراضات در بروکسل نیز شمار شرکت‌کنندگان را ۱۱۰ هزار و پلیس تعداد آنها را ... صدها هزار نفر در بلژیک و هلند علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, هلند

اعتراضات فراگیر در آمریکا به «سیاتل» کشیده شد+ فیلم

با وجود ادعای مقامات آمریکایی، اعتراضات مردمی در این کشور نه‌تنها خاموش نشده، بلکه با کشیده شدن آن به ایالت‌ها و شهرهای تازه‌ای، این اعتراضات درحال گسترش است. به گزارش ایسنا، وضعیت این روزهای آمریکا بحرانی شده است. برخی شهرهای آمریکا صحنه اعتراضات گسترده نسبت به سیاست‌های دولت است. اعتراضاتی که با دستور «دونالد ترامپ» ... اعتراضات فراگیر در آمریکا به «سیاتل» کشیده شد+ فیلم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسپانیا, اعتراضات اجتماعی, انگلیس, جهان, خبر, فلسطین, فیلم, مهاجرت, همبستگی

پایتخت‌های اروپایی بار دیگر صحنه راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شدند

پایتخت‌های مختلف اروپا همزمان با تعطیلات آخر هفته در آنها مجددا شاهد راهپیمایی انبوه حامیان فلسطین بودند که پایان نسل کشی در نوار غزه را خواستار شدند. به گزارش ایسنا، صدها هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در راهپیمایی که فراخوان آن از سوی احزاب اپوزیسیون اصلی ایتالیا صادر شد روز شنبه به خیابان‌های شهر ... پایتخت‌های اروپایی بار دیگر صحنه راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شدند

ادامه

آلمان, اسراییل, اعتراضات اجتماعی, انگلیس, ایتالیا, جهان, خاورمیانه, خبر, سوئد, صهیونیسم, فلسطین, کودکان

مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

هزاران نفر از مردم بلغارستان در تظاهراتی با طرح دولت این کشور برای تغییر ارز ملی به یورو مخالفت کرده و خواستار برگزاری همه‌پرسی در این باره شدند. به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، گروه‌های مدنی و احزاب ملی‌گرا سازماندهی تظاهرات روز شنبه در صوفیه پایتخت بلغارستان را برعهده داشتند. معترضان پرچم‌های بلغارستان در ... مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بلغارستان, تورم, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر

معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

در سایه افزایش اعتراضات علیه نخست وزیر لیبی، سه وزیر دولت لیبی استعفا کردند. باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ صد‌ها معترض لیبیایی دیروز جمعه خواستار برکناری عبدالحمید دبیبه، نخست‌وزیر مورد حمایت خارجی ها و دولت او شدند. طبق اعلام دولت، یک عضو نیرو‌های امنیتی هنگام تلاش برخی از معترضان برای یورش به دفتر نخست‌وزیر ... معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, شمال آفریقا, لیبی

فرانسه بیمناک از خشم معترضان عقب‌نشست؛ طرح جنجالی بازنویسی می‌شود

فرانسه از بیم شعله ورتر شدن آتش خشم و اعتراض‌های گسترده به طرح جدید حمایت از پلیس و تبدیل شدن آن به یک بحران امنیتی، عقب‌نشینی کرده و اکثریت پارلمان این کشور در نشست روز گذشته اعلام کردند که ماده ۲۴ طرح امنیت عمومی بازنویسی کامل می‌شود.

 

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، روزنامه اوئست فرانس نوشت: ماده جنجال برانگیز(۲۴) طرح امنیت عمومی که طی روزهای اخیر موجی از خشم و اعتراضات گسترده عمومی را به دنبال داشته انتشار تصاویر پلیس با هدف سوء را ممنوع کرده و برای آن مجازات یک سال حبس و جریمه ۴۵ هزار یورویی تعیین شده؛ از اواسط ماه نوامبر، اتحادیه های روزنامه نگاران و گروه های مدافع حقوق بشر که آن را نقض جدی آزادی مطبوعات، نقض صریح حقوق بشر و دموکراسی برای سرپوش گذاشتن خشونت های تبعیض آمیز نیروهای پلیس می دانند؛ آن را محکوم کردند.

 

شبکه بی اف ام تی وی گزارش داد فرانسه از بیم شعله ورتر شدن آتش خشم و اعتراضات گسترده به قانون جدید حمایت از پلیس و تبدیل شدن آن به یک بحران امنیتی، عقب نشینی کرده و اکثریت پارلمان این کشور در نشست روز گذشته اعلام کردند که ماده ۲۴ طرح امنیت عمومی بازنویسی کامل می‌شود.

 

به گزارش فرانس ۲۴؛ به تازگی فیلمی در شبکه های اجتماعی منتشر شده که در آن نشان می دهد پلیس پاریس به خانه (استدیو موسیقی) میشل زکلر، تهیه کننده موسیقی سیاه پوست در منطقه ۱۷ پاریس حمله کرده و او را به طرز وحشیانه ای مورد ضرب و جرح قرار داده است؛ همچنین چندی پیش نیز تصاویر مداخله پلیس برای برچیدن اردوگاه های پناهجویان در میدان “رپوبلیک” پاریس، یکی از میدان‌های اصلی پایتخت فرانسه؛ شوک و بهت را برانگیخت؛ این تصاویر نشان می‌دهد پلیس با زور باتوم و گاز اشک آور پناهجویان را از چادرهای خود بیرون می‌کند.

 

به نوشته روزنامه فرانسوی لوپریزین؛ ژرالد دارمنن، وزیر کشور فرانسه شامگاه گذشته در کمیسیون قوانین مجلس ملی این کشور اذعان کرد که شاید پلیس این کشور مشکلات ساختاری داشته باشد.

 

وی مشکلات نیروهای پلیس از جمله آموزش، نظارت و تجهیزات مورد نیاز… را برشمرد و با تاکید بر اعتماد به دیدیه لالمان، رئیس پلیس پاریس که منتقدان دولت او را مسئول خشونت های اخیر ماموران پلیس می دانند؛ تصریح کرد که هیچ شکافی بین پلیس و مردم وجود ندارد. در این راستا، برخی از چپ گرایان از جمله ژان لوک ملانشون، خواستار استعفای ژرالد دارمنن شدند.

 

شبکه بی اف ام تی وی فرانسه افزود: کریستوف کاستنر، وزیر کشور پیشین و رئیس کنونی حزب «جمهوری به پیش» در مجلس ملی تاکید کرد که «بازنویسی» کامل ماده ۲۴ در قالب یک کار جمعی از سوی سه گروه اکثریت پارلمانی انجام خواهد شد و به معنای پس گرفتن یا تعلیق این ماده قانونی نیست.

 

به گزارش این رسانه فرانسوی؛ برخی از اعضای حزب حاکم «جمهوری به پیش» خواستار لغو کامل این ماده قانونی شدند و از سوی دیگر رئیس سناتورهای راست گرا بیان کرد که دولت دائما مرتکب اشتباه می شود؛ بازنویسی ماده ۲۴ قانون امنیت عمومی در مجلس سنا باید صورت گیرد که قاعدتا در ژانویه بدان پرداخته خواهد شد.

 

یورونیوز نیز نوشت: چهار مامور پلیس از جمله سه نفر که در تصاویر ضرب و جرح مرد سیاهپوست در پاریس دیده می‌شوند تحت پیگرد قضایی قرار گرفته اند و از کار نیز تعلیق شده‌اند.

 

شبکه آر تی بی اف بلژیک گزارش داد: امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه، حمله نیروهای پلیس به میشل زکلر را غیرقابل قبول دانست و بیان کرد: این تصاویر مایه شرمساری ماست؛ فرانسه هرگز نباید نفرت پراکنی و نژادپرستی را ترویج دهد. وزیرکشور فرانسه از تعلیق افسران پلیس مسئول این حادثه خبر داده است

 

رئیس دولت فرانسه با تاکید بر اینکه مجریان قانون نیز باید به قانون احترام بگذارند؛ از دولت خواسته علیه همه اشکال تبعیض نژادی اقدامات مؤثرتری انجام دهند.

 

از روز شنبه هفته جاری، خیابان های دهها شهر فرانسه از جمله پایتخت صحنه حضور معترضان خشمگین به سیاست‌های دولت از جمله سیاست‌های تبعیض نژادی و حقوق بشری بود و تاکنون منجر به بازداشت و مجروح شدن ده‌ها نفر شده است.

قتل «جورج فلوید» برزیل، عامل اعتراضات مردم خشمگین بر ضد نژادپرستی

برزیل این روزها صحنه اعتراض به قتل سیاهپوستی است که به تازگی بر اثر شدت جراحات ناشی از ضربات نگهبانان سفیدپوست سوپرمارکتی جان سپرد؛ رویدادی که می‌تواند صحنه اعتراض‌های ضد نژادپرستی آمریکا را در این کشور زنده کند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, امریکا, امریکای لاتین, برزیل, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خبر

معترضان ساختمان کنگره گوآتمالا را به آتش کشیدند + فیلم

صدها معترض وارد ساختمان پارلمان گوآتمالا شده و بخش‌هایی از آن را در میان اعتراضات علیه رئیس جمهوری و پارلمان در تایید بودجه مناقشه برانگیزی که هزینه‌های بخش سلامت و آموزش را قطع می‌کند، به آتش کشیدند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, گواتمالا