یک جنگنده اف-۱۸ آمریکا سقوط کرد

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که یک جنگنده اف-۱۸ سوپر هورنت نیروی دریایی این کشور در سواحل ایالت ویرجینیا سقوط کرد. به گزارش ایرنا به نقل از شبکه سی‌بی‌اس، این حادثه چهارشنبه به وقت محلی و در جریان یک پرواز تمرینی رخ داد. خلبان این جنگنده نجات یافت و به بیمارستان منتقل شد اما درباره وضعیت ... یک جنگنده اف-۱۸ آمریکا سقوط کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر

ایندیپندنت: ترامپ با اروپایی‌ها مثل بچه مدرسه‌ای‌های بی‌انضباط رفتار کرد

تصاویر دیدار رئیس‌جمهور آمریکا با سران اروپایی در کاخ سفید در شبکه‌های اجتماعی جنجال‌برانگیز شده و برخی کاربران آن را «نمایش قدرت خجالت‌آور» ترامپ در برابر همتایان اروپایی او دانسته‌اند. به گزارش ایسنا،‌ رسانه انگلیسی در پی انتشار تصاویر دیدار روز دوشنبه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و سران اروپایی در اتاق بیضی کاخ سفید، نوشته ... ایندیپندنت: ترامپ با اروپایی‌ها مثل بچه مدرسه‌ای‌های بی‌انضباط رفتار کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, ایتالیا, جهان, صلح, فرانسه, ناتو

روزنامه «وال استریت ژورنال»: زلنسکی با تبادل اراضی موافقت کرده است

روزنامه آمریکایی گزارش داد، رئیس جمهور اوکراین در مذاکرات دوشنبه با دونالد ترامپ اعلام کرده با تبادل اراضی با روسیه موافق است. به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال»، مقام‌های اروپایی گفتند «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در جریان نشست دوشنبه شب خود با «دونالد ترامپ»، همتای آمریکایی در کاخ سفید با ... روزنامه «وال استریت ژورنال»: زلنسکی با تبادل اراضی موافقت کرده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح

دونالد ترامپ: پیشرفت‌های عمده در موضوع روسیه حاصل شده است

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری ایالات متحده، روز یکشنبه ۱۷ آگوست برابر با ۲۶ مرداد، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث‌سوشال» اظهار داشت: «پیشرفت‌های عمده‌ای در موضوع روسیه حاصل شده و همه منتظر اخباری در این زمینه باشند.» به گزارش CGTN : ترامپ و ولادیمیر پوتین رئیسان‌جمهوری ایالات متحده و روسیه روز جمعه ... دونالد ترامپ: پیشرفت‌های عمده در موضوع روسیه حاصل شده است

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, ایتالیا, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, فرانسه, ناتو

حمایت پکن از حل‎وفصل صلح‌آمیز بحران اوکراین پس از مذاکرات ترامپ و پوتین

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پس از نشست مشترک روسای جمهور آمریکا و روسیه که در آن شیوه حل‌وفصل مسئله اوکراین مورد بحث قرار گرفت، از بهبود روابط واشنگتن-مسکو و تمامی تلاش‌ها برای حل‎وفصل بحران اوکراین، استقبال کرد. به گزارش ایسنا، «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز دوشنبه در نشستی خبری گفت که ... حمایت پکن از حل‎وفصل صلح‌آمیز بحران اوکراین پس از مذاکرات ترامپ و پوتین

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, بلژیک, جنگ نیابتی, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح

عکس نژادپرستانه ترودو در آستانه انتخابات کانادا جنجال برانگیخت

انتشار عکسی از «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا که در حرکتی نژادپرستانه صورت و دست های خود را قهوه‌ای کرده بود، ضمن جنجال آفرینی در آستانه انتخابات فدرال کانادا، او را وادار به عذرخواهی کرد.

 

به گزارش روز چهارشنبه تارنمای پولیتیکو، انتشار این عکس که نخست در مجله تایم منتشر شده است و به ۲۰ سال پیش و زمان حضور ترودو در یک جشن بر می‌گردد، کمپین های انتخاباتی او برای دستیابی دوباره به پست نخست وزیری را به لرزه در آورده است.

 

در این عکس ترودو در حالی که از گریم صورت قهوه‌ای استفاده کرده به عنوان بخشی از رسومات یک جشن شبانه عربی مشاهده می‌شود. این عکس در مدرسه کلمبیا گرفته شده که ترودو در آن زمان در آنجا تدریس می‌کرد.

 

ترودو چهارشنبه شب تصدیق کرد که در این مراسم از پوشش شبیه لباس علاءالدین شخصیت فیلمی با همین عنوان استفاده کرده است. این فیلم انیمیشن در زمان اکران به دلیل نمایش تصویرهای کلیشه‌ای و توهین آمیز و نژادپرستانه مورد انتقاد قرار گرفته بود.

 

نخست وزیر کانادا تصدیق کرده که از این لباس وگریم استفاده کرده اما نباید این کار را می‌کرد و از این موضوع متاسف است.

 

ترودو همچنین تایید کرد در دوران دبیرستان نیز در یک مسابقه استعدادیابی به همین سبک وسیاق لباس پوشیده است.

 

وی در یک برنامه تبلیغات انتخاباتی به خبرنگاران گفت: من در آن زمان فکر نمی‌کردم این اقدام تبعیض آمیز است اما اکنون آگاهی بهتری دارم.

 

انتشار این عکس جنجال برانگیز می‌تواند موضع متزلزل کنونی نخست وزیر کانادا در داخل را در آستانه انتخابات ۲۱ اکتبر (۲۹ مهر) ضعیف‌تر کند به ویژه آن که وی مبارزه با نژادپرستی را به عنوان شالوده اصلی سیاست هایش ترسیم کرده است. حضور اقلیت ها در کابینه و افزایش سطح مهاجران به کانادا از جمله اقداماتی است که او در راستای چنین سیاستی اجرا کرده است.

 

ناامیدی و شوک مخالفان ترودو

 

اولین مخالف سیاسی او که بعد از انتشار این عکس به آن واکنش نشان داد «جاگمیت سینگ» از حزب چپگرای NDP بود که والدینش مهاجرانی از هند بودند.

 

وی به خبرنگاران گفت: این عکس توهین آمیز و مشکل ساز است.

 

«آندورو شِیر» رهبر محافظه کار و اصلی ترین رقیب انتخاباتی ترودو گفت: من هم مانند همه کانادایی‌ها با دیدن فقدان درایت ازسوی کسی که برای حکومت در کشور مناسب نیست، بسیار شوکه و ناامید شدم.

 

کانادایی‌هایی از نژاد آسیای جنوبی حدود ۴ درصد از جمعیت ۳۷ میلیون نفری کانادا را تشکیل می‌دهند. آنها نفوذی قوی در انتخابات به ویژه در تورنتو و وانکوور دارند.

 

«الیزابت می» رهبر حزب سبز نیز گفت که از شنیدن گزارش های اولیه در این زمینه شوکه شده است.

 

وی گفت: این شرم آور است و من حرفی برای گفتن ندارم.

 

ترودو تحت فشار

 

ترودو پسر نخست وزیر سابق کانادا است و به رغم شهرتش در زمینه دیپلماسی در سطح بین‌المللی، در داخل کشور به دلیل مسائل چندی تحت فشار است. مخالفان او به ویژه پرونده ای را دنبال می‌کنند که او و برخی از اعضای ارشد دولتش دادستان کل سابق این کشور را تحت فشار قرار دادند تا از اتهامات فساد علیه یک شرکت مهندسی صرف نظر کند.

 

سبک و سیاق ترودو در پوشیدن لباس هندی در جریان سفرش به هند نیز که در کنار هنرپیشگان بالیوود از لباس سنتی مخصوص دامادها در کنار بازیگر بالیوود استفاده کرده بود جنجال‌هایی را برانگیخت و او را مورد انتقاد گسترده قرار داد.

 

چهل و سومین انتخابات عمومی در کانادا در تاریخ ۲۱ اکتبر ۲۰۱۹ برای انتخاب اعضای مجلس عوام کانادا به موجب قانون انتخاباتی کانادا برگزار خواهد شد. در نتیجه انتخابات فدرال سال ۲۰۱۵ حزب لیبرال کانادا به رهبری جاستین ترودو اکثریت را به دست آورد.

 

رفتارهای نژادپرستانه از سوی سیاستمداران همواره بسیار مورد توجه مردم بوده است.

 

از دیگر سیاستمداران سرشناسی که به خاطر عکس‌های نژادپرستانه رسوایی به بار آورده‌اند می‌توان به «رالف نورتام» فرماندار ایالت ویرجینای آمریکا اشاره کرد. این عکس جنجالی وی را با چهره ای سیاه در کنار یک عضو گروه نژادپرست ‘کوکلاس کلان’ به تصویر می‌کشد. انتشار عکسی با چهره سیاه از یک مقام ارشد ایالت فلوریدا در مراسم هالووین در سال ۲۰۰۵ منجر به استعفای او شد.

ایرنا

سندرز خطاب به پامپئو؛ وظیفه تو حل و فصل مناقشات است

سناتور ارشد حزب دموکرات آمریکا و از نامزدهای این حزب برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به وزیر امور خارجه کشورش یادآوری کرد که وظیفه اصلی او بهره‌گیری از دیپلماسی برای حل مناقشات است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی

در پی ادامه اعتراضات کارگران، جنرال موتورز پرداخت بیمه کارگران معترض را متوقف کرد

همزمان با ادامه اعتصابات کارگران کارخانه جنرال موتورز آمریکا به دلیل شرایط نامناسب حقوق و مزایای این شرکت، هزینه های بیمه درمانی کارگران معترض به “اتحادیه کارکنان خودرو” محول شد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خبر

سودجویی سرمایه‌داری از طریق بهره‌کشی از کارگران و تخریب محیط زیست

“کلمنس تونیس”، یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌داران آلمان است. او در برابر جمع کثیری بالغ بر هزار وششصد نفر ازجمله اسقف اعظم، در شهر “پادربورن”، ۱۰ تیرماه ۹۸، با لبخندی و تشویق محتاطانهٔ جمعیت، بدون ابراز ناراحتی از شنیدن سخنانی نژادپرستانه و تحقیرآمیز دربارهٔ آفریقایی‌ها، به این سخنان واکنشی نیز نشان نمی‌دهد.

ادامه

المان, امریکا, جهان, حقوق بشر, خبر, کارگری