همه چیز به ضرر کارگران است؛ نتیجه حق‌طلبی، اخراج از کارخانه!

من را از کارخانه بیرون کردند؛ از روز اول، خواسته‌ام پرداخت حق بیمه بود که به خاطر آن به من اهانت کردند و من را مورد ضرب و شتم قرار دادند، هنوز هم حق بیمه‌ام واریز نشده؛ از ابتدای امسال فقط یک ماه حق بیمه کارگران آب معدنی داماش به حساب تامین اجتماعی واریز شده…. ... همه چیز به ضرر کارگران است؛ نتیجه حق‌طلبی، اخراج از کارخانه!

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, درمان, عدالت اجتماعی, گزارش, مغیشت

تجمع کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران دراعتراض به کار زیر نظر پیمانکار

کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضعیت شغلی خود مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. به گزارش خبرنگار ایلنا، امروز، دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴، کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضعیت شغلی خود مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. این کارگران به قراردادهای پیمانکاری معترض هستند و می‌گویند: حقوق ما اداره ... تجمع کارگران شرکتی حراست میدان نفتی یادآوران دراعتراض به کار زیر نظر پیمانکار

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

تجمع کارگران پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران در اعتراض به ادامه فعالیت پیمانکاران+ فیلم

روز دوشنبه سوم شهریور کارگران ارکان ثالث (پیمانکاری) شرکت نفت و گاز گچساران برای پیگیری مطالبات خود بار دیگر تجمع کردند و در راس خواستهای خود بر حذف پیمانکاران تاکید نمودند. این تجمع در واقع اعتراضی بود به پیش نویس جدید دولت در مورد تبدیل وضعیت کارگران ارکان ثالث نفت که با حفظ شرکتهای پیمانکاری، ... تجمع کارگران پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران در اعتراض به ادامه فعالیت پیمانکاران+ فیلم

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فیلم, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

جنایت هولناک در خان یونس؛ افراد زیر ۱۸ سال این فیلم را مشاهده نکنند

اسرائیل امروز با حمله هوایی به بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس جنایت هولناکی مرتکب شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، اسرائیل امروز با حمله هوایی به بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس جنایت هولناکی را مرتکب شد. در این جنایت دستکم ۱۶ نفر به شهادت رسیدند که اسامی آنها به شرح زیر ... جنایت هولناک در خان یونس؛ افراد زیر ۱۸ سال این فیلم را مشاهده نکنند

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, خبرنگاران, فلسطین, فیلم, نسل‌کشی

فنلاند: وضعیت غزه، شکست بشریت است

رئیس‌جمهور فنلاند با تاکید بر اینکه اسرائیل در نوار غزه قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند، گفت وضعیت در این منطقه تحت‌ محاصره، شکست بشریت را به نمایش می‌گذارد. به گزارش ایسنا، «الکساندر استاب»، رئیس جمهور فنلاند امروز (دوشنبه) بیان داشت وضعیت در نوار غزه یک فاجعه انسانی به شمار می‌رود که شکست بشریت را رقم ... فنلاند: وضعیت غزه، شکست بشریت است

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, شمال اروپا, فلسطین, فنلاند

علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت خاتمی، با تحریف از جزئیات قتل زهرا کاظمی سحن می‌گوید

به گزارش ایران: به دنبال بازداشت چند فعال محیط زیست به اتهام جاسوسی از سوی یک نهاد امنیتی، این بحث مطرح شد که نهاد و مرجع تشخیص فعالیت های جاسوسی، کدام است؟ علی مطهری نایب رئیس مجلس، این امر را در تخصص وزارت اطلاعات دانست و تاکید کرد دستگاه ها در کار هم مداخله نکنند. حجت الاسلام علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت اصلاحات نیز چنین نظری دارد. یونسی با تکیه بر تجارب دوران وزارت خود، معتقد است تنها مرجع قانونی تشخیص جاسوسی، وزارت اطلاعات است و در این وزارتخانه نیز تنها معاونت ضدجاسوسی، صاحب نظر تشخیص جاسوسی است. او با اشاره به تجربه مرگ زهرا کاظمی و اصرار غیرکارشناسی و غیرقانونی دادستان وقت بر جاسوس خواندن این عکاس ایرانی- کانادایی، می گوید پرونده بازداشت شدگان اخیر نیز باید به وزارت اطلاعات سپرده شود تا خودکشی دکتر کاووس سیدامامی، همچون مرگ زهرا کاظمی، به بحران دائمی برای ایران تبدیل نشود.

 

علی یونسی می گوید؛ در پرونده زهرا کاظمی، دادستان وقت ( سعید مرتضوی) اصرار داشت که وی جاسوس است. برای بررسی این موضوع ما در وزارت اطلاعات، دو کارشناس ضدجاسوسی این وزارتخانه را مامور کردیم تا در هتلی با این خانم مصاحبه کنند. این کارشناسان، پس از مصاحبه با وی، رسماً اعلام کردند که به لحاظ فنی و علمی، زهرا کاظمی جاسوس نیست، اما دادستان وقت تهران یعنی آقای سعید مرتضوی بر اصرار خود باقی ماند و این پرونده را از وزارت اطلاعات، تحویل گرفت و به اطلاعات نیروی انتظامی واگذار کرد.

 

وی می افزاید: زهرا کاظمی، گویا در فرآیند بازرسی، تحویل اشیا و انتقال به بازداشتگاه و نه در بازجویی، به دلیل مقاومت برای تحویل اشیا همراه خود، مورد ضرب و شتم قرار می گیرد و سر او به جدول خیابان اصابت می کند و منجر به خونریزی مغزی او می شود که اگر چنانچه بموقع او را به بیمارستان منتقل می کردند حتماً او نجات می یافت و همچنین اگر در این وضعیت، یعنی انتقال بموقع به بیمارستان و نجاتش، در هر دادگاهی، حتی دادگاه های کانادا در حضور وکیل کانادایی قرار می گرفتیم جمهوری اسلامی محکوم شناخته نمی شد بلکه مامور یا ماموران دون پایه به دلیل قصور یا تقصیر، مسئول شناخته می شدند. اما بد عمل کردن، لجاجت و متهم کردن دیگری یا سیاسی کردن موضوع، هزینه سیاسی سنگینی به جمهوری اسلامی تحمیل کرد وخود دست اندرکاران این پرونده هم برای همیشه متهم شناخته شدند.

 

این در حالی است که کمیته بررسی و تحقیق مجلس ششم در مورد قتل زهرا کاظمی در گزارش خود قاضی مرتضوی را به عنوان متهم ردیف اول این پرونده معرفی کرده و حتی برخی از نمایندگان خواستار برکناری او شدند.

 

محسن آرمین نماینده مجلس ششم و عضو این کمیته ویژه از تریبون مجلس گفت: «مرتضوی پس از دو روز بازجویی از زهرا کاظمی به دلیل نامعلومی این خبرنگار را به نیروی انتظامی تحویل داده که پس از آن زهرا کاظمی به بازجویان نیروی انتظامی گفته بود که او را به هنگام بازجویی در دادستانی از ناحیه سر مورد ضرب و جرح قرار داده‌اند.

 

شهرام اعظم، پزشک سابق و کارمند وزارت دفاع ایران که در سال ۲۰۰۴ ایران را ترک و از کانادا درخواست پناهندگی نمود، پس از معاینه بدن زهرا کاظمی، اعلام نمود که علایم ضرب و شتم شدید، شکنجه و تجاوز جنسی شامل: شکستگی جمجمه و بینی، له‌شدگی انگشتان پا، شکستگی انگشتهای میانی و کوچک دست راست و انگشت میانی دست چپ، کنده شدن ناخنهای انگشتهای شصت و اشاره دست، صدمات در ناحیه ریه و دنده، کبودی شدید ناحیه شکم، اندام تناسلی و پاها که حاکی از تجاوزات وحشیانه جنسی و شلاق خوردن در زمانهای مکرر دارد، نشان می‌دهد که او هنگام تحمل حبس به قتل رسیده‌است.

راهپیمایی صدها کارگر گروه ملی فولاد در شهر اهواز + ویدئو

گروه ملی صنعتی فولاد ایران شامل کارخانه فولادسازی، نورد کوثر، نورد تیرآهن، کارخانه لوله‌سازی و ماشین‌سازی است و حدود ۴ هزار کارگر شاغل دارد که طی چند ماه گذشته دستمزد آنها به تاخیر افتاده است. به همین دلیل کارگران این کارخانه‌ها که با ادامه بی‌توجهی مسئولان کارخانه و استانی مواجه شده‌اند؛ به نشانه اعتراض صبح ... راهپیمایی صدها کارگر گروه ملی فولاد در شهر اهواز + ویدئو

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

تجمع کارگران «فولاد قزوین» و «آرمان شفق» مقابل ساختمان فرمانداری تاکستان

کارگران دو کارخانه «فولاد قزوین» و «آرمان شفق» که تحت مسئولیت کارفرمای واحد مشغول کارند. در اعتراض به عدم دریافت حقوق و مزایای خود مقابل فرمانداری تاکستان دست به تجمع زدند. این کارگران مهمترین مطالبه خود را دریافت حقوق سه ماه اخیر و عیدی و پاداش پایان سال عنوان کردند.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

کارگران ایرانی ارزان‌ترین نیروی کار در منطقه و جهان هستند

این فعال کارگری می‌گوید:‌‌ در عمل کارگران دست به نقدترین قربانی‌های سیاست تعدیل اقتصادی دولت‌ها در مسیر رسیدن به جاده ابریشم نظام سرمایه‌داری از پس از جنگ برای سرکوب دستمزدی هستند چون تشکل‌های بنیادینی هم ندارند

ادامه

ایران, حقوق بشر, کارگری, مصاحبه و گفتگو

صبح امروز ؛ کارگران گروه ملی فولاد اهواز مقابل ساختمان استانداری تجمع کردند

تجمع کارگران فولاد اهواز از ساعت ۹ صبح امروز ، شنبه، ۵ اسفند ماه در حالی مقابل ساختمان استانداری خوزستان برپا شد که روز گذشته نیز تجمع مشابهی در مصلی اهواز برپا شد.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری