بررسی تعلیق توافقنامه شراکت با اسرائیل در نشست اتحادیه اروپا

در نشست امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل، موضوع تعلیق توافقنامه شراکت با اسرائیل در پی ادامه حملات و جنایات این رژیم به نوار غزه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار است امروز سه‌شنبه در بروکسل گرد ... بررسی تعلیق توافقنامه شراکت با اسرائیل در نشست اتحادیه اروپا

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, انگلیس, بلژیک, تحریم, جهان, خبر, سازمان ملل, صهیونیسم, فرانسه, فلسطین, کانادا

قدردانی جبهه مردمی فلسطین از تصمیم یمن برای محاصره دریایی بندر حیفا

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین از آغاز محاصره دریایی بندر حیفا در سرزمین‌های اشغالی توسط ارتش یمن استقبال کرد. به گزارش ایسنا، این نهاد فلسطینی از تصمیم شجاعانه نیروهای مسلح یمن برای تحریم دریایی بندر حیفا استقبال کرده و این اقدام کیفی را تحولی عظیم در معادلات بازدارندگی دانست که نیروهای مسلح یمن بنا نهاده‌اند. ... قدردانی جبهه مردمی فلسطین از تصمیم یمن برای محاصره دریایی بندر حیفا

ادامه

استقلال, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, یمن

واشنگتن‌پست: آمریکا به نتانیاهو هشدار داد که اگر جنگ غزه را تمام نکنی، رهایت می‌کنیم

دولت آمریکا در هفته‌های اخیر با افزایش فشار بر کابینه اسرائیل، به نخست‌وزیر این رژیم هشدار داده است که در صورت ادامه جنگ در غزه، واشنگتن حمایت سیاسی و نظامی خود را متوقف خواهد کرد. به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی ادعا کرد که دولت آمریکا در روزهای اخیر فشار بر کابینه صهیونیستی اسرائیل را تشدید ... واشنگتن‌پست: آمریکا به نتانیاهو هشدار داد که اگر جنگ غزه را تمام نکنی، رهایت می‌کنیم

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, زنان, سازمان ملل, فلسطین, کودکان, گرسنگی

آغاز محاصره دریایی بندر حیفا از سوی یمن

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که محاصره دریایی بندر حیفا آغاز شده و این بندر جزء بانک اهداف یمن است. به گزارش ایسنا، «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز دوشنبه از آغاز تصمیم محاصره دریایی بندر حیفا خبر داد. وی گفت: این تصمیم در پاسخ به تشدید تنش و حملات وحشیانه دشمن اسرائیلی ... آغاز محاصره دریایی بندر حیفا از سوی یمن

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, یمن

نخست وزیر اسپانیا خواستار تحریم بین‌المللی اسرائیل شد

نخست وزیر اسپانیا به علت جنایت‌های اسرائیل در غزه، خواستار ممنوعیت حضور این رژیم در تمام رقابت‌های بین‌المللی شد. به گزارش تسنیم، سانچز روز دوشنبه به دلیل ادامه جنایات اسرائیل در غزه خواستار ممنوعیت مشارکت این رژیم در تمام رقابت ها و برنامه های فرهنگی بین المللی از جمله مسابقات یوروویژن همانند تحریم های اعمالی ... نخست وزیر اسپانیا خواستار تحریم بین‌المللی اسرائیل شد

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, اسپانیا, اسراییل, اوکراین, ایرلند, تحریم, تحلیل, جنوب اروپا, جهان, سوِئیس, سوسیالیسم, فلسطین, نروژ

عباس خطاب به آمریکا و اسرائیل: ما خاری در چشمانتان باقی خواهیم ماند و هرگز میهن‌مان را ترک نخواهیم کرد

رییس تشکیلات خودگردان فلسطین خطاب به آمریکا و اسرائیل گفت: دیگر کافی است، از ما دور شوید، ما خاری در چشمانتان باقی خواهیم ماند و هرگز میهن‌مان را ترک نخواهیم کرد، اشغالگری‌تان در کشورمان را نه فردا بلکه امروز پایان دهید.

 

به گزارش اقتصادآنلاین، محمودعباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین در مصاحبه‌ای تلویزیونی در ابتدای نشست سران فلسطین در رام‌الله با اشاره به اینکه فلسطینی‌ها خواستار رهایی از اشغالگری و شهرک‌نشین‌ها هستند، اظهار کرد: در حمله اسرائیل حد و مرزها زیر پا گذاشته شدند و اسرائیل به هیچ قانونی احترام نگذاشت.

 

عباس تاکید کرد: حمله به بیت‌المقدس، پایتخت فلسطین با یورش به فلسطینی‌ها کاملا مردود است.

 

رییس تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه گفت: بیت‌المقدس خط قرمز و قلب و روح فلسطین است و تنها با آزادسازی کامل آن صلح، امنیت و ثبات برقرار می‌شود. هرگز بیش از این تحمل نخواهیم کرد و بیش از این صبر نخواهیم کرد، بلکه بیش از آنچه تاکنون، مقاومت کرده‌ایم، تا زمان پیروزی، پایان اشغالگری و آزادی تمامی اراضی اشغالی‌مان و در راس آنها بیت‌المقدس شریف مقاومت خواهیم کرد. بیت‌المقدس پایتخت ابدی کشور فلسطین است و هیچ چیزی به جای آن را نخواهیم پذیرفت.

 

او افزود: فلسطینی‌ها هرگز عمل انجام شده‌ای را که اشغالگران می‌خواهند در بیت‌المقدس با هدف قرار دادن هویت فلسطین تحمیل کنند، قبول نخواهند کرد.

 

عباس با اشاره به اینکه مسؤولان فلسطینی در تمامی سطوح برای دفاع از ملت فلسطین اقدام کردند، گفت: امروز تمامی گزینه‌ها برای مقابله با حمله مستمر اسرائیل به ملت‌مان را بررسی خواهیم کرد.

 

او  خطاب به آمریکا و اسرائیل گفت: دیگر کافی است، از ما دور شوید، ما خاری در چشمانتان باقی خواهیم ماند و هرگز میهن‌مان را ترک نخواهیم کرد، اشغالگری‌تان در کشورمان را نه فردا بلکه امروز پایان دهید.

 

او افزود: با همه رایزنی‌هایی انجام دادیم و هر روز با آمریکا در تماس هستیم تا به آنها بگوییم کافی است.

 

رییس تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه با تقدیر از فلسطینی‌های سراسر این فلسطین اشغالی بابت عملکرد تاریخی‌شان در برابر دشمن اسرائیلی گفت: ما هرگز مرتکب جنایت ۱۹۴۸ و نیز جنایت ۱۹۶۷ (بیرون کردن فلسطینی‌ها از روستاها و شهرهایشان) نشدیم، الشیخ جراح هرگز کنار نمی‌رود و آرام نمی‌شود.

 

او درباره نشست سران فلسطین نیز گفت: امروز با عنوان بیت‌المقدس، مسجد الاقصی و فلسطین متحد و یکپارچه جمع شدیم، ما باید به تلاش‌هایمان برای توقف حملات علیه ملت‌مان در بیت‌المقدس شریف، نوار غزه و کرانه باختری ادامه دهیم.

 

عباس تاکید کرد: ملت ما حرف خود را زده‌اند و ما نیز در کنار آنها می‌گوییم که آینده‌ای بدون اشغالگری، جنگ، شهرک‌سازی و شهرک‌نشین‌ها می‌خواهیم. در حملات اخیر اسرائیل تمامی اصول، منشورها و قوانین بین‌المللی نادیده گرفته شده و زیر پا گذاشته شدند، مساله‌ای که از منظر وظایف ملی، قانونی و اخلاقی، گزینه‌های سختی را برای دفاع از حقوق ملت‌مان پیش روی ما قرار می‌دهد.

 

همچنین رییس تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: رژیم اشغالگر می‌خواهد شرایط استعماری موجود در شهر بیت‌المقدس و کل اراضی‌مان را به ما تحمیل کند و برای این منظور دست به جنگی خشونت‌بار و جنایات جنگی و پاکسازی نژادی زده تا هویت فلسطینی و هویت عربی-اسلامی بیت‌المقدس را با سرقت خانه‌ها و املاک، تحریک شهرک‌نشین‌ها و گروهای تروریستی آنها نابود کند.

ممنوعیت تظاهرات علیه اسرائیل در فرانسه

لوفیگارو افزود: فرمانداری پلیس در حالی برگزاری تجمعات در پاریس را ممنوع اعلام کرده که درگیری ها میان حماس و اسرائیل شدت یافته و حملات رژیم اسرائیل منجر به شهادت ۶۵ فلسطینی در غزه شده است.

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خبر, صهیونیسم, فرانسه, فلسطین

چامسکی: اسرائیل تحت حمایت آمریکا استراتژی “ترور و اخراج” را دنبال می‌کند

نوآم چامسکی، متفکر و زبان‌شناس آمریکایی تاکید کرد، دولت‌های اسرائیل سال‌هاست تلاش کرده‌اند تا فلسطینی‌ها را از شهر مقدس قدس بیرون کنند و تازه‌ترین دور از حملات اسرائیل همسو با همین هدف صورت گرفته است.

ادامه

اسراییل, امریکا, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, عربستان سعودی, فلسطین, مصاحبه و گفتگو, مصر