ترامپ: تعرفه ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چینی وضع می‌کنم

رئیس جمهوری آمریکا از اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر روی کالاهای چینی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده تعرفه‌های گمرکی ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چین اعمال خواهد کرد و این اقدام در کنار فهرست فعلی تعرفه‌ها انجام می‌شود. وی افزود ... ترامپ: تعرفه ۱۰۰ درصدی بر کالاهای چینی وضع می‌کنم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

هشدار کنگره آمریکا به ترامپ درباره نزدیک‌شدن هند به چین و روسیه

تعدادی از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری این کشور، درباره نزدیک شدن هند به چین و روسیه هشدارداده و از «دونالد ترامپ» خواستند تا روابط خدشه‌دار شده واشنگتن با دهلی نو بر سر تعرفه‌ها را ترمیم‌کند. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اکونومیک‌تایمز، گروهی از قانون‌گذاران دموکرات آمریکا از دونالد ترامپ رئیس ... هشدار کنگره آمریکا به ترامپ درباره نزدیک‌شدن هند به چین و روسیه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دموکراسی, روسیه, هندوستان

از فرار تا بازگشت مغزها؛ چرا دانشمندان چینی آمریکا را ترک می‌کنند؟

سرمایه‌گذاری کلان چین در حوزه‌های علمی و فناوری نوین زمینه‌ بازگشت دانشمندان و نخبگان چینی را رقم زده است؛ روندی که از «فرار مغزها» به «بازگشت مغزها» تغییر مسیر داده و می‌تواند توازن علمی میان واشنگتن و پکن را دگرگون کند. به گزارش روز شنبه ایرنا، پس از سخت‌گیری‌های جدید آمریکا در صدور روادید (H-۱B) ... از فرار تا بازگشت مغزها؛ چرا دانشمندان چینی آمریکا را ترک می‌کنند؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, چین, خبر, دانشجویان, شرق آسیا

مشاور اسبق پنتاگون: کی‌یف از تاماهاوک استفاده کند، آمریکا وارد جنگ می‌شود

مشاور اسبق پنتاگون، هشدار داد که استفاده اوکراین از موشک‌های تاماهاوک آمریکایی می‌تواند به رویارویی نظامی مستقیم بین روسیه و ایالات متحده منجر شود. به گزارش ایسنا،«داگلاس مک‌گرگور»، مشاور سابق پنتاگون، هشدار داد که اگر اوکراین موشک‌های تاماهاوک ساخت آمریکا را شلیک کند، جنگ بین روسیه و آمریکا می‌تواند ظرف چند ساعت آغاز شود. مک‌گرگور ... مشاور اسبق پنتاگون: کی‌یف از تاماهاوک استفاده کند، آمریکا وارد جنگ می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, گزارش, ناتو

بهانه تازه ترامپ برای تعویق ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین

ترامپ می‌خواهد قبل از اعلام موافقت با تأمین موشک‌های تاماهاوک، اوکراین چه برنامه‌ای برای آنها دارد، زیرا نمی‌خواهد جنگ روسیه علیه اوکراین را تشدید کند. به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که در مورد تأمین موشک‌های دوربرد «تا حدودی تصمیم گرفته است»؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، گفته است که می‌خواهد بداند ... بهانه تازه ترامپ برای تعویق ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, گزارش

عامل افشای منابع اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا در چین بازداشت شد

وزارت دادگستری آمریکا از بازداشت یک افسر پیشین اطلاعاتی این کشور که اسامی جاسوس‌های آمریکایی در چین را به پکن ارائه می‌کرد، خبر داد.

 

به نقل از نیویورک‌تایمز، وزارت دادگستری آمریکا از بازداشت یک افسر پیشین سازمان سیا به اتهام کمک به چین برای خنثی کردن عملیات جاسوسی آمریکا و شناسایی منابع اطلاعاتی این کشور در چین، خبر داد.

 

انهدام این شبکه جاسوسی یکی از بدترین ناکامی‌های اطلاعاتی دولت آمریکا طی سال‌های اخیر بوده است.

 

این افسر پیشین سازمان سیا، به نام «جری چان شینگ لی» که ۵۳ سال دارد، در پی عملیات گسترده اف.بی.‌آی. که از سال ۲۰۱۲ آغاز شد، بازداشت شد. این در حالی است که از دو سال پیش از آن تاریخ (۲۰۱۰) سازمان سیا منابع اطلاعاتی خود را در چین از دست می‌داد. در این تحقیقات، بازرسان با یک پرسش جدی روبه‌رو شدند: چگونه اسامی تعداد زیادی از منابع سیا که این سازمان به شدت آن‌ها را محرمانه نگه می‌داشت، به دست چینی‌ها می‌رسید؟

 

برخی مقامات اطلاعاتی آمریکایی بر این باور بودند که یک «موش» درون سازمان سیا وجود دارد که فهرست منابع اطلاعاتی را افشا می‌کند.

 

دیگران نیز فکر می‌کردند دولت چین ارتباطات محرمانه سازمان سیا برای ارتباط با منابع اطلاعاتی خارجی‌اش را هک کرده است. با این حال برخی مقامات اطلاعاتی پیشین می‌گفتند که یک شبکه جاسوسی ممکن است با ترکیبی از هر دو روش از بین رفته است. این ماجرا تا آنجا پیش رفت که بین سازمان سیا و اف.بی.آی بر سر اینکه چینی‌ها چگونه توانسته‌اند منابع و عوامل آمریکایی‌ها را شکار کنند، اختلافی ایجاد شد.

 

به نوشته نیویورک‌تایمز، «جری چان شینگ لی» سال ۲۰۰۷ سازمان سیا را ترک کرد و در هنگ‌کنگ زندگی و برای یک شرکت مشهور در زمینه خرید و فروش مسکن کار می‌کرد.

تسنیم

گاف ترامپ درباره جنگنده «اف-۵۲»

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با اعلام اینکه ایالات متحده به نروژ جنگنده‌های اف-۵۲ داده، بار دیگر جنجال آفرید.   به نوشته «سی‌ان‌ان»، ترامپ روز چهارشنبه در جریان کنفرانس خبری با نخست‌وزیر نروژ اعلام کرده بود که آمریکا اولین جنگنده‌های اف-۵۲ و اف‌-۳۵ را تحویل نروژ داده و با لحنی مفتخرانه از فروش ۱۰ میلیارد دلاری ... گاف ترامپ درباره جنگنده «اف-۵۲»

ادامه

امریکا, جهان, خبر, نروژ