
یک تحلیلگر سیاسی عراقی درباره نقشه جدید آمریکا برای ابقای نیروهای خود در مناطق غربی و تجزیه عراق از خلال پروژه «منطقه سنی» هشدار داد.
یک تحلیلگر سیاسی عراقی درباره نقشه جدید آمریکا برای ابقای نیروهای خود در مناطق غربی و تجزیه عراق از خلال پروژه «منطقه سنی» هشدار داد.
در چهل و چهارمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو که روز ۱ ژوئیه برابر با ۱۲ تیر ماه برگزار شد، بلاروس به نمایندگی از ۴۶ کشور بیانیهای را ایراد کرد که در آن ضمن عالی ارزیابی کردن دستاوردهای منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ چین در امور حقوق بشر و مبارزه با تروریسم ... پشتیبانی ۴۶ کشور از موضع چین در مساله شین جیانگ
واقعیات به آمریکا نشان داده است که توطئهاش تنها یک نمایش سیاسی مضحک بوده و همه تلاشهایش به هدر خواهد رفت.
به گزارش تسنیم به نقل از رادیو بینالمللی چین، مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا اخیرا با تصویب «لایحه خودمختاری هنگکنگ» تهدید کردند که تمامی اشخاص، مؤسسات مالی و غیره را که خودمختاری هنگکنگ را خدشه دار کنند، مورد تحریم قرار میدهند. این در حالیست که سرکرده های آشوبگران و مخالفان هنگ کنگ به فعالیتهای آشوبگری خود خاتمه داده و فرار بر قرار ترجیح دادند. واقعیات به آمریکا نشان داده است که توطئهاش تنها یک نمایش سیاسی مضحک بوده و همه تلاشهایش به هدر خواهد رفت.
امنیت ملی پایه این کشور است و تدوین قانون در این راستا حق مسلم هر کشوریست. تدوین قانون حفظ امنیت ملی چین در هنگ کنگ اقدامی در راستای تکمیل نظام حقوقی هنگکنگ بوده و با قوانین و قواعد بینالمللی منطبق است. در چهل و چهارمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل که چندی پیش برگزار شد، کوبا به نمایندگی از ۵۳ کشور طی سخنانی از این اقدام چین حمایت کرد.
سیاستمداران آمریکایی که از تدوین قانون حفظ امنیت ملی چین در هنگ کنگ ناراحت هستند، همان دستهای پشت پرده آشوبهای هنگکنگ است که از سال گذشته آغاز شده است. این سیاستمداران آمریکایی با تبانی با مخالفان هنگکنگ به تحریک آشوب سیاسی و خشونتها در هنگکنگ که از ویژگیهای تروریستی برخوردار است، پرداخته و به شدت حقوق بشر در هنگکنگ را نقض کرده و شکوفایی و ثبات هنگکنگ و ساختار یک کشور دو نظام را تهدید کردهاند. این امر نواقص موجود در هنگ کنگ در راستای حفظ امنیت ملی را نیز آشکار کرد.
در قانون حفظ امنیت ملی در هنگ کنگ مجازات جزایی درباره جرائم جداییطلبی، براندازی، فعالیتهای تروریستی و آسیب رساندن به امنیت ملی با تبانی با نیروهای بیگانه قید شده است که تمام این موارد قانونی، منطقی و مشروع است. این در حالی است که آمریکا در این راستا قوانین بیشتر و سختگیرانهتری را تدوین کرده است. آمریکا تا کی میتواند به این بازی معیار دو گانه شرم آور خود ادامه دهد؟
در شرایط شیوع جدی کرونا، آن سیاستمداران آمریکایی باید دست از تصویب به اصطلاح لایحه مداخلهجویانه یادشده برداشته و بیشتر به مبارزه با کرونا و نجات جان مردم آمریکا بپردازند.
اگر قرار باشد واشنگتن عدالت جو و نگران حقوق بشر دیگران باشد، باید عمیقا به اقداماتی که علیه غیر نظامیان در افغانستان، عراق و سوریه در طول این سالها انجام داده، فکر کنیم.
چین امروز پنجشنبه همزمان به امضای مصوبه کنگره آمریکا توسط دونالد ترامپ رییسجمهوری این کشور برای تحریم مقامهای پکن و همچنین بیانیه مشترک اعضای گروه هفت که در آن خواستار بازنگری در «لایحه امنیتی هنگکنگ» شده بودند واکنش نشان داد.