سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

برنی سندرز سناتور مستقل ایالت ورمونت در اظهاراتی خواستار توقف حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از رژیم اشغالگر فلسطین شد. به گزارش ایرنا، سندرز در گفت وگو با روزنامه گاردین تأکید کرد که اکنون وقت آن رسیده است آمریکا به حمایت بی‌قید و شرط خود از کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو که دست به نسل‌کشی مردم ... سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین

گلوبال تایمز: کمک بشردوستانه آمریکا به غزه، نقابی برای توجیه جنایات است

نشریه «گلوبال تایمز» در گزارشی تند و انتقادی اعلام کرد که کمک‌های بشردوستانه ۳۰ میلیون دلاری آمریکا به ساکنان غزه، تنها نقابی برای استمرار حمایت‌های نظامی و سیاسی واشنگتن از جنایات‌های رژیم اسرائیل در این باریکه است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از این نشریه چینی، وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده است که ۳۰ ... گلوبال تایمز: کمک بشردوستانه آمریکا به غزه، نقابی برای توجیه جنایات است

ادامه

آمریکا, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فلسطین, گرسنگی

خشم نتانیاهو از افشاگری روزنامه «هاآرتص»

مقامات اسرائیل خشم خود را نسبت به افشاگری یک روزنامه عبری زبان نشان دادند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و یسرائیل کاتز وزیر جنگ این رژیم اعلام کردند که گزارش منتشر شده از سوی روزنامه هاآرتص را نمی‌پذیرند. آنها مدعی شدند که این گزارش دروغ بوده و ... خشم نتانیاهو از افشاگری روزنامه «هاآرتص»

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

گلوبال تایمز: جهان باید آمریکا و اسرائیل را پاسخگو کند

نشریه چینی گلوبال تایمز در گزارش جدید خود در زمینه پیامدهای اقدامات اسرائیل و آمریکا در آسیای غربی هشدار داد و تاکید کرد که مساله خاورمیانه تنها یک فاجعه منطقه‌ای نیست، بلکه زخمی جهانی است و تا زمانی که جامعه جهانی طراحان و عاملان این آشوب را پاسخگو نکند، میلیون‌ها انسان همچنان بهای آن را ... گلوبال تایمز: جهان باید آمریکا و اسرائیل را پاسخگو کند

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, ایران, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, ٰژئوپلیتیک, صلح, فلسطین

ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه «آمریکا میلیاردها دلار برای حمایت از اسرائیل هزینه می‌کند»، تلویحا تهدید کرد در صورت ادامه محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل، کمک‌ها به این رژیم را قطع خواهد کرد. به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل حمایت کرد و ... ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, خاورمیانه, فساد, قضایی

شکسته شدن آخرین پدافند ائتلاف سعودی در شمال مأرب یمن

نیروهای صنعاء در عملیاتی موفق شدند آخرین خط دفاعی نیروهای ائتلاف سعودی در شمال مأرب را بشکنند؛ عملیاتی که آنها را قادر خواهد ساخت آخرین خط امدادی نیروهای ائتلاف در شمال شهر مأرب را قطع کنند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن یک عملیات غافلگیرانه در شرق استان «الجوف» تا مناطق صحرایی در شمال استان انجام دادند.

 

بر اساس گزارش «المساء پرس»، نیروهای صنعاء در این عملیات موفق شدند آخرین خطوط دفاعی نیروهای وابسته به دولت مستعفی یمن در این منطقه را بشکنند تا به جاده بین‌المللی که دو استان مأرب و حضرموت را به هم وصل می‌کند، نزدیک شوند.

 

در ادامه این گزارش به نقل از منابع آگاه آمده، عملیات مذکور از اردوگاه «الخنجر» در استان الجوف آغاز شد و با تسلط بر مناطق گسترده در منطقه «الرویک» در پانزده کیلومتری جاده بین‌المللی مأرب-حضرموت در منطقه نفت‌خیز «صافر» پایان یافت.

 

منابع آگاه تأکید کردند، نیروهای صنعاء با این عملیات به یک پیشروی مهم نظامی دست پیدا کرده‌اند که آنها را قادر خواهد ساخت آخرین و تنها خط امدادی نیروهای ائتلاف سعودی در شمال شهر مأرب را قطع کنند.

 

«یحیی سریع» سخنگوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اخیرا اعلام کرد، تسلط این نیروها بر شهرهای استان مأرب کامل شده و تنها دو شهر «مأرب» و «الوادی» باقی مانده است.

 

با پیشروی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به سمت الوادی و رسیدن آنها به ورودی جنوبی این شهر و محاصره آن از سه جهت، قبایل «عبیده» با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند، در نبرد میان نیروهای صنعاء و نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی و حزب «اصلاح» بیطرف هستند.

 

در همین ارتباط، وب‌سایت «العهد» در یک تحلیل به قلم «علی دوانی» برای آزادسازی یمن سه هدف با سه نتیجه برشمرد.

محل‌های استقرار داعش در حمص سوریه هدف جنگنده‌های روسیه قرار گرفت

رسانه‌های سوریه از هدف قرار گرفتن محل‌های استقرار نیروهای داعش در صحرای حماه به ویژه در منطقه « اثریا » در نزدیکی مثلث « رقه – حماه – حمص » خبر دادند.

ادامه

افغانستان, امریکا, تروریسم, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, عراق

شورش در زندان داعشی‌ها در شرق سوریه به‌دنبال بازدید یک هیات آمریکایی

یک زندان مملو از هزاران تروریست داعشی در شرق سوریه که تحت کنترل گروه شبه نظامی تحت حمایت آمریکا قرار دارد امروز یکشنبه پس از بازدید هیات آمریکایی از آنجا، شاهد شورش و نافرمانی زندانیان بود.

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه

«فایننشال‌تایمز»، «یورونیوز» و «رویترز»؛ وضعیت نامساعد اقتصاد ترکیه باعث سرنگونی اردوغان خواهد شد

رسانه‌های معتبر جهان از وخیم ‌شدن اوضاع اقتصادی ترکیه خبر می‌دهند. «فایننشال‌تایمز»، «یورونیوز» و «رویترز» پیش‌بینی کردند، وضعیت نامساعد اقتصاد ترکیه باعث سرنگونی اردوغان خواهد شد.

ادامه

اروپا, اقتصادی, امریکا, بانک جهانی, برزیل, ترکیه, جهان, خاورمیانه, روسیه, گزارش