لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا از نئولیبرالیسم انتقاد کرد و گفت که نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را که گریبانگیر دموکراسیها شده است، وخیمتر کرده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا شنبه شب در نشستی با حضور نمایندگان سازمانهای مردمنهاد، فعالان محیط زیست و گروههای اقلیت در آستانه اجلاس دو روزه سران ... داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است
حمایت «WFTU» از مبارزه کارگران پتروشیمیهای فرانسه
هفت واحد تولیدی پتروشیمی فرانسه پرسنل خود را اخراج یا در معرض تعدیل قرار دادند. در واکنش به این اقدام، کارگران در تمام این سایتهای تولیدی دست به اعتصاب قدرتمندی زدهاند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از فدراسیون جهانی اتحادیههای کارگری (WFTU)، این تشکل به نمایندگی از ۱۰۵ میلیون کارگر عضو خود در ۱۳۰ ... حمایت «WFTU» از مبارزه کارگران پتروشیمیهای فرانسه
رئیس جمهور کوبا از خسارت زلزله ۶.۸ ریشتری به زیرساختها و ساختمانهای این کشور خبر داد
میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا بامداد دوشنبه گفت که زلزله ۶.۸ ریشتری در این کشور به خانهها و خطوط انتقال برق خسارت زده و موجب رانش زمین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دیاز کانل در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زلزله موجب رانش زمین و خسارت به خانهها و خطوط انتقال ... رئیس جمهور کوبا از خسارت زلزله ۶.۸ ریشتری به زیرساختها و ساختمانهای این کشور خبر داد
مطالبه جزایر اقیانوس آرام: عدالت هستهای بدون آشتی با آمریکا
تارنمای تحلیلی دیپلمات در گزارشی به بررسی روابط تیره میان جزایر اقیانوس آرام و آمریکا پرداخته و آورده است که جزایر واقع در این منطقه با خشمی آشتیناپذیر خواهان عدالت هستهای برای جزایر مارشال هستند؛ جایی که واشنگتن ۱۲ سال آزمایش هستهای انجام داده و عواقب آن را بر عهده نمیگیرد. به گزارش روز یکشنبه ... مطالبه جزایر اقیانوس آرام: عدالت هستهای بدون آشتی با آمریکا
گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستاوردی با آرمانهایی زنده برای بشریت!
در صدوهفتمین سالگی پیروزی انقلاب اکتبر، بشریت با بحران ژرف و همهجانبهٔ اقتصادیسیاسی و بروز جنگهای خانمانسوز دستوپنجه نرم میکند. جهان سرمایهداری امروز، دنیائی است آکنده از نابرابریهای عمیق که در آن میلیونها انسان از ابتدائیترین حقوق طبیعیشان محرومند. فقر و فلاکت، محرومیتهای اجتماعی، جنگها و نابودی محیط زیست، آینده بشریت را بهطورجدی تهدید میکنند. ... گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستاوردی با آرمانهایی زنده برای بشریت!
شعارهای اعتراضی هزاران فعال محیط زیستی درآستانه برگزاری نشست گروه هفت در مونیخ
هزاران معترض که اغلب آنها را فعالان محیط زیست و کنشگران تغییرات اقلیمی تشکیل میدادند یک روز پیش از برپایی نشست رهبران هفت کشور صنعتی جهان در مونیخ دست به تظاهرات زدند.
به گزارش یورو نیوز؛ تظاهرکنندگان با حرکت در خیابانهای شهر مونیخ که از روز یکشنبه میزبان سران کشورهای عضو گروه هفت است خواستار تلاش بیشتر برای مقابله با گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی شدند.
در میان جمعیت متنوع فعالان همچنین بازنشستگان طبیعتگرد و عاشق محیط زیست و نیز جوانانی که نگران بحران آب و هوا در آینده هستند به چشم میخوردند.
تظاهرکنندگان پارچه نوشتههایی با خود حمل میکردند که روی آنها شعارهایی در مخالفت با جنگ، لزوم استفاده بیشتر از انرژیهای تجدیدپذیر، مبارزه با گرمایش زمین و نجات سیاره نوشته شده بود.
یکی از مسئولان سازمان غیردولتی WWF که از جمله برپاکنندگان این تظاهرات بود با خطاب قرار دادن سران آلمان، کانادا، ایالات متحده، فرانسه، ایتالیا، ژاپن و بریتانیا به عنوان کشورهای عضو گروه هفت از آنها پرسید: «برای خروج سریعتر از سوختهای فسیلی چه میکنید؟ برای جلوگیری هر چه سریعتر از انقراض گونهها سریعتر چه میکنید؟»
یک عضو جوان سازمان غیردولتی یاد شده نیز به خبرنگار فرانسپرس گفت: «کشورهای گروه هفت با وجود اینکه تنها ۱۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند، مسئول یک سوم انتشار گازهای گلخانهای هستند.»
فیونا، یکی از دیگر از فعالان جوان صلح سبز که در این اجتماع شرکت کرده بود به دمای بالای ۵۰ درجه در کشور هند اشاره میکند و میگوید مردم در این کشور به دلیل گرمای شدید جان خود را از دست میدهند.
مقامات آلمانی با برقراری تدابیر امنیتی شدید و حضور پرشمار نیروهای پلیس تلاش کردند به هر قیمتی که شده از بروز تحرکات خشونتآمیزی که پیشتر در سال ۲۰۱۷ اجلاس سران گروه بیست در هامبورگ را تحتالشعاع قرار داده بود، جلوگیری کنند.
با این حال به گزارش خبرگزاری فرانسه، در پایان راهپیماییِ معترضان در خیابانهای شهر مونیخ، درگیریهای پراکندهای میان ماموران پلیس و آندسته از تظاهرکنندگان که خود را اعضای «بلوک ضد سرمایهداری» معرفی میکردند، روی داد.
سیلابهای اخیر جان ۴۰۰ تن را در افغانستان گرفته است
وزارت دولت افغانستان در امور رسیدگی به حوادث اعلام کرد: ۴۰۰ نفر در نتیجه جاری شدن سیلابها در چند روز گذشته در سراسر کشور جان خود را از دست دادهاند.
رودخانه دز در استان خوزستان برای اولین بار خشک شد + فیلم
شماری از کنشگران اجتماعی پیشتر خواستار توقف طرح انتقال آب از پاییندست رود دز بوده و نسبت به عواقب آن هشدار داده بودند.
تلفات سیل در ایالت آسام هند به ۶۲ نفر رسید + فیلم
رسانهها اعلام کردند درپی ۶ روز بارش سیل آسا در هند بیش از ۶۰ تن جان خود را از دست دادهاند و بیش از ۳ میلیون نفر آواره شدند.
وقوع سیل بیسابقه و آوارگی ۶ میلیون نفر در بنگلادش + فیلم
وقوع سیل سنگین در بخشهایی از بنگلادش و هند که بیسابقه ترین سیل طی ۲۰ سال گذشته در این کشور نیز به شمار می رود، دهها کشته و میلیونها آواره به جا گذاشت.