تشدید جنگ تجاری با آمریکا؛ چین تحویل سفارش‌هایش از بوئینگ را متوقف کرد

در پی تشدید تنش‌های تجاری میان پکن و واشنگتن، دولت چین به خطوط هوایی این کشور دستور داده تحویل هواپیماهای بوئینگ و خرید قطعات آمریکایی را متوقف کنند؛ اقدامی که ضربه‌ای سنگین به این غول هواپیماسازی آمریکاست. به گزارش ایسنا، چین در واکنش به تشدید تنش‌های تجاری با ایالات متحده به شرکت‌های هواپیمایی خود دستور ... تشدید جنگ تجاری با آمریکا؛ چین تحویل سفارش‌هایش از بوئینگ را متوقف کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

رسانه آمریکایی به نقل از منابع مطلع نوشته دولت آمریکا از مذاکرات تجاری اخیر خود با کشورهای مختلف در پی تعرفه‌های گمرکی گسترده‌ای که بر واردات کالاها اعمال کرده است، برای امتیازگیری از شرکای تجاری آمریکا به منظور به انزوا کشاندن چین استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا،‌ منابع مطلع می‌گویند دولت ترامپ برنامه دارد از ... مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش, ویتنام

شکست‌های پیاپی در طرح‌های هایپرسونیک آمریکا

در حالی‌که چین و روسیه با سرعت در حال گسترش زرادخانه‌های هایپرسونیک خود هستند، آمریکا با لغو پیاپی طرح های خود از رقابت عقب نشسته است. به گزارش باشگاه حبرنگاران به نقل از یوراسین تایم: در ادامه شکست‌های پرهزینه آمریکا در توسعه تسلیحات هایپرسونیک، نیروی دریایی ایالات متحده به‌طور رسمی برنامه موشکی «تهاجمی ضد سطح ... شکست‌های پیاپی در طرح‌های هایپرسونیک آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اوکراین, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش, هندو پاسیفیک

وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند

هگست در اقدامی نادر گفت که موشک‌های فراصوت چین می‌توانند تمامی ناوگان هواپیمابر ایالات متحده را در ۲۰ دقیقه غرق کنند. به گزارش ایسنا، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا گفت: «توانمندی حداکثری نیروهای ما، ناو هواپیمابر است و توانایی پخش نیرو به این روش به صورت استراتژیک در سراسر جهان محسوب می‌شود.» به نقل از ... وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژیک, پاناما, تحلیل, جنگ سرد, چین, شرق آسیا

سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

نوشته تیلور دورل در نشریهٔ پیپلز ورلد، نشریهٔ حزب کمونیست آمریکا، ۱۲ مارس ۲۰۲۵ (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در این عکس که در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰ (۶ آبان ۱۳۹۹) گرفته شده است، لونگ شیولین (سمت راست)، یکی از کادرهای حزب کمونیست چین، در حال گفت‌وگو با شی باسان، بانویی روستایی، در روستای شیبادونگ، واقع در ولایت ... سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق آسیا, شیلی, طبقه کارگر, فئودالی, فقرزدایی, کشاورزی, لنین

شرکت شی جین پینگ در مجمع اقتصادی سن پترزبورگ

شی جین پینگ رییس جمهوری چین روز جمعه ۱۷ خرداد/ ۷ ژوئن در مجمع اقتصادی سن پترزبورگ تحت عنوان «پایبندی بر توسعه پایدار و ایجاد مشترک جهان شکوفا و زیبا» سخنرانی ایراد کرد.

 

شی جین پینگ گفت: این دور مجمع اقتصادی سن پترزبورگ با موضوع اصلی ایجاد دستورالعمل توسعه پایدار مورد توجه مشترک جامعه جهانی قرار گرفته و بسیار پر اهمیت است. جهان امروز در حال تحولات بی سابقه در یک صد سال گذشته بوده و همگرایی و همکاری با منافع مشترک انتخاب درست طرف هاست. با توجه به شرایط کنونی جهانی، توسعه پایدار بزرگ ترین نقطه تلفیقی منافع و همکاری است. در دستور توسعه پایدار سال ۲۰۳۰ سازمان ملل، سه وظیفه بزرگ توسعه اقتصادی، توسعه اجتماعی، حفاظت از محیط زیست مطرح و نقشه جدید برای توسعه آتی جهانی ارایه شده است.

 

وی اعلام کرد: چین به عنوان بزرگ ترین کشور در حال توسعه و کشور مسوولیت شناس در جهان، همواره بر تعهدات خود در زمینه توسعه پایدار پایبند بوده و به همکاری بین المللی در این راستا بسیار اهمیت داده است. هدف از پیشنهاد کمربند و جاده که در سال ۲۰۱۳ میلادی از سوی من ارایه شد، تحقق منافع مشترک و توسعه مشترک است. وی افزود: در ماه آوریل سال جاری، دومین مجمع عالی همکاری بین المللی کمربند و جاده در پکن با موفقیت برگزار شد. طرف ها با پیشبرد ابتکار کمربند و جاده، بر پایبندی بر اساس اصول رایزنی و سازندگی مشترک و نظریه گشایش، سبز، درستکاری، ایجاد مناسبات مشارکتی با پیوند به یکدیگر موافقت کرده و طرح کمربند و جاده را به برنامه توسعه پایدار سال ۲۰۳۰ سازمان ملل پیوند می دهند.

 

وی گفت: توسعه پایدار سازگار با آرمان های مشترک اکثریت قریب به اتفاق کشورهای دنیا است. نمی توان از آرزوی مردم کشورها برای زندگی بهتر جلوگیری کرد. چین مایل است به اتفاق جامعه جهانی به تعهدات خود عمل کرده و راه جدید توسعه پایدار را جست و جو کند.

 

وی تاکید کرد: باید با پایبندی بر سازندگی و بهره مندی مشترک، اقتصاد جهانی باز و متنوع ایجاد کرده و ضمن پایبندی بر انسان محوری، برای ایجاد جامعه ای سعادتمند با بهره مندی مشترک تلاش کرد. همچنین باید ضمن پایبندی بر توسعه سبز، خانه ای زیبا بسازیم که در آن انسان و طبیعت در هماهنگی زندگی کنند.

 

شی جین پینگ گفت: چین ضمن پیشبرد روند جهانی شدن و حفظ سازوکار چند جانبه تجاری، برای حل مسایل نامتوازن توسعه اقتصاد جهانی تلاش کرده است. این کشور برای یاری به ایفای نقش شایسته صندوق همکاری جنوب جنوب، صندوق صلح و توسعه چین- سازمان ملل اقدام کرده و فرصت های بیشتر برای کشورهای گسترده در حال توسعه فراهم خواهد کرد.

 

وی همچنین اظهار داشت: چین مایل است جدیدترین دستاوردهای تحقیقات علمی و فنی خود از جمله فناوری نسل پنج مخابرات را با کشورهای مختلف به اشتراک گذاشته و در زمینه فقرزدایی و تامین اجتماعی همکاری و تبادلات با دیگر کشورها را تقویت بخشد. وی در بخشی دیگر از سخنان خود بر حفاظت از محیط زیست در روند توسعه و همکاری بین المللی و اجرای توافق نامه پاریس درباره مقابله با تغییرات اقلیمی تاکید کرد.

 

شی جین پینگ گفت: صلح و توسعه همچنان دو موضوع اصلی عصر کنونی است. به دنبال مخالفت روند ضد جهانی شدن و استیلاجویی و زورگویی سیاسی، جامعه جهانی نیز با چالش های جدید رو به رو شده است. توسعه پایدار “کلید طلایی” برای حل مسایل بین المللی است و این امر با هدف ایجاد جامعه بشری با سرنوشت مشترک سازگار بوده و برای بشر و جهان رفاه همراه می آورد. چین مایل است به اتفاق طرف ها، با اجرای نظریه توسعه پایدار و با مسوولیت شناسی در ایجاد جامعه بشری با سرنوشت مشترک، به چندجانبه گرایی و تکمیل سازوکار مدیریت جهانی یاری کرده و برای برقراری صلح و ثبات پایدار و ایجاد جهان شکوفاتر و زیباتر تلاش کند.

رادیو بین‌المللی چین

صادرات چین به‌رغم افزایش تعرفه‌های گمرکی امریکا افزایش یافت

تحلیل‌گران تجاری می‌گویند صادرات چین به رغم افزایش تعرفه‌های آمریکا علیه چین در ماه گذشته میلادی به طور غیر مننظره‌ای افزایش یافته است این درحالی است که واردات این کشور در سه سال گذشته به دلیل افت تقاضا کاهش یافته است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر

جیمی کارتر: آمریکا منابع مالی خود را برای جنگ هزینه کرده است و چین برای توسعه

رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا گفت که ایالات متحده در سال‌های گذشته تریلیون‌ها دلار خرج جنگ کرده است و چین در این سال‌ها سرمایه خود را صرف پروژه‌هایی چون قطار پرسرعت کرده و در جهت منافع مردمش پیش رفته است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

چرا واردات نفت چین از ایران قطع شد؟ / وزارت نفت، شاه کلید بهبود روابط

وزیر نفت در حالی از صفر شدن صادرات نفت ایران به چین سخن گفته که به گفته کارشناسان، یکی از دلایل اصلی قطع این صادرات، تصمیمات وزارت نفت و بی توجهی به راهبرد انرژی این کشور است.

ادامه

اقتصادی, ایران, برزیل, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق آسیا