سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

برنی سندرز سناتور مستقل ایالت ورمونت در اظهاراتی خواستار توقف حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از رژیم اشغالگر فلسطین شد. به گزارش ایرنا، سندرز در گفت وگو با روزنامه گاردین تأکید کرد که اکنون وقت آن رسیده است آمریکا به حمایت بی‌قید و شرط خود از کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو که دست به نسل‌کشی مردم ... سندرز خواستار توقف حمایت‌های آمریکا از اسرائیل شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین

گلوبال تایمز: کمک بشردوستانه آمریکا به غزه، نقابی برای توجیه جنایات است

نشریه «گلوبال تایمز» در گزارشی تند و انتقادی اعلام کرد که کمک‌های بشردوستانه ۳۰ میلیون دلاری آمریکا به ساکنان غزه، تنها نقابی برای استمرار حمایت‌های نظامی و سیاسی واشنگتن از جنایات‌های رژیم اسرائیل در این باریکه است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از این نشریه چینی، وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده است که ۳۰ ... گلوبال تایمز: کمک بشردوستانه آمریکا به غزه، نقابی برای توجیه جنایات است

ادامه

آمریکا, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فلسطین, گرسنگی

خشم نتانیاهو از افشاگری روزنامه «هاآرتص»

مقامات اسرائیل خشم خود را نسبت به افشاگری یک روزنامه عبری زبان نشان دادند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و یسرائیل کاتز وزیر جنگ این رژیم اعلام کردند که گزارش منتشر شده از سوی روزنامه هاآرتص را نمی‌پذیرند. آنها مدعی شدند که این گزارش دروغ بوده و ... خشم نتانیاهو از افشاگری روزنامه «هاآرتص»

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

گلوبال تایمز: جهان باید آمریکا و اسرائیل را پاسخگو کند

نشریه چینی گلوبال تایمز در گزارش جدید خود در زمینه پیامدهای اقدامات اسرائیل و آمریکا در آسیای غربی هشدار داد و تاکید کرد که مساله خاورمیانه تنها یک فاجعه منطقه‌ای نیست، بلکه زخمی جهانی است و تا زمانی که جامعه جهانی طراحان و عاملان این آشوب را پاسخگو نکند، میلیون‌ها انسان همچنان بهای آن را ... گلوبال تایمز: جهان باید آمریکا و اسرائیل را پاسخگو کند

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, ایران, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, ٰژئوپلیتیک, صلح, فلسطین

ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه «آمریکا میلیاردها دلار برای حمایت از اسرائیل هزینه می‌کند»، تلویحا تهدید کرد در صورت ادامه محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل، کمک‌ها به این رژیم را قطع خواهد کرد. به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل حمایت کرد و ... ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, خاورمیانه, فساد, قضایی

سندرز: ترامپ آمریکا را در جنگ‌های بی‌پایان نگه می‌دارد

سناتور ارشد آمریکایی با انتقاد از وتوی قطعنامه کاهش اختیارات جنگی رییس جمهوری آمریکا از سوی ترامپ، او را متهم به نگه داشتن ایالات متحده در جنگ‌های بی‌پایان کرد.

 

رویداد ۲۴ ؛ «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت عصر پنجشنبه در پیامی توییتری نوشت: ترامپ می‌گفت “ملت‌های بزرگ در جنگ‌های بی‌پایان نمی‌مانند”، اما او اکنون دو قطعنامه اختیارات جنگی دوحزبی را وتو کرده تا ما را در این جنگ‌ها نگه دارد.

 

نامزد پیشین حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا از کنگره خواست که به تلاش‌های خود برای مقابله با “این رییس جمهوری بی‌قانون” ادامه دهد.

 

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای ضمن اعلام وتوی قطعنامه کاهش اختیارات جنگی مدعی شد: این یک قطعنامه بسیار توهین آمیز بود که توسط دموکرات‌ها به عنوان بخشی از استراتژی برای پیروزی در انتخابات سوم نوامبر با تفرقه حزب جمهوریخواه مطرح شد.

 

وی افزود: معدود جمهوری‌خواهانی که به آن رای دادند، درست در دستشان بازی کردند. علاوه بر آن، قطعنامه ۶۸ مبتنی بر سوء تفاهم‌های حقایق و قوانین است. برخلاف قطعنامه، ایالات متحده مشغول استفاده از زور علیه ایران نیست.

 

رییس جمهوری آمریکا مدعی شد: چهار ماه پیش، من برای از بین بردن قاسم سلیمانی در حالیکه وی در عراق بود، اقدام قاطعی انجام دادم. ایران با پرتاب یک سری موشک به نیروهای ما در عراق واکنش نشان داد. در اثر این حملات هیچ کسی کشته نشده است.

 

این وتو، هفتمین باری است که چهل و پنجمین رییس جمهوری آمریکا مصوبات کنگره را متوقف می‌کند که یکی از آنها شامل قطعنامه قدرت نظامی بود که خواستار قطع یاری نظامی آمریکا از رژیم سعودی در جنگ داخلی یمن بود.

 

تقریبا ۲ ماه پیش بود که کنگره آمریکا قطعنامه محدودیت قدرت جنگی علیه ایران را تصویب کرد اما به خاطر اینکه قانونگذاران به خاطر شیوع ویروس کرونا، در خارج از واشنگتن به سر می‌بردند، ارسال آن به کاخ سفید با تاخیر انجام شد.

 

مجلس نمایندگان اقدامات لازم برای ارسال این قطعنامه را انجام داده بود اما مجلس سنا پس از آنکه در این هفته فعالیت خود را از سر گرفت، این قطعنامه را ارسال کرد.

 

مجلس نمایندگان این قطعنامه را با ۲۲۷ رای موافق در برابر ۱۸۶ رای مخالف در ماه مارس تصویب کرد که ۶ جمهوریخواه در این تلاش به دموکرات‌ها پیوسته بودند.

وال‌استریت ژورنال؛ آمریکا حضور نظامی خود در عربستان را کاهش می‌دهد

نشریه وال‌استریت ژورنال گزارش داد آمریکا ضمن خارج کردن سامانه‌های ضدموشکی پاتریوت از عربستان، در حال بررسی کاهش حضور نظامی در این کشور است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی

گزارش سازمان منع تسلیحات شیمیایی مجددا درباره سوریه دروغ ازآب درآمد

افشاگرهای پشت سرهم مسؤولان کنونی و سابق سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی هر بار که برملا می‌شوند ثابت می‌کنند، گزارش اخیر این سازمان در مورد ادعای به کارگیری تسلیحات شیمیایی در شهرک لطامنه سال ۲۰۱۷ دستکاری شده و ساختگی بوده است.

ادامه

جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل

سانا: نیروهای آمریکایی در حال انتقال داعش از سوریه به عراق هستند

منابع محلی می‌گویند که نیروهای آمریکایی در حال انتقال تروریست‌های داعش از زندان‌های تحت سیطره نیروهای دموکراتیک کرد موسوم به «قسد» در استان الحسکه سوریه به پایگاههای خود در عراق هستند.

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, دخالت نظامی, روسیه, سوریه, عراق, ویدیو