حسین حبیبی گفت: کارگران نه تنها تحت حمایت قانون کار نیستند بلکه در حلقه محاصره سرمایهداری ظالم، زندگی مشقتباری را که شان و شخصیتشان را خدشهدار کرده، گرفتار شدهاند قانون کار فعلی در تاریخ ۲۹ آبانماهِ سال ۱۳۶۹ به تصویب رسیده است اما در ۳۴ سال گذشته بندهای متعددی از آن اجرایی نشده است؛ علیرغم ... همدستی اتاق بازرگانی، دولت و مجلس علیه «قانون کار»/ چرا مدام به فکر اصلاح آن هستند؟
یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
بهرغم اعتصاب و اعتراضهای گسترده و سراسری نفتگران، اعتراضهای بازنشستگان صندوقهای کارگری، کشوری، لشگری، و فولاد، و تجمع اعتراضی گستردۀ بازنشستگان مخابرات در استانهای مختلف در ۷ آبان، و وعده دادن پزشکیان به خامنهای به اجرا کردن “برنامه هفتم توسعه”، دولت پزشکیان به اجرای بهاصطلاح متناسبسازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه ضدمردمی هفتم توسعهٔ رژیم ... یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !
آقای میدری وزیر اقتصادخوانده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید چون اقتصاد معادن کوچک است امکان استاندارد کردن ندارد! شاید اگرصولتمرتضوی چنین چیزی میگفت،«عقلا» می پذیرفتند! اما یک دانش آموخته اقتصاد، چگونه اقتصاد معدن را کوچک و استاندارد ناپذیر ارزیابی میکند، تنها یک دلیل دارد و آن فرار از مسوولیت است و توجیهی برای ... آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !
اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند خورد
«کلودیا شینبائوم» به عنوان اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند ریاست جمهوری را ادا و دوره ۶ ساله خود در این سمت را رسما آغاز کرد. باشگاه خبرنگاران جوان: «کلودیا شینبائوم» ۷۰ سال بعد از آنکه زنان در مکزیک حق رای به دست آوردند توانست تبدیل به اولین رئیس جمهور زن این کشور با کسب ... اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند خورد
حادثهی کار یا کشتار زنجیرهای؟
از: کاظم فرجالهی تکرار خطایی که به مرگ دیگران میانجامد دیگر خطا نیست؛ جنایت است. وقوع دوازده حادثهی معدنی در کمتر از شش ماه با بیش از ۶۲ کشته، که بیشترآنها در بستر و با دلایل همانندی رخ دادهاند، جای تأمل و تحقیق بسیار دارد. آخرین حادثه از این دست که نه، بلکه آخرین حلقهی ... حادثهی کار یا کشتار زنجیرهای؟
سندرز: آمریکاییها درمانده از تامین غذای خانوادههای خود هستند
درحالی که گزارشها حاکی از وضعیت وخیم معیشت شهروندان آمریکایی دارد، برنی سندرز سناتور ضدسیاستهای سرمایهداری، مسئولان آمریکایی به ویژه جمهوریخواهان را به بیکفایتی متهم و در توئیتر نوشت: اکنون آمریکاییها درمانده از تامین مایحتاج خانوادههای خود شده و این کشور با بحران بیسابقهای مواجه است.
به گزارش ایرنا، سناتور ایالت ورمونت و فردی که دو دوره پیاپی نامزد ریاست جمهوری ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ آمریکا از حزب دموکرات شده، در رشته توئیتی به انتقاد از وضعیت دشوار اقتصادی و معیشتی در آمریکا پرداخت.
سندرز در حساب توئیتر خود نوشت: مردم سرگردان از این که چگونه باید خانوادههای خود را تامین غذا کنند درحالی که «میچ مک کانل» و دیگر سناتورهای جمهوریخواه طی دو ماه و نیم گذشته هیچ کاری دراین زمینه (در مجلس سنا) نکردهاند.
این سناتور کهنه کار ایالت ورمونت در ادامه در انتقاد از نظام سرمایه داری در آمریکا در دورانی که همه گیری ویروس کرونا منجر به بیکاری بیسابقهای دراین کشور شده است، نوشت: «استیو منوچین» (وزیر خزانه داری آمریکا) خواهان حذف ماهانه ۶۰۰ دلار (پرداخت مازاد) در هفته برای ۳۰ میلیون شهروندی که شغل خود را از دست دادهاند، شده است؛ اما از تامین ۵۰۰ میلیارد دلار «بودجه کار چاق کنی» (slush fund) شرکتهای آمریکایی حمایت میکند؛ دولت ترامپ دوستدار سوسیالیسم برای ثروتمندان و ناتوان در تامین سرمایه برای دیگران است.
سندرز افزود: دموکراتها در مجلس نمایندگان قانونی را به تصویب رساندند که به بحران بیکاری در آمریکا برای مدت دو ماه مدنظر قرار میدهد، اما میچ مک کانل و سناتورهای جمهوریخواه برای میلیونها مردمی که دیگر قادر به صبر و تحمل نیستند، کار نکردهاند، زمان عمل اکنون است.
سناتور ورمونت در ادامه انتقادها از دولت ترامپ که به گفته کارشناسان عامل وضعیت کنونی اقتصادی ناشی از همهگیری ویروس کرونا میدانند، نوشت: هر ثروتمندی (در آمریکا)، ثروتمندتر میشود، بیش از نیمی از خانوارها در جریان همهگیری ویروس کرونا درآمد خود را از دست داده ند، درحالی که ۴۹۱ میلیاردر بر ثروتهای خود در مجموع ۷۴۳ میلیارد دلار افزودهاند، ما نیازمند اقتصادی هستیم که برای همه جواب دهد، نه اقتصادی که مختص ثروتمندان و قدرتمندان باشد.
شبکه خبری بلومبرگ نهم مرداد در گزارشی عنوان کرد: ناامنی غذایی در بین خانوارهای آمریکایی به بالاترین رقم رسید و تقریبا ۳۰ میلیون نفر در این کشور اعلام کردند که در ۷ روز منتهی به ۲۱ ژوئیه (۳۱ تیر) غذای کافی برای خوردن نداشتند.
بلومبرگ افزود: بخش نظرسنجی از خانوارها در اداره آمار آمریکا اعلام کرده که تقریبا ۲۳.۹ میلیون از ۲۴۹ میلیون پاسخ دهنده به این نظرسنجی گفته اند که «برای حدود یک هفته غذای کافی برای خوردن نداشتند» و ۵.۴۲ میلیون گفتند که «در این هفته اغلب چیزی برای خوردن نداشتند»
این گزارش به نقل از امار دیگری تعداد شاغلان در خانواده ها را بررسی میکند افزود: رونق اقتصادی آمریکا ممکن است با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در این کشور و اقدام ایالتها در لغو طرح های بازگشایی اقتصادی متوقف شده باشد.
هم اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به بیش از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسیده است که از این تعداد بالغ بر ۱۵۸ هزار نفر جان باختهاند.
کرونا ۵۲ میلیون نفر را در آمریکای لاتین فقیرتر میکند
همزمان با افزایش دامنه تهدید شیوع ویروس کرونا در آمریکای لاتین، معضل عمیقتر شدن شکاف طبقاتی و فرو رفتن ۵۲ میلیون نفر از مردم این منطقه در فقر مطلق، نگرانی سازمانهای بینالمللی را همراه داشت.
چامسکی: پاندمی کرونا ابزار ترامپ برای غنی کردن میلیاردرهاست
به گفته چامسکی، یک درصد از آمریکاییها شاهد افزایش ثروت خودشان بودند، آن هم با وجود پاندمی کرونا که میلیونها تن را بیکار یا اخراج کرده است و ترامپ از این پاندمی برای غنی کردن میلیاردرها استفاده میکند.