چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

آمریکا، اروپا را درهم شکست

اروپا به یک رعیت کامل تبدیل شده است. به گزارش اسپوتنیک، والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه به اسپوتنیک گفت که آمریکایی‌ها اروپا را درهم شکستند و آن را دست نشانده خود کردند، آنها به سادگی اروپایی‌ها را “سرکوب” کردند. وی در ادامه افزود: «آمریکایی‌ها به سادگی اروپا را زیر پا گذاشتند. آن را به ... آمریکا، اروپا را درهم شکست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, تحلیل, جهان, روسیه

کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

رئیس موسسه کریبروم روسیه با اشاره به موفقیت بریکس در پیاده سازی ارز دیجیتال خود، این گروه را در برابر استعمار دیجیتال مقاوم دانست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایگور آشمانوف، رئیس موسسه کریبروم و عضو شورای حقوق بشر روسیه تاس گفت که کشور‌های عضو بریکس قادر خواهند بود مشترکاً در برابر استعمار ارزدیجیتال مقاومت کنند. ... کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

ادامه

استعمار, اقتصادی, تحلیل, جهان, خبر, روسیه

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند. به گزارش خبرگزاری آلمان؛ سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و ... خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, ایتالیا, جهان, خبر, محیط زیست

بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

بر اساس پیش‌بینی «بلومبرگ»، چین در پنج سال آینده بیشترین سهم را در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت، به طوری که سهم چین از مجموع کشورهای G7 فراتر رفته و تقریباً دو برابر ایالات متحده خواهد بود. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ محاسبات بلومبرگ در این هفته بر اساس آخرین داده‌های پیش‌بینی اقتصادی «صندوق بین‌المللی ... بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان

سقوط بهای نفت آمریکا به پایین‌تر از ۱۱ دلار در هر بشکه

بهای نفت آمریکا روز سه‌شنبه در بازار آُسیا به پایین‌تر از ۱۱ دلار در هر بشکه سقوط کرد.

 

به گزارش افکارنیوز، بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در ماه ژوئن(خرداد- تیر) با کاهش ۱۴.۸ درصدی به ۱۰ دلار و ۸۸ سنت در هر بشکه در تبادلات صبح بازار آسیا کاهش یافت.

 

این در حالی است که بهای این نفت روز گذشته(دوشنبه) نیز ۲۵ درصد کاهش داشت.

 

بهای نفت خام برنت نیز با کاهش ۴.۴ درصدی به هر بشکه‌ای ۱۹ دلار و ۱۰ سنت کاهش یافت.

 

کاهش شدید تقاضای جهانی نفت به دنبال اعمال محدودیت‌های اجتمالی پس از شیوع کرونا، منجر به افت شدید بهای نفت شده است.

 

هفته پیش بهای نفت آمریکا برای اولین بار منفی شد.

 

یکی دیگر از دلایل کاهش امروز بهای نفت آمریکای این بود که صندوق نفتی ایالات متحده آمریکا اعلام کرد تمامی دارایی‌های خود در قرارداد وست تگزاس اینترمدیت را برای تحویل ماه ژوئن واگذار می‌کند.

 

کاهش بهای نفت آمریکا در حالی همچنان ادامه دارد که نگرانی از پر بودن انبارهای نفتی تداوم دارد.

 

گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان باعث شده تا ۳۰ درصد تقاضای نفت از بازار خارج شود. در کنار آن مسابقه سرسامآور تولید نفت توسط عربستان، روسیه و آمریکا در ماه های مارس و آوریل(اسفند و فروردین) حجم زیادی از نفت را راهی بازار کرده است.

 

موضوعی که نه تنها مخازن ذخیره سازی در خشکی را پر کرده بلکه ۱۶۰ میلیون بشکه نفت روی آب را روی دست خریداران گذاشته است.

 

با توجه به این موضوع حتی با کاهش عرضه نفت توسط تولیدکنندگان بازهم تا زمان جذب این حجم نفت به واسطه تحرک در تولید، نمی‌توان انتظار داشت قیمت ها افزایشی شوند.

 

همه گیری ویروس کرونا که اقتصاد جهانی را متوقف کرده، ماه‌ها است که قیمت‌ها را کاهش می‌دهد، زیرا در حال حاضر کسی به نفت خام احتیاج ندارد. در نتیجه قیمت نفت وست تگزاس آمریکا از ژانویه سال ۲۰۲۰ با ۷۵ درصد کاهش روبرو شده است.

ضربه کرونا به آمریکا؛ افت ۱۲ درصدی رشد اقتصادی، کسری بودجه ۳.۷ تریلیون دلاری و نرخ بیکاری ۱۵ درصدی

کسری بودجه دولت آمریکا در سال مالی ۲۰۲۰ به ۳.۷ تریلیون دلار می‌رسد و مجموع بدهی دولت به ۱۰۱ درصد تولید ناخالص داخلی آمریکا افزایش می‌یابد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر

گاردین؛ کرونا، «خصوصی‌سازی» را زیر سوال برد

حجم بالای کمک دولت فرانسه به شرکت‌های ملی و خصوصی برای حفاظت از آنها در برابر تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا، سیاست‌های خصوصی‌سازی را زیر سوال برده است و دولت در را برابر پرسش مهمی قرار داده است.

ادامه

اقتصادی, جهان, حقوق بشر, خبر, سیاسی, غرب اروپا, فرانسه, کارگری

تاکید پوتین و مادورو بر اهمیت مقابله با تحریم‌های یکجانبه آمریکا

روسای جمهوری روسیه و ونزوئلا در گفت‌وگوی تلفنی بر اهمیت مقابله با تحریم‌های یکجانبه که روش آمریکا در مبارزه با کشورهای مخالف سیاست‌های خود است، تاکید کردند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, ونزوئلا