گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل شد/ اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود

گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور فلسطین با تاکید بر اینکه اسرائیل باید مجازات شده و از صادرات سلاح به آن جلوگیری شود، اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل، برقراری آتش‌بس و حفاظت از فلسطینی‌ها را خواستار شد. به گزارش ایسنا، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور فلسطین با اشاره به اینکه ... گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل شد/ اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اسراییل, انگلیس, اوکراین, تحریم, جنایات جنگی, جهان, زنان, سازمان ملل, فلسطین, کودکان, گزارش, مصر, نسل کشی

چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

زاخارووا: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار می‌دهیم

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت درگیری و جنگ بین روسیه و ناتو، تسلیحات هسته‌ای مستقر در لهستان در فهرست اهداف نظامی مسکو قرار خواهند گرفت. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت درگیری و جنگ بین روسیه و ناتو، تسلیحات هسته‌ای مستقر ... زاخارووا: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار می‌دهیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لهستان

آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین دوشنبه شب گفت که کی‌یف و واشنگتن مذاکرات در مورد توافق همکاری امنیتی دوجانبه را آغاز و طرح ارسال موشک‌های دوربرد به نیروهای مسلح اوکراین را نهایی کرده‌اند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، زلنسکی در پیام شبانه اظهار کرد: تیم‌های آمریکا و اوکراین کار روی توافقنامه امنیتی ... آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, ناتو

نیوزویک: آمریکا رو به افول است

نشریه آمریکایی “نیوزویک” در مقاله‌ای با اشاره به شکست‌های متعدد امریکا در سیاست‌های عمومی، سیاست‌های ناکارآمد فزاینده، تا اپیدمی مشکلات روانی در میان جوانان آمریکایی نوشت: آمریکای قرن بیست‌ویکم روبه‌زوال می‌رود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، «ویلیام کوپر» نوشینده این مقاله‌ به نتایج یک نظرسنجی جدید در موسسه گالوپ اشاره کرده و نوشت: این ... نیوزویک: آمریکا رو به افول است

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, چین, شرق آسیا, مقاله, هژمونیسم

سازمان ملل: آمریکا در حال افول به کشوری در حال توسعه است

تازه‌ترین آمارهای سازمان ملل نشان می‌دهد که ایالات متحده از یک کشور توسعه یافته در حال تبدیل شدن به کشوری در حال توسعه است.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم: تازه ترین آمارهای دفتر توسعه پایدار سازمان ملل نشان می‌دهد که ایالات متحده از یک کشور توسعه یافته در حال تبدیل شدن به کشوری در حال توسعه است.

 

براساس این گزارش، گرچه ایالات متحده به عنوان رهبر دنیای آزاد معرفی شده اما شاخص توسعه منتشر شده در جولای ۲۰۲۲ نشان می دهد که این کشور از این لحاظ در آمارهای جهانی سقوط کرده است.

 

بر اساس آمارهای دفتر توسعه پایدار سازمان ملل، رتبه آمریکا از لحاظ توسعه پایدار از رتبه ۳۲ جهانی به رتبه ۴۱ تنزل پیدا کرده و باعث شده آمریکا در حال تبدیل شدن به کشوری درحال توسعه باشد.

 

رتبه بندی این دفتر با قوانین مربوط به توسعه سنتی اندکی تفاوت دارد و براساس آن، در این رتبه بندی بر تجربه مردم عادی در امور اولیه همچون لذت بردن از هوا و آب آشامیدنی سالم تمرکز شده و سپس به موضوعاتی همچون ایجاد رفاه پرداخته شده است.

 

همچنین بر این اساس، در حالی که اقتصاد آمریکا به شکل بسیار چشمگیری در حال افول است، دسترسی مردم به رفاه و سلامتی نیز به شکل برابر نیست و در این زمینه ناعدالتی وجود دارد.علاوه بر این، با نگاه به ضریب جینی می بینیم که نابرابری در دستمزدها طی ۳۰ سال گذشته به شکلی روز افزون در حال افزایش است.

 

در این آمارها که بر ۱۷ هدف از جمله محیط و برابری متمرکز شده، مشخص شده که رتبه آمریکا بین کوبا و بلغارستان که هر کشوری در حال توسعه هستند، قرار گرفته است.

 

همچنین سازمان همکاری و توسعه اقتصادی گزارش داد که آمریکا بیشترین فاصله سطح رفاهی در بین کشورهای گروه ۷ را دارد.

 

این در حالی است که آمریکا در حال حاضر در شاخص دموکراسی معرفی شده از سوی نشریه اکونومیست نیز به عنوان یک «دموکراسی معیوب» و در کنار کشورهای استونی و شیلی معرفی شده است. همچنین آمریکا به علت فرهنگ سیاسی از هم گسیخته از جایگاه خود به عنوان کشوری با دموکراسی کامل سقوط کرده است. و این موضوع در بین ایالت های جمهوری خواه و دموکرات به وضوح دیده می شود.

 

علاوه بر این تحلیلگران اکونومیست با وجود آنکه به انتقال صلح آمیز قدرت در آمریکا در مواجهه با مشکلات پیش آمده اذعان می کنند، اما نتایج نظرسنجی های جدید در ژانویه ۲۰۲۲ نشان می دهد که تنها ۵۵ درصد از آمریکایی ها معتقدند که بایدن در انتخابات ۲۰۲۲ به صورت قانونی پیروز شده است گرچه هیچ مدارکی دال بر تقلب در این انتخابات منتشر نشده است.

 

انتشار نتایج این تحقیق نشان دهنده وجود مشکلات ساختاری در ایالات متحده و به ویژه در بین جامعه آمریکایی آفریقایی‌های آن است.

 

براساس این گزارش، شاخص برنامه توسعه سازمان ملل با احتساب درآمد متوسط در آمریکا به ازای هر فرد و متوسط درآمد سالانه تحصیل، آمریکا را در رتبه ۲۱ جهانی قرار داده و آمریکا از این حیث، در بین کشورهای توسعه یافته قرار دارد.

 

این در حالی است که در دهه ۵۰ میلادی مارتین لوتر کینگ، ظهور آمریکای دیگری را سرزنش کرد که در آن «پایستگی امید» جای خود را به «خستگی نومیدی» داده است.

 

امروزه و پس از گذشت سالها، اثرات وضعیت رفاهی مرتبط با نژاد پرستی در سیاست های سلامتی ناکافی دولت مشهود است و به شکل چشمگیری باعث کاهش متوسط انتظارات از زندگی در جامعه آمریکا شده است.

 

این در حالی است که براساس تازه ترین گزارش ها، اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی برای دومین فصل متوالی ۰.۹ درصد کوچک شده‌است، یعنی درست مطابق با تعریفی که در دیکشنری آکسفورد برای مفهوم رکود نوشته شده‌است. کاخ‌سفید در پاسخ به این آمار نگران‌کننده تلاش می‌کند با نسبت دادن کند شدن روند رشد اقتصاد به افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ترس از رکود اقتصادی را کم‌اهمیت جلوه دهد.

 

هدف بانک مرکزی آمریکا از افزایش نرخ بهره مهار تورم است که به‌خاطر بالا رفتن هزینه سوخت و مواد غذایی به بالاترین رقم طی چهل‌ساله گذشته رسیده است. این بانک عقیده دارد با گران کردن هزینه وام‌گیری می‌تواند اقتصاد را آرام کرده، هزینه‌کرد مردم را پایین آورده و تورم را کنترل کند.

 

یکی دیگر از نکات نگران‌کننده در مورد دورنمای اقتصاد این است که هیچ سابقه‌ای در تاریخ برای راهنمایی گرفتن از آن وجود ندارد. در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰، وقتی دنیا درگیر شرایط مشابهی از رکود اقتصاد و تورم بالا بود، یکی شدن اقتصاد دنیا به رشد اقتصادی کمک کرد و بازارهای جدیدی را برای شرکت‌های چندملیتی آمریکا به وجود آورد.

علی‌رغم بیانیه‌های امیدوارکننده کاخ‌سفید، اقتصاد آمریکا در رکود فرو رفته و ابزارهای بانک مرکزی آمریکا برای مهار تورم مؤثر نیست و به نظر می‌رسد سیاست دولت آمریکا همه‌چیز را بدتر کرده‌است.

نمایندگان کنگره آمریکا با پیش‌نویس کمک ۱۲ میلیارد دلاری به اوکراین موافقت کردند

خبرگزاری رویترز اعلام کرد که اعضای کنگره آمریکا با پیش‌نویس طرح کمک ۱۲ میلیارد دلاری جدید ایالات‌متحده به اوکراین موافقت کرده‌اند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, خبر

فراخوان کارگری برای اعتصاب؛ اتحادیه‌های کارگری هایتی خواهان کناره‌گیری نخست وزیر شدند

در پی عهدشکنی دولت پیرامون کاهش قیمت سوخت و اصرار به اجرای سیاست‌های شوک درمانی قیمتی در اقتصاد هایتی، اتحادیه‌های کارگری خواهان کناره‌گیری آریل هنری، نخست وزیر موقت توسط مجلس شدند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, کارگری, هائیتی

در جدیدترین نظرسنجی: اوکراین اولویت مردم آمریکا نیست

یک موسسه نظرسنجی برجسته اعلام کرد که با وجود پرداختن رسانه‌های غربی به مناقشه اوکراین و روسیه و دیگر وقایع مشابه، بسیاری از مردم آمریکا بیشتر نگران مسائلی مانند جرایم خشن و تورم در آستانه انتخابات میاندوره‌ای کنگره این کشور در ماه نوامبر هستند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جهان, حقوق بشر, شرق اروپا, گزارش