بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار+ فیلم

در پی وقوع زمین‌لرزه در میانمار، تاکنون حداقل ۱۰۰۰ نفر کشته شده‌اند. به گزارش ایسنا، در پی وقوع زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری که روز جمعه میانمار و بخش‌هایی از تایلند را به لرزه درآورد، تاکنون حداقل ۱۰۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند و صدها نفر دیگر مجروح شده‌اند. طبق گزارش تلویزیون دولتی میانمار، در ... بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار+ فیلم

ادامه

تایلند, جهان, خبر, فیلم, محیط زیست, میانمار

بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

“تشکیلات دموکراتیک زنان ایران” روز هشتم مارس (امسال مطابق ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۳) روز جهانی زنان، روز تجدید عهد و همبستگی با مبارزات زنان برای ساختن جهانی عاری از فقر، خشونت، تبعیض، بی‌عدالتی، و تخریب محیط زیست را به همهٔ زنان و دختران ایران شادباش می‌گوید. روز هشتم مارس هر ساله ازسوی زنان مبارز و نیروهای ... بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, ایران, بیانیه, پرستاران, جهان, دانمارک, روسیه, زنان, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوئیس, صلح, طبقه کارگر, فقر, کمونیسم, کودکان, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم, همبستگی

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

رئیس کمیسیون اروپا درحالی که برای شرکت در یک نشست به لهستان سفر کرده است توسط مردم این کشور هو شد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ از ریانووستی، کشاورزان لهستانی اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا را در گدانسک هو کردند. این اتفاق درحالی رخ داد که فون در لاین در نشست خارجی کمیسیون اروپا که ... هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اعتراضات اجتماعی, اوکراین, جهان, خبر, شرق اروپا, طبقه کارگر, کشاورز, لهستان, محیط زیست

دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

تصمیم رئیس جمهوری آمریکا برای خروج از «سازمان جهانی بهداشت» و «توافق پاریس»، پیامدهای فاجعه‌باری برای زیرساخت‌های بهداشت و سلامت در آفریقا دارد، تا حدی که دولت ترامپ می‌تواند پیام‌آور بیماری و مرگ در قاره آفریقا باشد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری «اینترنشنال پالیسی دایجست»، این تصمیمات دولت دونالد ترامپ، پیشرفت‌های به ... دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

ادامه

آفریقا, آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, درمان, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, غرب آفریقا, فرانسه, فقر, محیط زیست

هشدار شبه نظامیان شمال سوریه نسبت به تصمیم ترکیه برای اشغال شهر کوبانی

اداره خودگردان کوبانی در شمال سوریه امروز شنبه، هشدار داد که ادامه حملات ترکیه به منطقه سد تشرین با هدف اشغال شهر کوبانی است. به گزارش ایسنا، اداره خودگردان شبه نظامیان کُرد در کوبانی واقع در شمال سوریه در بیانیه‌ای طرح‌ها و اقدامات ترکیه که زیرساخت‌ها و تاسیسات خدماتی در مناطق شمال و شرق سوریه ... هشدار شبه نظامیان شمال سوریه نسبت به تصمیم ترکیه برای اشغال شهر کوبانی

ادامه

ترکیه, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, محیط زیست

زندگی در ایران به خطر افتاده

اگر با روند فعلی تخریب جنگل جلو برویم، تا ۵۰ سال دیگر، ایران کشوری کاملا بیابانی می‌شود. یعنی پایان حیات و تمدن در این سرزمین کهن.

 

بدون جنگل، همه ما محکوم به فنا هستیم. هر هکتار از جنگل‌، ۲.۵ تن اکسیژن تولید می‌کنند و بدون آن‌ها نفس همه ما به شماره می‌افتد.

 

تا همین‌جا هم در قطع درختان و نابودی رویشگاه‌های سبز ایران زیاده‌روی کرده‌ایم. سالانه ۱۵ میلیون درخت را برای تولید کاغذ قطع کرده و ۳ هزار تن زباله خود را در جنگل‌ها دفن می‌کنیم.

 

ایران در میان کشورهای مخرب جنگل در جهان قرار گرفته. سالانه هزاران هکتار از جنگل‌های ما طعمه حریق می‌شوند و چندصد هزار هکتار از درختان را برای تهیه ذغال می‌سوزانیم.

 

برای احداث جاده، سد یا هرکار عمرانی دیگری، به جان درختان ایران می‌افتیم و برای گسترش زمین‌های کشاورزی هم این پوشش سبزی حیاتی را آتش می‌زنیم.

 

برج‌سازان، ویلاسازان و زمین‌خواران سالانه خسارت زیادی به جنگل‌های ایران می‌زنند و بسیاری از گردشگران بی‌مبالات، زباله‌های خود را درون طبیعت رها می‌کنند.

 

نکته این جاست که این روند تخریب و نابودی، چندین برابر کاشت درخت و احیای مناطق جنگلی در کشور است.

 

آن‌طور که آمارها می‌گویند، سالانه ۱۲هزار هکتار از جنگل‌های ایران تخریب می‌شود و بیابان روز به روز در کشور ما گسترش بیشتری می‌یابد.

 

سال‌هاست که زنگ خطر نابودی جنگل‌ها به صدا درآمده و امروز در بحرانی‌ترین وضعیت ممکن قرار گرفته‌ایم. زمان آن رسیده تا تصمیم بگیریم آیا قرار است نسل‌های بعدی هم در ایران زندگی کنند یا نه؟

 

عصرایران

 

 

زندگی هر۴ خانوار در یک کلاس درس / لباس‌های کهنه وپاره برایمان آورده‌اند

مردم سیل‌زده خوزستان در حالی که همه زندگی و محصولات‌ خود را از دست داده‌اند، این روزها در اتاق‌های ۴۰ تا ۵۰ نفره در اردوگاه‌ها شب تا صبح را در شرایط سختی سپری می‌کنند. مردان بیکار و بچه‌ها به مدرسه نمی‌روند.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, محیط زیست

هشداری که از ۱۰ سال قبل درباره خلیج فارس جدی گرفته نشد

مطالعات محققان نشان می‌دهد توسعه سواحل و ساخت جزایر مصنوعی در سواحل خلیج فارس علاوه بر آنکه موجب بروز اختلال در چرخش آب در این حوضه می‌شود، باعث افزایش ذرات معلق در آب خواهد شد که این امر سفید شدگی مرجان‌ها و مرگ آنها رادر پی دارد.

ادامه

امارات, ایران, جهان, خبر, محیط زیست