ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه «آمریکا میلیاردها دلار برای حمایت از اسرائیل هزینه می‌کند»، تلویحا تهدید کرد در صورت ادامه محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل، کمک‌ها به این رژیم را قطع خواهد کرد. به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل حمایت کرد و ... ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, خاورمیانه, فساد, قضایی

سنای آمریکا قطعنامه کاهش اختیارات جنگی ترامپ را رد کرد

طبق نتایج رأی‌گیری، سنای آمریکا عصر جمعه قطعنامه‌ای را که نیروهای آمریکایی را از شرکت در عملیات جنگی علیه ایران بدون تأیید کنگره منع می‌کرد، رد کرد. به گزارش ایسنا، این اتفاق ساعاتی پس از لفاظی‌های تهدیدآمیز دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران رخ داد. پخش زنده شمارش آرا نشان داد که ۵۳ عضو سنای ... سنای آمریکا قطعنامه کاهش اختیارات جنگی ترامپ را رد کرد

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر

نیویورک تایمز: حمله آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تنها چند ماه به عقب انداخت

یک گزارش طبقه‌بندی‌شده اولیه ایالات متحده اذعان کرد که بمباران سه سایت هسته‌ای در ایران توسط آمریکا، برنامه هسته‌ای این کشور را تنها چند ماه به عقب انداخته و تنها بخش کوچکی از مواد هسته‌ای را نابود کرده است. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز،‌ یک گزارش طبقه‌بندی‌شده اولیه ایالات متحده اذعان کرد که ... نیویورک تایمز: حمله آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تنها چند ماه به عقب انداخت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, برنامه هسته‌ای, جهان, خاورمیانه, خبر

اعتصاب ۴۵۰۰۰ کارگر فروشگاه‌های زنجیره‌ای کالیفرنیا در آمریکا

کارگران بخش خواروبارفروشی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای ایالت کالیفرنیا واقع در غرب آمریکا به صورت خودجوش و مستقل از اتحادیه خود، دست به اعتصاب زدند. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری «ICFI»، ده‌ها هزار کارگر خواربارفروشی‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌های بزرگ کالیفرنیا که زیرمجموعه دو هلدینگ رالفز و آلبرتونز کار می‌کردند، در ... اعتصاب ۴۵۰۰۰ کارگر فروشگاه‌های زنجیره‌ای کالیفرنیا در آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, امنیت شغلی, جهان, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

رئیس پلیس آفریقای جنوبی دروغگویی ترامپ درباره قتل سفیدپوستان را افشا کرد

رئیس پلیس آفریقای جنوبی با افشای دروغگویی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا درباره قتل کشاورزان سفیدپوست در آفریقای جنوبی، گفت: برای کشور و مردم آمریکا احترام قائلیم اما برای ادعای «نسل‌کشی» رئیس جمهوری آمریکا احترامی نداریم. به گزارش خبرآنلاین، «سینزو امکانو» رئیس پلیس آفریقای جنوبی روز جمعه دوم خرداد (۲۳ مه) با اعلام آمار قتل ... رئیس پلیس آفریقای جنوبی دروغگویی ترامپ درباره قتل سفیدپوستان را افشا کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, آمریکای شمالی, اصلاحات ارضی, تحلیل, جنوب آفریقا, جهان, کشاورزان, کنگو, نسل‌کشی

زمان تجزیه آمریکا فرا رسیده است؟

یک روزنامه آمریکایی در مطلبی تحلیلی نوشت، شیوع ویروس جدید کرونا در ایالات متحده نشان داد که زمان تجزیه این کشور فرا رسیده است.

 

به گزارش فارس؛ روزنامه «لس‌آنجس تایمز» در یادداشتی به بررسی تاثیرات شیوع ویروس «کووید۱۹» بر ایالات متحده پرداخته و تحلیل کرد انشقاق‌های زیادی در جامعه آمریکا وجود دارد، به‌گونه‌ای که بهتر است این کشور تجزیه شود.

 

در ابتدای این یادداشت با اشاره به گزارش‌های متناقضی که از شبکه‌های مختلف آمریکایی درباره وضعیت ویروس کرونا در این کشور پخش می‌شود، آمده است: «ما به‌صورت درمانده و جبران‌نشدنی گسسته هستیم، زمان آن رسیده که دست از صحبت کردن درباره متحد شدن بکشیم و تنها کار معقول را انجام دهیم».

 

این روزنامه ضمن یادآوری تجزیه اتحاد جماهیر شوروی سابق به ۱۵ کشور در حدود ۳۰ سال پیش، به کنایه نوشت: «چرا ما نتوانیم همان کار را اینجا انجام دهیم؟ تمام کسانی که شخص اداره‌کننده کنونی ایالات متحده آمریکا را دوست دارند، می‌توانند ساکن قلمرو “مار-اِ-لاگو” باشند. همه شما موفق باشید!».

 

لس‌آنجس تایمز، پنج هفته‌ای که آمریکا درگیر شیوع ویروس کرونا شده را به اندازه گذر یک عمر توصیف کرده و در انتقاد از برنامه‌های شبکه‌های آمریکایی توضیح داد: «مانند شکنجه است. یک لحظه دارید می‌بینید که دانشمندان هشدار می‌دهند اگر به وضعیت عادی، قبل از انجام آزمایش و رهگیری باز گردیم، جان‌مان را از دست می‌دهیم. لحظه بعد، رئیس‌جمهور ترامپ را می‌بینید که درخواست مردم برای بازگشت به حق خدادادی خود برای غذا خوردن در وافل‌فروشی و آلوده کردن اطرافیان خود [به ویروس کرونا] را تقدیس می‌کند».

 

نویسنده این یادداشت، ملت آمریکا را جامعه‌ای از هم‌گسیخته‌تر از هر زمانی در تاریخ حدوداً ۲۵۰ ساله ایالات متحده توصیف کرده و افزود: «ما از هم متنفریم و برایش اثبات هم دارم… ما می‌توانیم به روش اتحاد جماهیر شوروی عمل کنیم و به ۱۵ کشور خودگردان تجزیه شویم».

 

این روزنامه با اشاره به تمایل ترامپ برای دو نیمه کردن آمریکا به ایالت قرمز و آبی (اشاره‌ای به رنگ‌های دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه)، تحلیل کرد: «قلمرو “مار-اِ-لاگو” می‌تواند قطعا شامل ایالت‌هایی شود که علی‌رغم خطرات گفته شده از سوی مسئولان درمانی [درباره کرونا]، به سرعت در پی بازگشایی کسب‌وکار و مشاغل هستند. تگزاس، تِنِسی، جورجیا، کارولینای جنوبی و فلوریدا».

 

لس‌آنجس تایمز سپس به بیان مشکلات عدیده آمریکا در بحبوحه ویروس کرونا فراموش شده‌اند، پرداخت: «ما با بحران مسکن مواجه هستیم… تعداد غیرقابل تصوری از مردم بی‌خانمان، ثروت عظیم در کنار فقر عظیم‌تر [داریم]. ردیف بودجه مدارس شهر لس‌آنجس پر از حفره است. شهردار لس‌آنجس می‌گوید مرخصی‌های اجباری [به کارمندان] می‌دهد و حتی خدمات بنیادین کمتری از آنچه وعده داده شده بود [خواهیم داشت]».

 

بر اساس آمارهای اعلامی، تا کنون در آمریکا تا کنون نزدیک به ۸۵۰ هزار نفر به ویروس کووید۱۹ مبتلا شده و بیش از ۴۷ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

 

گزارش بازرسی کل در وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا نشان می‌دهد که بیمارستان‌های این کشور با کمبود تجهیزات محافظتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، مواجه بوده و از دستورالعمل‌های دولت نیز دچار سردرگمی شده‌اند.

ترامپ: دستور دادم به قایق‌های مزاحم ایرانی شلیک شود

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه سوم اردیبهشت (۲۲ آوریل) در پیامی توییتری نوشت: “من به نیروی دریایی ایالات متحده دستور داده‌ام که اگر قایق‌های ایرانی‌ برای کشتی‌های ما در دریا مزاحمت ایجاد کردند، به سوی آنها شلیک و همه آنها را منهدم کنند.”

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, حضور نظامی, خبر

بورل از مخالفت آمریکا با درخواست ایران از صندوق بین‌المللی پول ابراز تاسف کرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از مخالفت آمریکا با درخواست ایران از صندوق بین المللی پول برای اعطای تسهیلات مالی درمبارزه با ویروس کرونا ابراز تاسف کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, ایران, جهان, خبر, صندوق بین‌المللی پول