خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بیسابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنهای در مورد “پاسخ دندانشکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایتهای جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپاییاش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانههای داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رییس صندوق بینالمللی پول؛ آمریکا با خطر ورشکستگی روبرو است
کریستالینا جیورجیوا از آمریکا خواست با توجه به نقش پررنگ این کشور در اقتصاد جهانی کارهای بیشتری را انجام دهد.
به گزارش رویترز، رییس صندوق بین المللی پول با هشدار نسبت به وقوع موجی از ورشکستگی ها و افزایش نرخ بیکاری در آمریکا در صورت متوقف شدن روند حمایت از کسب و کارها در این کشور گفت: تا زمانی که بحران کرونا به پایان نرسد نباید اجرای بسته های محرک در آمریکا متوقف شود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر حمایتش از بسته پیشنهادی ۱.۹ تریلیون دلاری دولت جو بایدن نیز گفت: صندوق بین المللی پول از برنامه دولت برای تمرکز بر روی واکسیناسیون، مراقبت های درمانی و حمایت از کسب و کارها و افراد آسیب دیده از محل کرونا حمایت می کند و معتقد است حمایت ها هم باید در سطح دولت فدرال و هم در سطح دولت های محلی صورت گیرد. وی با اشاره به ریسک های بر سر راه اقتصاد آمریکا گفت اگر حمایت های مالی دولت تداوم پیدا نکند حفظ موفقیت هایی که در کاستن از تبعات اقتصادی کرونا به دست آمده دشوار خواهد بود.
جیورجیوا با اشاره به آمار مناسب ورشکستگی ها در آمریکا در سال ۲۰۲۰ با وجود کرونا گفت: هنوز این خطر وجود دارد که اگر حمایت ها دوام نیابد، موجی از ورشکستگی ها و افزایش نرخ بیکاری گریبان اقتصاد آمریکا را بگیرد. ما می خواهیم ببینیم که سیاست گذاری ها با نهایت دقت اعمال شوند. من از هشدار لاورنس سامرز- وزیر خزانه داری اسبق- در خصوص خطر داغی بیش از حد اقتصاد قدردانی می کنم اما اطمینان دارم وزیر خزانه داری جدید- ژانت یلن- به دقت مراقب این ریسک و سایر مخاطرات ممکن خواهد بود. برای ریسک های موجود ما یکی از بهترین مدیران را خواهیم داشت که از تصمیم گیری های هیجانی اجتناب خواهد کرد.
لازم به ذکر است آمریکا اصلی ترین کانون درگیر با کرونا در جهان محسوب می شود.
افزایش سهم چین و آسیای شرقی از بازار جهانی در دوره کرونا
در حالی که اکثر اقتصادها به علت بحران ویروس کرونا هم از لحاظ صادرات و هم از لحاظ واردات افت چشمگیری داشتهاند، بهبود سریع وضعیت اقتصادی به چین و برخی از کشورهای شرق آسیا کمک کرد تا سهم خود را از تجارت جهانی افزایش دهند.
مخالفت انگلیس با تعلیق فروش سلاح به عربستان
وزرای انگلیس با تاکید بر اینکه کشورشان در مورد فروش اسلحه تصمیمات خود و نه سایر کشورها را اتخاذ میکند، موضوع توقف فروش سلاح انگلیس به عربستان را رد کردند.
اتحادیه آفریقا: آمریکا به تحریم و محاصره کوبا پایان دهد
اتحادیه آفریقا تحریم و محاصره اقتصادی، تجاری و مالی تحمیلی علیه کوبا که دستور العمل اجرایی آن را جان اف کندی رئیس جمهوری وقت آمریکا در سال ۱۹۶۲ امضا کرده است، محکوم کرد و خواستار پایان این تحریم و محاصره شد.
افشای اقدامهای ملکه انگیس برای مخفی نگه داشتن میزان ثروت شخصی
گاردین مینویسد: به غیر از روند شناخته شده و فرمالیته موافقت خانواده سلطنتی هنگام تبدیل یک لایحه به قانون، روند “رضایت ملکه” بدین صورت است که باید پیش از تایید مصوبه توسط پارلمان نظر ملکه را جلب کند.