بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
ریزش کوه درقطعه دوم آزادراه تهران-شمال، دو کشته و یک مجروح برجای گذاشت
ظهر امروز، در پی وقوع حادثه ریزش کوه در قطعه دوم پروژه آزادراه تهران-شمال دو کارگر کشته و یک نفر دیگر مصدوم شدند.
به گزارش ایلنا، ظهر امروز (یکم خردادماه)، بر اثر ریزش کوه درقطعه دوم پروژه آزادراه تهران به شمال در استان البرز، دو کارگر کشته و یک کارگر دیگر به شدت مجروح شدند.
در این حادثه که ظهر امروز (شنبه یک خرداد ماه) اتفاق افتاد؛ چندین قطعه سنگ بزرگ با حجم قابل توجهی در جنوب تونل ۳۳ واقع در قطعه ۳۰ منطقه دوم آزادراه تهران -شمال (تقریبا ۷ متر بیرون از محدوده تونل) در نزدیکی روستای کوشکک از بدنه کوه جدا و بر سطح جاده سقوط میکند که در نتیجه آن دوکارگر زیر آوار محبوس میشوند.
بعد از حادثه گروههای امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان البرز، در محل حاضر میشوند اما دو کارگر که زیر یک قطعه سنگ بزرک محبوس شده بود؛ جان خود را از دست میدهند که آتشنشانان بعد از چند ساعت تلاش موفق میشوند اجساد این دو کارگر را از زیر آوارسنگ و خاک بیرون بکشند.
یکی ازکارگران کشته شده این حادثه که راننده بیل مکانیکی بود «افشین محبی» با ۲۴ سال سن از مسجد سلیمان برای کار به آزادراه شما آمده بود. همچنین دومین جان باخته این حادثه، همکار وی کارگر واحد عملیات خاکی بوده است.
او افزود: همچنین تنها مصدوم این حادثه، خوشبختانه با اقدام به موقع پیش از ریزش کوه خودرا نجات داده اما از ناحیه سر دچار آسیب دیدگی شده بود که برای اقدامات درمانی به نزدیکترین بیمارستان انتقال یافته است.
گفتنی است قطعه دوم آزادراه تهران به شمال حدود ۲۲.۵ کیلومتر طول از شهرستانک شروع پل زنکوله میرسد که با مشارکت بنیاد مستضعفان در حال احداث است.
۵ کارگر بر اثر سقوط در مخزن مواد شیمیایی کشته و مصدوم شدند
۵ کارگر یک کارخانه تولید چسب در شهرک صنعتی البرز قزوین بر اثر حادثه کار کشته و مصدوم شدند.
۲ کارگر معدن نمک بر اثر سقوط از ارتفاع جان باختند
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نیشابور گفت: ۲ کارگر بر اثر سقوط در معدن نمک روستای «آبقو» در این شهرستان جان باختند.
اگر سیاستهای تعدیل ساختاری، که از سال ۶۸ تا بهالآن حاکم است، ادامه یابد اوضاع اقتصادی را بدتر میکند
حسن سبحانی گفت: چنانچه سیاستهای اقتصادیِ تعدیلِ ساختاری که در دولتهای گذشته و از سال ۶۸تا به الآن حاکم است، ادامه پیدا کند، بیشک اوضاع بدتر خواهد شد.
قطعنامۀ هجدهمین کنگرۀ حزب کمونیست فدراسیون روسیه به سوی سوسیالیسم، علیه فقر و بیعدالتی
در پایان قرن بیستم، کشور ما را وادار ساختند که از روشهای سوسیالیستی اقتصادی امتناع ورزد. در نتیجۀ آن، خسارتهای سنگینی بر خلقهای اتحاد جماهیر شوروی سابق وارد گردید.