ترامپ: کنار آمدن با زلنسکی آسان نیست / جنگ اوکراین، جنگ ما نبود

ترامپ پس از صحبت با پوتین ابراز امیدواری کرد که اتفاقات خوبی رخ دهد و افزود، هنوز مشخص نیست که آیا زلنسکی به پایان درگیری با روسیه متعهد است یا نه. به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که بارها گفته در تلاش برای میانجیگری صلح بین روسیه و اوکراین، تعامل با مسکو را ... ترامپ: کنار آمدن با زلنسکی آسان نیست / جنگ اوکراین، جنگ ما نبود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

نیوزویک: خبر سرطان پیشرفته بایدن، شفافیت کاخ سفید را زیر سوال‌ برد

یک رسانه آمریکایی، اعلام دیرهنگام سرطان پیشرفته در رئیس‌جمهوری سابق این کشور را نشان‌دهنده نبود شفافیت در کاخ سفید ارزیابی‌کرد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، نشریه آمریکایی نیوزویک در گزارشی نوشت: اعلام خبر سرطان جو بایدن رئیس جمهوری سابق ایالات متحده، شفافیت کاخ سفید را زیرسوال می برد. این رسانه انگلیسی زبان افزود: بایدن به ... نیوزویک: خبر سرطان پیشرفته بایدن، شفافیت کاخ سفید را زیر سوال‌ برد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, تحلیل, جهان

روبیو: ترامپ خواستار دیدار فوری با پوتین است

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی از تمایل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای برگزاری نشست فوری با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خبر داد و تأکید کرد این دیدار می‌تواند تنها راه‌ حل برای خروج از بن‌بست جنگ اوکراین باشد. به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، روبیو در مصاحبه‌ای اختصاص با شبکه سی بی ... روبیو: ترامپ خواستار دیدار فوری با پوتین است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۷ نفر

رسانه های خبری آمریکا گزارش دادند که شمار تلفات گردبادهای شدید در این کشور که بخش هایی از ایالت های میانی و جنوبی را در نوریده است، به ۲۷ نفر افزایش یافته است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: گردباد ویرانگر در کنتاکی به خانه ها آسیب رساند، وسایل نقلیه را پرتاب کرد ... افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۷ نفر

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, محیط زیست

رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

دکتر دیلان مُورفی هشدار می‌دهد تعرفه‌های همه سویهٔ ترامپ بازتاب قانون مصیبت‌بار اسموت-هاولی است که به اقدام‌هایی تلافی‌جویانه، فروپاشیِ تجارت بین‌المللی، برافروختنِ افراط‌گرایی سیاسی، و درنهایت به جنگِ جهانی انجامید. در ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ دونالد ترامپ جنگ تجاری همه‌سویه‌اش را علیه بقیه جهان آغاز کرد. پس از یک فروش بسیار زیاد اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات ... رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, دستمزد, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فقر, کانادا, کشاورزان, نازیسم

رکوردشکنی کرونا در آمریکا؛ ۵ هزار قربانی در ۲۴ ساعت

طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته آمار مرگ و میر مرتبط با کرونا با ثبت رکورد جدید پنج هزار و ۳۰۴ مورد جدید، از مرز ۴۸۰ هزار نفر عبور کرد.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دست‌کم پنج هزار و ۳۰۴ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۴۸۰ هزار و ۷۴۸ نفر افزایش یافت.

 

این آمار نشان می‌دهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دست‌کم ۹۹ هزار و ۱۳۱ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۲۷ میلیون و ۴۸۹ هزار و ۶۱۹ نفر رسید.

 

مقایسه جدیدترین آمار دانشگاه جان هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان می‌دهد، شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا مجدداً افزایش داشته است و شمار قربانیان این ویروس ناشناخته در آمریکا بار دیگر رکورد تازه‌ای را به ثبت رسانده است.

از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۲۸ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۷۰۴ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۴۹۲ هزار و ۵۲۱ نفر گزارش کرده است.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل می‌کند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۲۹ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۳۴۲ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۵۵۱ هزار و ۱۲۲ نفر می‌رسد.

 

این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا که در هفته‌های اخیر از نظر تعداد مبتلایان به کرونا بعد از رده دوم قرار گرفته بود، بار دیگر با سه میلیون و ۴۶۸ هزار و ۵۰۸ مورد ابتلا و ۴۶ هزار و ۳۰۳ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هم‌اکنون با دو میلیون و ۵۵۴ هزار و ۸۴۲ مورد ابتلا و ۴۰ هزار و ۹۰۱ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هم‌اکنون با یک میلیون و ۵۲۲ هزار و ۷۸۵ مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.

 

طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز، آمار مرگ و میر مرتبط با کرونا در ایالت کالیفرنیا به اندازه‌ای به سرعت رو به افزایش است که هم‌اکنون این ایالت بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.

 

در اولین جلسه ستاد مقابله با کرونا دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، برآورد شد که ظرف چهار هفته آینده دست‌کم ۹۰ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند.

 

روز دوشنبه هفته جاری، بایدن در مصاحبه با «نیوزویک» تأکید کرد که وضع مدیریت شیوع ویروس کرونا در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» وخیم‌تر از چیزی بود که گمان می‌رفت.

 

از طرف دیگر، «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و آلرژی نیز اخیراً گفته است که گونه جدید ویروس کرونا که از آن با نام کرونای انگلیس یاد می‌شود تا اواسط بهار به عنوان گونه غالب در آمریکا تبدیل خواهد شد.

 

نتایج یک تحقیق جدید که روز یکشنبه منتشر شد، نشان داده شمار مبتلایان نوع انگلیسی ویروس کرونا هر ۱۰ روز یکبار در آمریکا دو برابر می‌شود که خطر افزایش تعداد قربانیان در این کشور کرونازده را به دنبال دارد.

 

حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکایی‌ها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها در برخی از نقاط این کشور شده است.

 

دو شرکت آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» تأییدیه واکسن‌های ضد کرونایی خود را دریافت و میلیون‌ها دوز از آنها را در سراسر ایالات متحده و کشور‌های دیگر از جمله انگلیس توزیع کرده‌اند.

 

با اینحال، بر اساس گزارش‌هایی که در سامانه فدرال «گزارش عوارض جانبی واکسن» در آمریکا ثبت شده، حدود ۶۰ نفر در این کشور بعد از دریافت یکی از واکسن‌های «فایزر» یا «مدرنا» جان باخته‌اند و صدها نفر دچار عوارض بعضاً تهدیدکننده حیات شده‌اند.

 

طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۱۰۸ میلیون و ۱۵۶ هزار و ۲۷۰ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و از آن میان دو میلیون و ۳۸۲ هزار و ۱۷۲ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دست‌کم ۶۰ میلیون و ۵۴۲ هزار و ۸۷۸ نفر بهبود یافته‌اند.

 

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۰ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۵۵۰ مورد ابتلا و ۱۵۵ هزار و ۵۸۸ مورد فوتی و برزیل با ۹ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۶۹۴ مورد ابتلا و ۲۳۷ هزار و ۶۰۱ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.

وزارت خارجه آمریکا: سیاست فشار حداکثری ضد ایران شکست خورده است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ابراز امیدواری از راه حل دیپلماتیک در تعامل با ایران، گفت: معتقدیم کارزار فشار حداکثری شکست خورده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مذاکرات اتمی

علی‌رغم مخالفت نهادهای حقوق بشری، دولت بایدن براسترداد آسانژ تأکید کرد

علی‌رغم نامه ده‌ها نهاد حقوق بشری به دولت آمریکا، سخنگوی وزارت دادگستری این کشور اعلام کرد درباره حکم دادگاه انگلیس برای عدم استرداد موسس یک سایت افشاگر، درخواست تجدید نظر می‌کند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, جهان, حقوق بشر, روزنامه نگاران, ویکی‌لیکس

نامه ۱۲۰ نماینده جمهوری‌خواه به بایدن: به برجام بازنگرد

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، ۱۲۰ عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور این کشور مدعی شدند بسیار مهم است که اجازه ندهید تاریخ خود را با توافق «بسیار ناقص» ایران تکرار کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, خاورمیانه, خبر, مذاکرات اتمی