دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

اسرائیل با آزادی مروان البرغوثی در طرح تبادل اسرا مخالفت کرده، زیرا او نفوذ مردمی بالایی دارد و می‌تواند فلسطینی‌ها را متحد کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره؛ پس از امضای توافق آتش‌بس غزه، رسانه‌ها اعلام کردند که قرار است در چارچوب توافق، ۲۰ اسیر اسرائیلی با حدود دو هزار اسیر فلسطینی که ... دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

رسانه‌های عبری گزارش دادند، توافق آتش‌بس امروز پنجشنبه، ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی وارد مرحله اجرایی خواهد شد. به گزارش ایسنا، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند ظهر امروز (ساعت ۱۲ به وقت محلی) مراسم امضای رسمی توافق وارد مرحله اجرایی خواهد شد. خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک منبع در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ... مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, زندانی سیاسی, فلسطین

ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

روسیه ۴۸ جنگنده سوخو ۳۵ به ایران می‌فروشد؛ جزئیات تازه افشا شده از قراردادهای محرمانه صادرات هواپیماهای جنگی روسیه منتشر شد. سند تازه افشا شده‌ای که گفته می‌شود از شرکت دفاعی دولتی روسیه – Rostec – است، جزئیاتی از قرارداد فروش هواپیماهای جنگنده سوخو روسی به ۳ کشور ایران، الجزایر و اتیوپی را نشان می ... ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

ادامه

اتیوپی, الجزایر, اوکراین, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

در بحبوحه ادامه کشتارها در غزه، یک گروه تحقیقی فاش کرد که ارزش تسلیحات بریتانیایی صادراتی به اسرائیل در سال ۲۰۲۵ به بالاترین میزان خود رسیده است. به گزارش ایسنا، تحلیل گروه تحقیقی «فکت‌چک» از داده‌های گمرکی سازمان مالیات اسرائیل نشان می‌دهد که تل‌آویو در ۹ ماه اول سال نزدیک به یک میلیون پوند مهمات ... فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, غرب اروپا, نسل‌کشی

وال استریت ژورنال: چین در حال ساخت پروژه‌های زیرساختی در ایران در ازای نفت است

روزنامه آمریکایی در گزارشی مدعی شد که چین تحت یک سیستم تهاتر، در ازای نفت، در پروژه‌های زیرساختی ایران وارد شده است. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد که چین تحت یک سیستم تهاتری که به تهران اجازه می‌دهد از درآمدهای فروش نفت خود به پکن ... وال استریت ژورنال: چین در حال ساخت پروژه‌های زیرساختی در ایران در ازای نفت است

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, غرب, کمربند و جاده

روزنامه کره‌جنوبی: اعزام نظامی به تنگه هرمز، مشارکت در محاصره ایران است

یک روزنامه چاپ کره جنوبی با انتقاد از تصمیم دولت این کشور برای اعزام نظامی به آب‌های جنوبی ایران، گفت این کار خطر درگیری را افزایش داده و مشارکت در کارزار فشار آمریکا و محاصره ایران تلقی می‌شود.

 

به گزارش فارس، روزنامه «هان‌کیوره» چاپ کره جنوبی امروز چهارشنبه، در یادداشت سردبیری خود به بررسی تصمیم سئول برای اعزام نیروی نظامی به منطقه تنگه هرمز پرداخته و نوشت این اقدام می‌تواند خطر برخورد نظامی را افزایش دهد.

 

در ابتدای این یادداشت، با بیان اینکه تصمیم سئول احتمالا به دلیل ناتوانی در دادن پاسخ منفی به درخواست واشنگتن است، ذکر شده است: «اما سئول به دلیل ملاحظه‌ای که برای روابط با ایران داشت، گفت نیروهایش بدون پیوستن به ائتلاف امنیتی آمریکا، مستقل عمل می‌کنند».

 

این روزنامه ضمن اشاره به بهانه دولت کره جنوبی برای اعزام نیروی نظامی به آب‌های جنوبی ایران مبنی بر حفاظت از شهروندانش و ناوبری آزاد کشتی‌هایش، تصریح کرد: «این در حالی گفته می‌شود که هیچ کشتی کره جنوبی تا کنون در تنگه هرمز به خطر نیافتاده است… دلایل بسیار کمی وجود دارد که بخواهیم تهدیدی فوری برای ناوبری آزاد [در تنگه هرمز] در نظر بگیریم».

 

هان‌کیوره با ابراز تاسف از اینکه دولت سئول بدون گرفتن موافقت مجمع ملی کره جنوبی (پارلمان) تصمیم اعزام نیروی نظامی را اتخاذ کرد، نوشت: «باید آگاه باشیم که فارغ از هر چیز، استقرار شناورهای نیروی دریایی کره جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز، خطر حادثه را افزایش می‌دهد».

 

در ادامه این یادداشت آمده است: «موضع دولت این است، به دلیل اینکه یگان چیونگ‌هائه (ناوگان کره جنوبی در منطقه) هم‌اکنون در خلیج عدن حضور دارد، دیگر نیازی به اجماع نظر مجمع ملی برای گسترش محوطه پوشش آن به خلیج فارس نیست. اما مأموریت یگان چیونگ‌هائه، حفاظت از شهروندان و کشتی‌های کره‌ای در برابر دزدان دریایی خلیج عدن است».

 

این روزنامه با بیان اینکه تصمیم سئول برای اعزام مستقل نیروی نظامی چند وجهی است و همزمان روابط با ایران، آمریکا و کره شمالی را در نظر می‌گیرد، ادامه داد: «اما ارزیابی جامعه بین‌الملی این است که آمریکا مسئول هرگونه خطر امنیتی است که در تنگه هرمز رخ می‌دهد زیرا به‌صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد».

 

هان‌کیوره در پایان به عواقب اعزام نظامی به آب‌های جنوبی ایران اشاره کرد: «هرگونه استقرار [نیروی نظامی در تنگه هرمز] به عنوان مشارکت در کارزار فشار غیرموجه آمریکا و محاصره ایران محسوب می‌شود. به همین دلیل، دولت به جای اینکه سر خود تصمیم بگیرد، باید با درخواست موافقت از مجمع عمومی، به افکار عمومی اجازه بیان نظر خود در این زمینه را می‌داد».

 

وزارت دفاع کره جنوبی روز گذشته اعلام کرد فعالیت ناوگان چیونگ‌هائه را به منطقه خلیج فارس گسترش داده اما قصد ندارد رسما به ائتلاف دریایی آمریکا ملحق شود.

 

بیانیهٔ مشترک: دربارهٔ حملهٔ جنایتکارانهٔ آمریکا در خاورمیانه

حزب‌های کارگری و  کمونیستی، حمله جنایتکارانه جدید آمریکا، با فرمان ترامپ، به فرودگاه بین‌المللی عراق و قربانی کردن چند مقام عراقی و یک ژنرال ایرانی را محکوم می‌کنند.

ادامه

اتحادیه اروپا, افغانستان, امریکا, اوکراین, ایران, بیانیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, لیبی, ناتو, یوگوسلاوی

فشار ترامپ بر ناتو برای ایفای نقش بیشتر در خاورمیانه

به دنبال فشار دونالد ترامپ بر ناتو به منظور ایفای نقش بیشتر در خاورمیانه، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در پی بررسی افزایش نقش‌ خود در مناطق حساس است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, بلژیک, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, عراق, ناتو

عبدالمهدی: رایزنی‌ها برای خروج نظامیان امریکا از عراق آغاز شده است

“عادل عبدالمهدی” رییس دولت پیشبرد امور در عراق شامگاه سه‌شنبه در خصوص خروج نظامیان خارجی از جمله آمریکایی‌ها از این کشور اعلام کرد: پارلمان خروج نظامیان خارجی را تصویب کرد و برای اجرای این طرح، رایزنی‌های خود را آغاز کرده‌ایم.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, عراق