چالش بزرگ اتحادیه اروپا؛ بروکسل اسرائیل را تحریم خواهد کرد؟

اتحادیه اروپا قرار است به یکی از حساس‌ترین مسائل سیاست خارجی خود بپردازد و در مورد تحریم وزرای اسرائیل و شهرک‌نشینان تندروی کرانه باختری تصمیم بگیرد اما کسب اجماع در این زمینه آسان نیست. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، چند وزیر امور خارجه کشورهای اروپایی هفته گذشته در نامه‌ای خطاب به «کایا کالاس»، مسئول ... چالش بزرگ اتحادیه اروپا؛ بروکسل اسرائیل را تحریم خواهد کرد؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, پاکستان, تحریم, خاورمیانه, سازمان ملل, سوئد, فرانسه, مجارستان

ترامپ: اسرائیل در حال باخت در عرصه روابط عمومی جهانی است

ترامپ گفت که اسرائیل «ممکن است در جنگ در حال پیروزی باشد»، اما در «عرصه روابط عمومی جهانی» در حال باخت است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویتر؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در مصاحبه‌ای که روز دوشنبه توسط وب‌سایت «دیلی کالر» منتشر شد، گفت که اسرائیل «ممکن است در جنگ [غزه]در حال پیروزی ... ترامپ: اسرائیل در حال باخت در عرصه روابط عمومی جهانی است

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, خاورمیانه, گزارش, نسل‌کشی

سازمان ملل: اسرائیل بیش از جنگ‌های جهانی اول و دوم خبرنگار کشته است

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین اعلام کرد از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، شمار خبرنگارانی که به دست ارتش اسرائیل کشته شده‌اند، از کل خبرنگاران جان‌باخته در ۲ جنگ جهانی فراتر رفته است. به گزارش ایسنا، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین اعلام ... سازمان ملل: اسرائیل بیش از جنگ‌های جهانی اول و دوم خبرنگار کشته است

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین

سران شانگهای تجاوزات آمریکایی-اسرائیلی علیه فلسطین و ایران را قاطعانه محکوم کردند

کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای حملات نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران در ژوئن ۲۰۲۵ را قاطعانه محکوم کردند. به گزارش ایسنا، سران شرکت‌کننده در اجلاس سازمان همکاری‌های شانگهای در تیانجین چین، روز دوشنبه و در بیانیه‌ای، تجاوزات اخیر آمریکایی-اسرائیلی علیه جمهوری اسلامی ایران را به‌شدت محکوم کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است، ... سران شانگهای تجاوزات آمریکایی-اسرائیلی علیه فلسطین و ایران را قاطعانه محکوم کردند

ادامه

آمریکا, اسراییل, افغانستان, برنامه هسته‌ای, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صلح, فلسطین, محیط زیست, نازیسم

فرستاده آمریکا به غرب آسیا: اسرائیل می‌خواهد مرزهای خود را گسترش دهد

بارک فرستاده آمریکا به غرب آسیا در اظهاراتی جنجالی گفت که اسرائیل دیگر مرزهای تعیین‌شده در توافقنامه «سایکس-پیکو» را ثابت و الزام‌آور نمی‌داند و می‌خواهد مرزهای خود را در لبنان، سوریه و دیگر کشورها توسعه دهد. به گزارش ایسنا، «تام باراک» فرستاده آمریکا به غرب آسیا در مصاحبه‌ای با رسانه‌های آمریکایی گفت که به «بنیامین ... فرستاده آمریکا به غرب آسیا: اسرائیل می‌خواهد مرزهای خود را گسترش دهد

ادامه

آمریکا, اسراییل, امپریالیسم, انگلیس, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, غرب آسیا, فرانسه, لبنان

روزنامه اسرائیلی معاریو: جنگ با ایران اشتباه محض است/ نباید تحت‌تاثیر تحریک دولت‌های عربی قرار بگیریم

القدس العربی مطلبی از روزنامه اسرائیلی معاریو، به قلم مناحم بن منتشر کرده که در آن آمده است: به نظر می‌رسد احتمال وقوع جنگی در جبهه شمالی اسرائیل، وجود دارد و زمانی برای ارائه دیدگاه دیگری در خصوص روابط ما با ایران و سوریه، باقی نمانده است.

 

به گزارش «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: در این میان، به عقیده ما، مسئولان دولت اسرائیل می‌توانند به نحوی رفتار کنند که امور در مسیری که به جنگ منتهی می‌شود، حرکت نکند. این جنگ، در صورت وقوع، نه با میل باطنی ما اسرائیلی‌ها، بلکه با تحریک دولت‌های سنی عربی معتدل صورت می‌گیرد؛ دولت‌هایی که ما را تشویق می‌کنند تا به جای آنها، وارد جنگ با ایران شویم!

 

چه بسا تا کنون در این زمینه مانند مزدوران این دولت‌های عربی رفتار کرده و جلسات متعددی با ترامپ داشته‌ایم که موضوع اصلی آن، اتخاذ یک استراتژی عداوت آمیز در قبال ایران، بوده است؛ که می‌تواند به نفع اسرائیل نباشد. واقعیت آن است که هنوز زمان ورود به جنگ فرا نرسیده است و اگر به گونه دیگری رفتار کنیم، حتی می‌توانیم مانع از وقوع جنگ شویم.

 

باید گفت که ایران و سوریه، اقدامات اسرائیل در حمله به خاک سوریه را تجاوزی مغرورانه تلقی می‌کنند و همزمان، می‌بینیم که این دو دولت، هیچ‌گونه فعالیتی در جبهه‌های شمالی علیه ما ندارند. سوریه درگیر جنگ داخلی و مشکلات ناشی از آن است و هرگز در اندیشه حمله به اسرائیل نیست. این در حالی است که حزب‌الله از زبان تهدید استفاده می‌کند.

 

تهدیدات ایران علیه اسرائیل، اکنون به آتش‌بس‌های جزئی از سوی وزیر خارجه آن، محمد جواد ظریف رسیده است، که تاکید می‌کند تهران قصد نابودی اسرائیل را ندارد. از اینگونه صحبت‌ها می‌توان نتیجه گرفت که ایران نیتی برای حمله فوری به ما ندارد؛ از این رو، تعیین زمانی برای اغاز جنگ با ایران، اشتباه محض است.

 

بهتر آن است که از طریق ایالات‌متحده و روسیه، برای محدود کردن دخالت ایران در سوریه، تلاش کند. همچنانکه معاون وزیر خارجه روسیه از التزام کشورش به حفظ امنیت اسرائیل صحبت کرده است. بنابراین، نباید با اقدامات نسنجیده خود، حمایت امنیتی روسیه را از دست داده و (باید) حملات خود به دولت سوریه را متوقف کنیم.

 

در این شرایط بهتر آن است که به دنبال توافق با روسیه و آمریکا، بر سر متوقف نمودن سیطره ایران بر سوریه باشیم. بشار اسد، متعهد به روسیه است و این کشور می‌تواند اسد را وادار به توافق هایی با اسرائیل کرده و از توسعه نفوذ تهران در سوریه، جلوگیری کند.

مخالفت سنای آمریکا با خروج از سوریه و افغانستان/ هیچ نشانه‌ای از خروج نیروهای آمریکایی‌ وجود ندارد

سنای آمریکا در اقدامی دو حزبی با تصمیم دونالد ترامپ برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه و افغانستان مخالفت کرد؛ اقدامی که سیلی محکم به صورت دونالد ترامپ محسوب می‌شود.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا

روسیه میزبان مقاماتی از طالبان و سیاستمداران افغان مخالف دولت کابل است

منابع روس و طالبان افغانستان اعلام کردند، روسیه روز سه‌شنبه میزبان مقاماتی از طالبان و سیاستمداران افغان مخالف با رییس جمهور این کشور خواهد بود و نقش خود را به عنوان صاحب قدرت ارتقاء خواهد بخشید؛

ادامه

افغانستان, امریکا, جنوب آسیا, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, ناتو