
منابع خبری گزارش دادند: ۳ هزار نفر از نظامیان واحدهای مختلف از ارتش های آمریکا، استرالیا و ژاپن در یک رزمایش مشترک نظامی شرکت کردند که ناظران منطقه مهمترین هدف آن را تقویت رویکرد رقابتی با چین در آبهای اقیانوس آرام ارزیابی کرده اند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از رسانه های آسیایی ، این رزمایش سالانه در پایگاه هوایی اندرسن در خلیج گوام در اقیانوس آرام غربی درحال برگزاری است.
براساس این گزارش، قریب به ۱۰۰ فروند جت جنگنده پیشرفته و ۳ هزار نفر از نیروهای متخصص در واحدهای مختلف ارتش های کشورهای سه گانه شرکت کننده در این رزمایش تحت عنوان Cope North 2019 حضوردارند.
نظامیان شرکت کننده در این رزمایش از نیروی هوایی و دریایی آمریکا، نیروی هوایی سلطنتی استرالیا و بخش دفاعی نیروی هوایی ژاپن هستند.
طبق گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این رزمایش مشترک آبی- هوایی- خاکی از روز دوشنبه ۱۸ فوریه (۲۹ بهمن) آغاز شده و قرار است به مدت یک هفته به کار خود ادامه دهد. قرار بود این رزمایش روز ۸ مارس سال جاری برگزار شود که زمان آن به جلو انداخته شد.
براساس گزارش ارتش آمریکا در حوزه آسیا- پاسفیک این رزمایش بزرگترین رزمایش چند جانبه نیروی هوایی کشورهای شرکت کننده در سال جاری میلادی است.
ناظران منطقه این اقدام آمریکا را گامی در جهت رقابت با چین در آبهای منطقه آسیا- پاسفیک ارزیابی کرده اند.