نیویورک تایمز: آمریکا قادر به شکست یمن نخواهد بود

روزنامه آمریکایی تحلیل کرد ایالات متحده در حملات تجاوزگرانه خود به یمن نخواهد توانست این کشور را شکست دهد. به گزارش ایسنا، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» ارزیابی کرد عملیات نظامی ایالات متحده علیه «حوثی‌ها» یمن قادر به از بین بردن این جنبش و شکست یمنی‌ها و رفع تهدید از کشتی‌های مرتبط با اسراییل در دریای ... نیویورک تایمز: آمریکا قادر به شکست یمن نخواهد بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, افریقا, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, خلیج عدن, دریای سرخ, شمال افریقا, غرب آسیا, فلسطین, یمن

برکناری نخست‌وزیر تونس و انتخاب «سارا الزعفرانی»

قیس سعید، رئیس جمهور تونس به ماموریت نخست وزیر این کشور پایان داد. به گزارش ایسنا، ریاست جمهوری تونس اعلام کرد که قیس سعید، رئیس جمهور این کشور به ماموریت کمال المدوری، نخست وزیر پایان داده و ساره الزعفرانی الزنزری را به جای وی تعیین کرد. قیس سعید در دیدار با ساره الزعفرانی بر لزوم ... برکناری نخست‌وزیر تونس و انتخاب «سارا الزعفرانی»

ادامه

تونس, جهان, خبر, شمال افریقا, فساد

لاوروف: سیاسی کردن مساله هسته‌ای ایران نگران‌کننده است

وزیر امور خارجه روسیه گفت نشانه‌ها درباره اینکه آمریکا خواستار توافق جدید درباره برنامه هسته‌ای ایران همراه با شروط سیاسی است، نگران‌کننده است. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای گفت: «روسیه و شرکایش در مورد برنامه اقدام جامع مشترک درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردیم. ما طرفدار بازگرداندن برنامه اولیه‌ای ... لاوروف: سیاسی کردن مساله هسته‌ای ایران نگران‌کننده است

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امارات, انگلس, اوکراین, ایران, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خلیج فارس, روسیه, سودان, سوریه, صلح, عراق, فرانسه, گرینلند, لبنان, ناتو

شکایت گروه حقوق بشری آمریکایی از دولت بایدن به دیوان کیفری بین‌المللی

گروه حقوق بشری آمریکایی در دادگاه کیفری بین‌المللی علیه بایدن به دلیل کمک به جنایات جنگی اسرائیل اقدام حقوقی کرد. به گزارش ایسنا، سازمان حقوق بشری «داون» خواستار تحقیق درباره «جو بایدن» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و سایر مقامات آمریکایی به دلیل کمک و مشارکت در جنایات جنگی صهیونیست‌ها شده است. در اقدامی بی‌سابقه، یک گروه ... شکایت گروه حقوق بشری آمریکایی از دولت بایدن به دیوان کیفری بین‌المللی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خبر, دیوان داوری لاهه, شمال افریقا, عربستان

ایسلندی‌ها هفته‌ای ۴ روز کار می‌کنند

رشد اقتصادی ایسلند با اجرای طرح هفته کاری کوتاه‌تر، از برخی همتایان اروپایی خود پیشی گرفت. به گزارش باشگاه خبرنگاران: بر اساس تحقیقی که روز جمعه منتشر شد، اقتصاد ایسلند پس از اجرای هفته کاری کوتاه‌تر در سراسر این کشور، بدون کاهش دستمزد، از اکثر کشورهای اروپایی بهتر شد. دو اندیشکده دریافتند که بین سال‌های ... ایسلندی‌ها هفته‌ای ۴ روز کار می‌کنند

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, ایرلند, ایسلند, جهان, شمال اروپا, طبقه کارگر

رئیس پارلمان لیبی: دولت وفاق غیرقانونی است

عقیله صالح، رئیس پارلمان لیبی با بیان اینکه دوره شورای ریاستی بر اساس توافق صخیرات پایان یافته است، اعلام کرد، دولت وفاق دولتی غیرقانونی است؛ چراکه رأی اعتماد پارلمان منتخب را به دست نیاورده است.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، عقیله صالح، رئیس پارلمان طبرق در شرق لیبی در طی سفر به مسکو گفت: جامعه بین‌الملل به دلیل آنکه یک نهاد غیرمنتخب را مشروع خوانده و آن را به رسمیت شناخت، وضعیتی از درگیری و تنش را در لیبی اعمال کرد.

 

وی ادامه داد: شورای ریاستی از وفا به تعهدات قیدشده در توافق صخیرات عاجز مانده است. دوره شورای ریاستی بر اساس توافق صخیرات پایان یافته است.

 

عقیله صالح گفت: دولت وفاق به ریاست فائز السراج غیرقانونی است؛ چراکه رأی اعتماد پارلمان منتخب را به دست نیاورده است.

 

وی با بیان اینکه راه حل نظامی برای بحران لیبی وجود ندارد، تصریح کرد که السراج با تک‌روی، صادر کردن دستورات را در دست گرفته که این امر با توافق سیاسی مغایرت دارد.

 

عقیله صالح گفت که روسیه میانجی‌گر مورد قبولی برای حل درگیری‌ها است.

 

در همین حال، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در این دیدار عنوان اشت که طرح قاهره پیرامون مساله لیبی می‌تواند پایه و اساسی برای گفتگوی سیاسی لیبی باشد.

 

لاوروف با بیان اینکه ما خواهان آتش‌بس در لیبی هستیم، گفت که روسیه فعالیت سفارت خود در لیبی را از تونس ازسرخواهد گرفت.

 

لیبی از زمان برکناری معمر قذافی، دیکتاتور مخلوع شاهد دودستگی و جنگ و ناآرامی است و یک دولت در غرب (دولت وفاق ملی به ریاست فائز السراج) و یک پارلمان در شرق (به ریاست عقیله صالح) بر این کشور سلطه دارند که هر یک تلاش دارد با شکست دیگری، کنترل کل کشور را در دست بگیرد. خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به “ارتش ملی لیبی” با حمایت پارلمان طبرق در تلاش است تا دولت وفاق را کنار بزند.

 

این در حالی است که چند نفر از اعضای پارلمان لیبی و کنگره ملی این کشور آذرماه ۱۳۹۴ با نظارت سازمان ملل متحد در شهر صخیرات مغرب، توافق صلح امضا کردند.

 

این توافق به منظور پایان دادن به دودستگی، خونریزی و تنشی انجام شد که لیبی پس از سرنگونی حکومت معمر قذافی در سال ۲۰۱۱ شاهد آن بوده‌ است.

 

قرار بود توافق صخیرات، انتقال سیاسی مسالمت آمیز را در لیبی پایه گذاری کند.

 

دوره شورای ریاستی بر اساس توافق صخیرات پایان یافته است.

 

پارلمان لیبی روز دوشنبه ۲۵ ژانویه ۲۰۱۶تشکیل دولت وحدت ملی در این کشور به ریاست فائز سراج را رد کرد.

 

علی الگیدی، یکی از نمایندگان پارلمان لیبی به خبرگزاری فرانسه گفته است: “ما به تشکیل این دولت رای اعتماد ندادیم و می‌خواهیم که یک دولت جدید معرفی شود.”

 

خبرگزاری فرانسه همچنین اعلام کرده که از ۱۰۴ نماینده‌ای که امروز در جلسه پارلمان حضور داشتند ۸۹ نفر از آنها به این دولت رای منفی دادند

حمایت اتحادیه آفریقا از اظهارات سیسی درباره مداخله مستقیم در لیبی

کمیسر صلح و امنیت اتحادیه آفریقا در واکنش به تهدید عبدالفتاح سیسی برای مداخله مستقیم در لیبی گفت، اعلام آمادگی مصر برای آموزش و تجهیز قبایل لیبیایی به سلاح در واقع نشانی از تصمیم این کشور برای دفاع از امنیت و مرزهایش است.

ادامه

اتحادیه آفریقا, ترکیه, جهان, خبر, دخالت نظامی, شمال افریقا, لیبی, مصر