مادورو: با هزاران موشک پدافندی «ایگلاس» آماده مقابله هستیم

رئیس جمهور ونزوئلا هشدار داد که کشورش با تکیه بر هزاران موشک پدافندی روسی، آماده مقابله با هرگونه تهدید خارجی، به ویژه از سوی آمریکاست. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا، امروز پنج شنبه در سخنرانی تلویزیونی خود هشدار داد که کشورش با تکیه بر هزاران موشک پدافندی روسی، ... مادورو: با هزاران موشک پدافندی «ایگلاس» آماده مقابله هستیم

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, انگلیس, جهان, خبر, روسیه, ونزوئلا

«پترو» خطاب به ترامپ: تو وقیح هستی و کلمبیا را نمی‌شناسی!

رئیس‌جمهور کلمبیا در واکنش به اهانت همتای آمریکایی به او، ترامپ را «وقیح» توصیف کرد که کلمبیا را نمی‌شناسد و باید با دقت درباره این کشور مطالعه کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «گوستاوو پترو» رئیس جمهور کلمبیا در واکنش به پیام اهانت آمیز دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود که او را ... «پترو» خطاب به ترامپ: تو وقیح هستی و کلمبیا را نمی‌شناسی!

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, جهان, خبر, سوسیالیسم, کلمبیا

سناتور آمریکایی: ترامپ شرایط سرنگونی مادورو را فراهم می‌کند

«لیندسی گراهام» سناتور آمریکایی اعلام کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا، شرایط را برای «سرنگون کردن» رئیس‌جمهوری ونزوئلا فراهم می‌کند. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از تارنمای واشنگتن‌اگزمینر، لیندسی گراهام در مصاحبه با فاکس‌نیوز مدعی احتمال تغییر حکومت ونزوئلا شد و مشروعیت دولت نیکلاس مادورو را زیر سوال برد. گراهام ادعا کرد: ما قدم بعدی ... سناتور آمریکایی: ترامپ شرایط سرنگونی مادورو را فراهم می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای جنوبی, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, تروریسم, جهان, خبر, ونزوئلا

کوبا دخالت‌های آمریکا در امور کلمبیا را محکوم کرد

دولت کوبا در بیانیه‌ای با اعلام حمایت از گوستاوو پترو رئیس‌جمهور کلمبیا، دخالت‌ها و اتهامات اخیر ایالات متحده علیه بوگوتا را محکوم کرد و آن را «یورش جدید امپریالیستی» خواند. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از تارنمای کوباسی، میگل دیاز کانل رئیس‌جمهور کوبا، در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس ... کوبا دخالت‌های آمریکا در امور کلمبیا را محکوم کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, امپریالیسم, تشنج‌ زایی, خبر, دموکراسی, کارائیب, کلمبیا, کوبا

دا سیلوا: از حق مردم ونزوئلا برای تعیین سرنوشت خود دفاع می‌کنیم

رئیس‌جمهور برزیل در سخنانی اعلام کرد: ما از حق مردم ونزوئلا برای تعیین سرنوشت خود دفاع می‌کنیم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا رئیس‌جمهور برزیل در سخنرانی ضمن انتقاد از تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب، خواستار احترام به حاکمیت ونزوئلا شد. رئیس‌جمهور برزیل گفت: دونالد ترامپ، ... دا سیلوا: از حق مردم ونزوئلا برای تعیین سرنوشت خود دفاع می‌کنیم

ادامه

آمریکا, آمریکای جنوبی, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, برزیل, تحلیل, جهان, کوبا, ونزوئلا

رئیس سنای روسیه: همه جهان خواستار لغو تحریم غیرقانونی کوباست

رئیس شورای فدراسیون (سنای) روسیه تأکید کرد که جامعه جهانی دیر یا زود به این خواسته دست می‌یابد که تحریم‌های یک‌جانبه، غیرانسانی و غیرقانونی آمریکا علیه کوبا که نقض جدی حقوق بین‌الملل است، بالاخره لغو شوند.

.

به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، “والنتینا ماتوینکو” رئیس شورای فدراسیون (سنای) روسیه معتقد است که جامعه جهانی دیر یا زود به این خواسته دست خواهد یافت که تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی آمریکا علیه کوبا که نقض جدی حقوق بین‌الملل است، بالاخره لغو شوند.

 

خانم ماتوینکو که به هاوانا سفر کرده، در نشست خود با “استفان لاسو ارناندز” رئیس شورای ملی کوبا گفت: «ما تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را نقض جدی حقوق بین‌الملل، اقدامی غیرقانونی، غیرانسانی و علیه ملت مظلوم کوبا می‌دانیم. من کاملاً خوش بین هستم که جامعه جهانی دیر یا زود به این خواسته دست می‌یابد که محاصره غیرقانونی و اقدامات محدودکننده آمریکا علیه کوبا لغو شده و شرایط مناسب‌تری برای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور شما ایجاد شود.»

 

وی با یادآوری اینکه شورای فدراسیون روسیه همه ساله قطعنامه‌ای با درخواست لغو محاصره کوبا تصویب می‌کند و این کشور همواره در نشست‌های بین‌المللی، از جمله سازمان ملل متحد نیز موضع گیری مشابهی اتخاذ کرده است، افزود: «کمیته اول مجمع عمومی سازمان ملل از هم اکنون قطعنامه‌ای در محکومیت محاصره کوبا تصویب کرده و خوستار لغو فوری آن شده است. من اطمینان دارم که این قطعنامه در مجموع در سازمان ملل هم به تصویب خواهد رسید.»

 

والنتینا ماتوینکو تاکید کرد: «عملاً تمامی جامعه جهانی از کوبا دفاع کرده و مخالف نقض حقوق بین‌المللی و تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی آمریکا علیه این کشور هستند و تنها سه الی چهار کشور جهان، متاسفانه بطور مرسوم موضع‌گیری دیگری در این رابطه دارند.»

 

به گفته وی، پارلمان روسیه از تمامی امکانات خود در تمامی عصه‌های بین‌المللی استفاده کرده و با صدای بلند مخالفت خود با اقدامات تحریمی و محاصره کوبا اعلام کرده و خواهد کرد.

تسنیم