ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه «آمریکا میلیاردها دلار برای حمایت از اسرائیل هزینه می‌کند»، تلویحا تهدید کرد در صورت ادامه محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل، کمک‌ها به این رژیم را قطع خواهد کرد. به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل حمایت کرد و ... ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, خاورمیانه, فساد, قضایی

۲ درخواست نتانیاهو برای تعویق جلسه محاکمه‌اش رد شد

نخست‌وزیر اسرائیل، امروز جمعه، برای بار دوم در ساعات اخیر درخواست تعویق جلسات محاکمه خود به اتهام فساد را ارائه کرد. به گزارش ایسنا، این در حالی است که پیش از آن دادستان کل اسرائیل امروز جمعه، درخواست «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم برای تعویق دو هفته‌ای محاکمه‌اش به اتهام فساد را رد کرد. به ... ۲ درخواست نتانیاهو برای تعویق جلسه محاکمه‌اش رد شد

ادامه

اسراییل, امنیتی, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد, قضایی

جنگ خانمان‌سوز، مبارزه با امپریالیسم، و منافع ملی

پس از هفته‌ها مذاکرهٔ غیر مستقیم جمهوری اسلامی با دولت ترامپ، که به گفتهٔ وال استریت ژورنال با هدف ”محدود کردن برنامهٔ هسته‌یی جمهوری اسلامی صورت می‌گرفت و به‌نظر بسیاری راهی مناسب برای حفظ صلح منطقه‌یی تلقی می‌شد“، در نهایت این مذاکرات ”به پوششی مناسب برای حملهٔ غافلگیرانه اسرائیل تبدیل شد.“ با حمله‌های جنایت‌کارانه و ... جنگ خانمان‌سوز، مبارزه با امپریالیسم، و منافع ملی

ادامه

آزادی, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, استقلال, اسراییل, امپریالیسم, انگلیس, ایران, تحلیل, تروریسم, زنان, سرمایه‌داری, سوریه, صلح, طبقه کارگر, عراق, فرانسه, فلسطین, گرسنگی, منافع ملی

پیش به سوی مبارزه در راه امکان‌پذیر شدن برپایی جمهوری ملی-دموکراتیک

با توجه به وخیم‌تر شدن بحران‌های داخلی، اکنون بخش مهمی از مسائل اساسی اقتصادی کشور به نتیجۀ مذاکرات بین نماینده‎های خامنه‌ای و ترامپ وابسته شده است. برخلاف ادعاهای تبلیغاتی مقامات جمهوری اسلامی ایران، این واقعیتی است که اکنون بیش از پیش آشکار شده است. تردیدی نیست که امروزه فشار اصلی و کمرشکن اوضاع نابسامان اقتصادی ... پیش به سوی مبارزه در راه امکان‌پذیر شدن برپایی جمهوری ملی-دموکراتیک

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, تحریم, جمهوری ملی و دموکراتیک, رانندگان, زحمتکشان, سرمایه داران, سرمایه داری بوروکراتیک, سیاسی, غارتگری, فساد, منافع ملی

به انگیزه سالگرد تیرباران رفیق خسرو روزبه، قهرمان ملی ایران!

فریاد خروشان رفیق خسرو روزبه، عضو کمیته مرکزی حزب توده ایران، در اعماق بیدادگاه های رژیم کودتایی محمدرضا پهلوی، به صدای رسای نیروهای مردمی برای سرنگونی استبداد سلطنتی بدل شد؛ استبدادی که سرانجام در بهمن ۵۷ فروپاشید. جلادانی که می پنداشتند با به خاک و خون کشیدن مبارزان توده ای می توانند «آخرین شعله های ... به انگیزه سالگرد تیرباران رفیق خسرو روزبه، قهرمان ملی ایران!

ادامه

اجتماعی, استبداد, استعمار, ایران, تاریخ, سرمایه داران, سوسیالیسم, فساد, فقر, کودتا, یادنامه

رئیس سازمان خصوصی‌سازی در برابر خیانت‌هایی که به منابع ملی شده، پاسخگو باشد

نماینده سابق مجلس گفت: پوری حسینی صلاحیتی برای ماندن در سمت ریاست سازمان خصوصی‌سازی ندارد و باید در برابر خیانت‌هایی که به منابع ملی شده، پاسخگو باشد.

رئیس سازمان دیده بان شفافیت و عدالت گفت: از زمان نخستین خصوصی سازی و پیش از اجرای برنامه سوم توسعه، عدم شفافیت‌ها در خصوصی سازی پدیدار شد.

 

توکلی به خانه ملت گفت: در زمان دولت آقای احمدی نژاد ۱۱۹ هزار میلیارد تومان بنگاه فروخته و این مبلغ را به بودجه تبدیل کردند، همچنین در زمان دولت روحانی نیز از طریق فروش بنگاه‌ها به دنبال کسب منبع جدیدی بودند تا کسری بودجه را جبران کنند، لذا هر دو وظیفه ایجاد کارایی و عدالت روی زمین مانده که این خطایی بزرگ بوده و نتیجه این می‌شود که بنگاه‌های زیادی فروخته و با واریز به خزانه تبدیل به بودجه شده است.

 

رییس سازمان دیده‌بان و شفافیت با اشاره به اعتراض‌ها نسبت به نحوه قیمت‌گذاری و انعقاد قرارداد واگذاری آلومینیوم المهدی و هرمزال، اظهار داشت: از زمان واگذاری آلومینیوم المهدی به سازمان خصوصی‌سازی شکایت شد، اما پس گرفتن آن به نتیجه نرسیده و نتیجه این شد که مجتمع آلومینیوم المهدی و هرمزال به دست فردی نااهل افتاد.

 

این نماینده مردم در مجلس نهم شورای اسلامی، با بیان اینکه فعالیت خریدار آلومینیوم المهدی و هرمزال این بوده کارخانه های دولتی را به ثمن بخس خریداری کرده، سپس زمین و محصول را به فروش رسانده و از طریق این منابع پشت سرهم بنگاه ها را یکی پس از دیگری می‌خرید، ادامه داد: با توجه به وجود فساد در خصوصی سازی نه تنها عدالت و کارایی محقق نشده، بلکه منابع ملی اتلاف و بیت المال به هدر رفته است.

 

رئیس سازمان دیده بان شفافیت و عدالت، با تاکید بر اینکه هپکو اراک، دشت مغان و سایر خصوصی‌سازی‌ها نیز وضعیت مشابهی با آلومینیوم المهدی دارند، افزود: متاسفانه برای فروش بنگاه‌ها ابتدا بنگاه‌ها را زیان ده کرده و سپس عنوان می‌کنند که اگر این بنگاه رایگان ارائه شود ضرر آن از نگهداری‌اش کمتر است و این نگاه غیرعاقلانه و خیانتکارانه بوده و سبب شده بنگاه‌ها به ثمن بخس به فروش برسد.

 

وی با بیان اینکه نتوانستیم مانع واگذاری آلومینیوم المهدی و هرمزال شویم، ادامه داد: خریدار آلومینیوم المهدی، شمش‌ها و اموال کارخانه را فروخته است، لذا براین اساس علیه رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام جرم شد، چراکه برخلاف مصالح سازمانی و به نفع متصرفان عمل کرده که در این اعلام جرم مشخص شد، قرارداد اجرا نشده و باید آلومینیوم المهدی را از خریدار پس گرفته و قرارداد را فسخ کنند.

 

توکلی با تاکید بر اینکه به شکل مشکوک و تعجب‌آوری آلومینیوم المهدی را در بازه زمانی بسیار کوتاهی واگذار کردند، ادامه داد: ماشین‌سازی تبریز و هپکو نیز وضعیت مشابهی دارند، چراکه ماشین‌سازی تبریز در مدت کوتاهی به حراج گذاشته شده و ۷۰۰ میلیارد تومان قیمتگذاری شد، در حالی که تنها زمین‌های این کارخانه حداقل ۱۸۰۰ میلیارد تومان ارزش دارد و ماشین‌آلات برند ماشین‌سازی و زمین هر کدام باید جداگانه قیمتگذاری می‌شد.

 

رئیس سازمان دیده‌بان شفافیت و عدالت، با بیان اینکه از وزیر امور اقتصادی و دارایی درخواست شده که در حال حاضر خصوصی‌سازی‌ها را متوقف کند، تصریح کرد: باید به اعتراض‌ها رسیدگی و تکلیف پوری حسینی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی مشخص شود، چراکه وی صلاحیتی برای ماندن در سمت ریاست سازمان خصوصی‌سازی را ندارد و باید در برابر خیانت‌هایی که به منابع ملی شده، پاسخگو باشد.

ایلنا

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو درتل‌آویو ؛ «نتانیاهو … تو مایه شرم اسرائیل هستی»

به گزارش روسیا الیوم، به دنبال اعلام دادستان کل اسرائیل مبنی بر قصد وی برای اعلام اتهام فساد علیه «بنیامین نتانیاهو»‌ نخست‌وزیر اسرائیل تظاهرات گسترده­‌ای در تل‌آویو علیه وی برگزار شد.

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد

درحالی که تنها با پرداخت ۱۰ میلیون تومان حصه نقدی واگذاری انجام شده ولی خریدار هپکو می‌تواند حدود ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کند

اسناد منتشر شده در سایت منتسب به سازمان بورس و قیمت‌گذاری هیئت کارشناسان دادگستری نشان می‌دهد که هپکو خیلی پایین‌تر از ارزش واقعی فروخته شده و حالا خریدار جدید براساس قیمت‌گذاری واقعی می‌تواند تسهیلات بگیرد.

ادامه

ایران, خبر, فساد

دادستانی کل اسرائیل رسما نتانیاهو را به فساد متهم کرد

درحالی که تنها چند هفته تا انتخابات پارلمانی اسرائیل مانده است، دادستانی کل اسرائیل رسما نخست‌وزیر این رژیم را به فساد و گرفتن رشوه و خیانت در امانت متهم کرد.

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد, فلسطین, قضایی

ابرهای سیاه خصوصی‌سازی برفراز کشت و صنعت کارون / کارگران؛ نمی‌خوهیم خصوصی شویم

کارگران این مجتمع عریض و طویل کشت و صنعت می‌گویند: نمی‌دانیم چرا مسئولان قصد دارند این شرکت را به بخش خصوصی واگذار کنند؛ آنهم درحالیکه تولید در این شرکت رونق دارد و هیچ مشکل خاصی نداریم.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, فساد, کارگری