پسکوف به اظهارات ترامپ درباره توقف خرید نفت روسیه توسط هند واکنش نشان داد

«دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که مسکو از بیانیه‌های رسمی دهلی نو و پکن در مورد خرید نفت روسیه پیروی می‌کند. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین، در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در ارتباط با خرید نفت روسیه توسط هند و چین، گفت که مسکو از ... پسکوف به اظهارات ترامپ درباره توقف خرید نفت روسیه توسط هند واکنش نشان داد

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, هندوستان

نیویورک‌تایمز: انتقال موشک‌های تاماهاوک‌ها به اوکراین یعنی تقابل مستقیم روسیه و آمریکا

رسانه آمریکایی نوشته انتقال موشک‌های کروز تاماهاوک آمریکایی به اوکراین باعث می‌شود تا ایالات متحده به رویارویی مستقیم با روسیه نزدیکتر شود. به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی با بیان اینکه «تامین و ارائه چنین تسلیحاتی به اوکراین واقعا چالش برانگیز است»، تصریح کرده است: «ارسال این موشک‌ها به اوکراین به‌ویژه به این دلیل پیچیده خواهد ... نیویورک‌تایمز: انتقال موشک‌های تاماهاوک‌ها به اوکراین یعنی تقابل مستقیم روسیه و آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

لاوروف: اسلواکی و مجارستان مانع تبدیل اتحادیه اروپا به «ماشین جنگی» شده‌اند

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با اشاره به افزایش تمایلات جنگ‌افروزانه در بین رهبران اروپایی، ابراز عقیده کرد که مواضع مجارستان و اسلواکی که خواهان صلح و نه جنگ هستند، مانع از آن شده که اتحادیه اروپا به یک ماشین نظامی تبدیل شود. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور ... لاوروف: اسلواکی و مجارستان مانع تبدیل اتحادیه اروپا به «ماشین جنگی» شده‌اند

ادامه

اتحادیه اروپا, اسلواکی, اورآسیا, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, مجارستان

هشدار کنگره آمریکا به ترامپ درباره نزدیک‌شدن هند به چین و روسیه

تعدادی از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری این کشور، درباره نزدیک شدن هند به چین و روسیه هشدارداده و از «دونالد ترامپ» خواستند تا روابط خدشه‌دار شده واشنگتن با دهلی نو بر سر تعرفه‌ها را ترمیم‌کند. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اکونومیک‌تایمز، گروهی از قانون‌گذاران دموکرات آمریکا از دونالد ترامپ رئیس ... هشدار کنگره آمریکا به ترامپ درباره نزدیک‌شدن هند به چین و روسیه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دموکراسی, روسیه, هندوستان

بی‌اعتمادی چین به آمریکا؛ تهدیدی بالقوه برای درگیری بزرگ نظامی

«کورت م. کمپبل» سیاستمدار و دیپلمات سابق آمریکایی در یادداشتی برای «فارن افرز» نوشت: بی اعتمادی میان آمریکا و چین و نبود ارتبط مستقیم میان دو کشور، این قابلیت را دارد که یک سوءتفاهم کوچک یا حادثه را به سرعت به درگیری میان دو قدرت بزرگ تبدیل کند. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، در ... بی‌اعتمادی چین به آمریکا؛ تهدیدی بالقوه برای درگیری بزرگ نظامی

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس آرام, بحران موشکی, تایو, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جنگ کره, جهان, چین, حزب کمونیست, دریای جنوبی چین, روسیه, کوبا, هندو پاسیفیک

رأی الیوم: سفر بایدن علیه روابط اعراب با چین و روسیه است

رأی الیوم به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه پرداخت و تأکید کرد که این سفر در راستای منافع آمریکا و علیه روابط کشورهای عربی با چین و روسیه است.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، سفر قریب الوقع جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به منطقه خاورمیانه، در زمانی صورت می‌گیرد که موازنه قوا در منطقه و ساختار نظام جهانی که از اواخر جنگ سرد تا به امروز پا بر جا بوده، در حال تغییر است.

 

روزنامه رأی الیوم (چاپ لندن) با انتشار یادداشتی تحت عنوان «به این دلایل، سفر بایدن، موفقیت‌آمیز نخواهد بود»، به سفر رئیس جمهور آمریکا پرداخت و نوشت، بایدن با انتشار یادداشتی به دلایل سفر خود اشاره کرد؛ گزارشی که به دور از واقعیت است و آنچه از آن تحت عنوان دستاورد یاد می‌کند، یا در آن مبالغه شده یا به صورت کامل تخیلی است.

 

بخشی از یادداشت، خطاب به داخل آمریکاست؛ زیرا در پاییز امسال انتخابات در این کشور برگزار خواهد شد و رئیس جمهور کنونی هم فرصت زیادی ندارد و حتی رهبران عربی که وی قصد دارد با آنها دیدار کند، بسیار بهتر از او، از وضعیت آمریکا مطلع هستند.

 

به گزارش رأی الیوم، هدف اصلی بایدن از این یاداشت، همراه کردن برخی از سران عرب با آمریکا برای مقابله با چین و روسیه است، ولی به جای تهدید، تحریم یا محاصره، این بار به منطقه می‌آید تا به نمایندگی از آمریکا، به این کشورها پیشنهاداتی را مطرح کند تا به زعم خود، مشکلات منطقه را حل کند.

 

بنا بر این گزارش، پس از فسادهای آمریکا در منطقه طی چند دهه گذشته و اقدامات ویرانگر این کشور، این بار، بایدن به جای چماق، هویجی برای سران عرب به همراه خود خواهد آورد تا به آنان بگوید: «برای مقابله با روسیه، در کنار ما باشید تا مشکلاتتان را حل کنیم». ولی مشکل اینجا نیست، مشکل اصلی، خودِ آمریکاست؛ کشوری که نتوانست مشکلات افغانستان، عراق و لیبی را حل کند و وضعیت امنیتی خطرناکی در اوپا به وجود آورده است، نخواهد توانست هیچ مشکلی را در خاورمیانه حل کند، نه به خاطر اینکه نخواهد، بلکه به این دلیل که قدرت این کار را ندارد.

 

رأی الیوم با بیان اینکه آمریکا آنچه را طی هفتاد سال نتوانسته انجام دهد، طی چند ماه هم نخواهد توانست انجام دهد، گزارش داد، بایدن به گونه‌ای از فلسطین سخن می‌گوید که که گویا نمی‌داند غزه تحت یک فشار غیر انسانی زمینی، دریایی و هوایی قرار دارد و خبر ندارد که چرا در فلسطین، درگیری وجود دارد. گویا از ابزارهای سرکوبگری اسرائیلی و تعداد قربانیان اطلاع ندارد.

 

به گزارش این روزنامه، بایدن همچنین ادعا کرده که نخستین رئیس جمهور آمریکاست که از ۱۱ سپتامبر تا کنون، به خاورمیانه سفر خواهد کرد، بدون اینکه نیروهای آمریکا در هیچ مأموریت جنگی در منطقه حضور داشته باشند، ولی ظاهرا فراموش کرده است که این منطقه، میزبان یکی از بزرگترین و مجهزترین پایگاه‌های آمریکا در منطقه است. آمریکا از پایگاه‌های خود در خاورمیانه برای شعله‌ور کردن جنگ اوکراین و سایر مناطق شرق اروپا استفاده می‌کند و وجود چنین پایگاه‌هایی خطر اصلی برای منطقه است.

 

در پایان این گزارش آمده است، بایدن برای نابودی مسئله فلسطین و امتیازگیری از فلسطینی‌ها به منطقه خواهد آمد. تنها راه حل برای مفید بودن این سفر، این است که بایدن از ریاض اعلام کند که حقوق ملت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت می‌کند، ولی هدف اصلی وی، حمایت از منافع آمریکا در مقابله منافع کشورهای عربی است تا به زعم خود، ائتلاف عربی علیه ایران تشکیل دهد و روابط این کشورها با روسیه و چین را بر هم بزند.

وانگ یی: کشورهای آسیایی مهره‌ شطرنج قدرت‌های بزرگ نشوند

وزیر امور خارجه چین امروز (دوشنبه) هشدار داد که کشورها باید مراقب باشند تا در منطقه‌ای که خطر تغییر شکل آن توسط عوامل ژئوپلتیک وجود دارد، «مهره‌های شطرنج» قدرت‌های بزرگ نشوند.

ادامه

آ. سه. آن, امریکا, امریکای شمالی, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, ژئوپلیتیک, شرق آسیا, صلح

سوئد آماده استرداد شماری از اعضای پ ک ک به ترکیه

رسانه های ترکی گزارش دادند؛ سوئد پس از امضای تفاهم‌نامه ای در شهر مادرید اسپانیا، فهرستی از ده عضو حزب کارگران کردستان (پ ک ک) را برای استرداد به ترکیه آماده کرده است.

ادامه

اروپای شمالی, اسپانیا, ترکیه, تروریسم, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوئد, فنلاند, ناتو

اعتراض لاوروف به تلاش غربی‌ها برای تغییر دستورکار نشست گروه ۲۰

وزیر امور خارجه روسیه به تغییر دستورکار نشست گروه ۲۰ به سمت انتقاد از روسیه گفت، تا زمانی که غرب درپی پیروزی اوکراین باشد چیزی برای مذاکره وجود ندارد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, اندونزی, اوکراین, تحریم, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, گزارش

کانادا و آلمان عقب کشیدند/ توربین به روسیه تحویل می‌شود

طبق اعلام رویترز توربین مورد نیاز برای خط لوله «نورد استریم ۱» ابتدا از کانادا به آلمان ارسال خواهد شد و سپس برلین آن را به گازپروم روسیه تحویل می‌دهد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اقتصادی, المان, امریکا, امریکای شمالی, تحریم, جنگ سرد, جهان, چک, خبر, روسیه, شرق اروپا, فرانسه, کانادا