هشدار عربستان، قطر و امارات به ترامپ درباره تبعات حمله به ایران

به گزارش آکسیوس، سران عربستان، قطر و امارات در دیدار با ترامپ با حمله به ایران مخالفت کرده و نسبت به پیامد‌های آن برای متحدان آمریکا در منطقه هشدار دادند. به گزارش باشگاه خبرنگاران وبگاه خبری آکسیوس امروز به نقل از سه منبع آگاه گزارش داد که سران عربستان سعودی، قطر و امارات در جریان ... هشدار عربستان، قطر و امارات به ترامپ درباره تبعات حمله به ایران

ادامه

آمریکا, اسراییل, امارات, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, عربستان, قطر

گریه نماینده فلسطین در سازمان ملل هنگام صحبت از رنج مردم غزه+ فیلم

نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت درباره آخرین تحولات در مناطق فلسطینی هنگام صحبت درباره رنج و مشکلات فلسطینی‌های ساکن غزه متاثر شده و گریه کرد. به گزارش ایسنا، «ریاض منصور» نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت هنگام ارائه گزارشی از فجایعی که رژیم صهیونیستی اسرائیل از ... گریه نماینده فلسطین در سازمان ملل هنگام صحبت از رنج مردم غزه+ فیلم

ادامه

اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صهیونیسم, فلسطین, فیلم, کودکان, گرسنگی

۴ کشور اروپایی عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را خواستار شدند

در بحبوحه تشدید مستمر تنش‌ها از سوی اسرائیل، چهار کشور اروپایی اعطای عضویت کامل به فلسطین در سازمان ملل را خواستار شده و آن را گامی ضروری برای برقراری صلحی عادلانه و فراگیر در منطقه دانستند. به گزارش ایسنا، کشورهای اسپانیا، ایرلند، اسلوونی و نروژ در موضعی مشترک با صدور بیانیه‌ای از جامعه جهانی خواستند ... ۴ کشور اروپایی عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را خواستار شدند

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, اسلوونی, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صلح, فرانسه, فلسطین, نروژ

بیانیه مشترک چین و کشورهای عربی با تاکید بر حل مساله فلسطین و کمک به مردم غزه

دهمین کنفرانس وزیران مجمع همکاری چین و کشورهای عربی پنجشنبه در پکن با سخنرانی «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین کار خودرا آغاز کرد. «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین و «محمد سالم ولد مرزوق»، وزیر امور خارجه موریتانی ریاست این کنفرانس را برعهده داشتند. در این مراسم وزرای خارجه یا نمایندگان کشورهای عربی و همچنین ... بیانیه مشترک چین و کشورهای عربی با تاکید بر حل مساله فلسطین و کمک به مردم غزه

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اتحادیه عرب, اسراییل, الجزایر, تونس, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, زنان, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, سازمان ملل, صلح, فلسطین, قطر, کودکان, مراکش, مصر, موریتانی, نسل‌کشی

لاوروف: مذاکرات ایران و آمریکا در مسیر درستی در حال حرکت است

وزیر خارجه روسیه امروز چهارشنبه، گفت، این امیدواری وجود دارد که ایران و آمریکا در زمینه مذاکرات هسته‌ای به پیشرفتی دست پیدا کنند و این رویه در مسیر درستی در حال حرکت است. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در سیزدهمین نشست بین‌المللی نمایندگان عالیرتبه مسئول مسائل امنیتی در مسکو گفت: «حق غنی‌سازی ... لاوروف: مذاکرات ایران و آمریکا در مسیر درستی در حال حرکت است

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, امنیتی, اوکراین, ایران, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, سوئد, شرق اروپا, صلح, فنلاند, مذاکرات هسته‌ای, ناتو

رأی الیوم: ادامه قطع رابطه ایران و مصر توجیهی ندارد

روزنامه فرا منطقه ای ‘رأی الیوم’ نوشت: هیچ دلیل قانع کننده وجود ندارد که ایران و مصر به قطع روابط دیپلماتیک خود ادامه دهند زیرا دو کشور بزرگ و پرنفوذ در منطقه و با پیشینه تمدنی بالا هستند و از سر گیری روابط برای آینده هر دو کشور سودمند است.

 

روزنامه فرامنطقه ای ‘رأی الیوم’ در گزارشی به قلم ‘احمد القاعود’ نوشت؛ هیچ دلیل قانع کننده وجود ندارد که ایران و مصر به قطع روابط دیپلماتیک خود ادامه دهند. ایران و مصر هر دو کشورهایی بزرگ و پرنفوذ در منطقه و با پیشینه تمدنی بالا هستند و حال چه می شود که این خصومت بی نتیجه چند دهه ادامه می یابد و از کجا سرچشمه می گیرد؟

 

رأی الیوم افزود: دلیل قطع رابطه دو کشور یکی پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ بود که مخالفانی در دنیای عرب داشت و در رأس این مخالفان آل سعود و حکومت ‘صدام حسین’ دیکتاتور سابق عراق بودند که از انتشار و نفوذ انقلاب اسلامی هراس داشتند. همچنین کشته شدن ‘انور سادات’ رئیس جمهور اسبق مصر و گذاشتن اسم شهید ‘خالد اسلامبولی’ بر روی یکی از خیابان های تهران دلیل دیگر این امر بود.

 

این روزنامه فرامنطقه ای تاکید می کند؛ بازبینی روابط بین المللی مصر در شرایط کنونی اهمیت بسیاری دارد زیرا پذیرفتنی نیست که مصر دنباله رو کشورهای صادر کننده نفت در خلیج فارس باشد و سیاست های خارجی خود را بر اساس مواضع این کشور ها مشخص کند در حالی که کشوری مانند امارات متحده روابط اقتصادی و تجاری خود را با ایران دارد و هزاران ایرانی در این کشور کار می کنند بی آن که کسی خواستار توقف این مبادلات و روابط باشد. کشور ترکیه هم روابط بسیار خوبی با ایران دارد و دو کشور سالانه ده ها میلیارد دلار مبادله تجاری دارند و با آن که ترکیه هم پیمان آمریکا است اما روابط تجاری خود را با تهران علی رغم از فشارهای سیاسی آمریکا حفظ کرده است.

 

پیش تر نیز دولت مصر به صف کشورهای تحریم کننده قطر پیوست در حالی که بیش از ۳۰۰هزار مصری در قطر کار می کردند و نقشی سازنده در اقتصاد مصر داشتند اما قاهره به خاطر حمایت قطر از ‘محمد مرسی’ رئیس جمهور سابق مصر و مخالفت دوحه با کودتای نظامی ‘عبدالفتاح السیسی’ رئیس جمهور مصر، به کشورهای تحریم کننده پیوست اما مصر باید خود را از این جنجال ها دور کند.

 

رای الیوم با تاکید بر این که قطع روابط ایران و مصر توجیهی ندارد، خاطر نشان کرد که از یک سو مصر اکنون گرفتار مشکلات اقتصادی و تورم است و باید برای احیای اقتصاد ضعیف خود و جذب سرمایه گذاران خارجی چاره ای بیاندیشد و بازار ایران در این قضیه می تواند بسیار کارگشا عمل کند. از سویی دیگر از سرگیری روابط به نفع ایران هم خواهد بود چرا که با شروع دور جدید تحریم های آمریکا در ۱۳ آبان، مصر می تواند جایگزین اقتصادی مناسبی برای ایران باشد.

 

این روزنامه در ادامه افزود؛ مصر با بهره بردن از پیشرفت های صنعتی و طبی ایران می تواند از وابستگی خود به خارج تا میزان بالایی بکاهد و با همکاری با ایران و تبادل مهارت ها، طرح های تجاری مشترکی را کلید بزند و منافع اقتصادی بالایی برای مردم خود به ارمغان خواهد آورد اما مقامات مصری شهروندان خود را از سفرهای تجاری و سیاحتی به ایران منع می کند و این اقدام بیشتر به ضرر مصر است تا ایران چرا که بسیاری از دانشجویان مصری نمی توانند تحصیلات خود را در ایران پایان دهند و به دلالیلی نامعلوم از سفر به ایران منع می شوند.

 

رای الیوم در پایان تأکید کرد اقدامات دیپلماتیک می تواند نقشی سازنده برای از سر گیری روابط ایفا کنند و ‘ناصر کنعانی’ رئیس دفتر حافظ منافع جمهوری اسلامی ایران در مصر هم باید برای باز شدن صحفه ای جدید در روابط فرهنگی و تجاری تلاش کند و چه بسا تاسیس یک مرکز فرهنگی برای نزدیکی بیشتر میان جوانان دو کشور حائز اهمیت باشد.

ایرنا

انگلیس نگران گسترش نفوذ روسیه در جهان است

وزارت دفاع انگلیس در گزارشی نسبت به افزایش حضور نظامی روسیه در عرصه بین‌المللی، بخصوص در قطب شمال، خاورمیانه و شمال آفریقا ابراز نگرانی کرده و خواستار تکمیل راهکار دفاعی ملی این کشور شده است.

ادامه

اسیای مرکزی, انگلستان, جنوب شرق آسیا, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا, شمال افریقا

کریمی قدوسی: کارشناسان ایرانی در حال مذاکره با آمریکا در عمان هستند

جواد کریمی قدوسی گفت: علیرغم نهی مقام عظمای ولایت، خبر موثق داریم که کارشناسان وزارت خارجه در عمان مشغول مذاکره با همتایان آمریکایی خود هستند.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عمان

لاوروف: آمریکا می‌خواهد یک “شبه دولت” در شرق فرات ایجاد کند/توافق ادلب موقتی است

وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: آمریکا با کمک هم‌پیمانان سوری خود تلاش می‌کند از اراضی شرق فرات برای ایجاد یک شبه‌دولت استفاده کند.

ادامه

امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, شمال غرب آسیا, مصر

کری: با خروج آمریکا از برجام احتمال جنگ در خاورمیانه بسیار بیشتر شده

به گزارش خبرگزاری فرانسه،‌”جان کری” وزیر امور خارجه سابق آمریکا روز جمعه درباره جنگ با ایران در پی خروج آمریکا از توافق هسته‌ای هشدار داد.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, مصر

واکاوی شعارِ «دشمن ما همین‌جاست،‌ دروغ میگن آمریکاست»

با گذشت هرروز رویدادهایی گونه‌گون‌تر و مخاطره‌انگیزتر تحولات و آینده میهن‌مان را زیر نفوذ و اثرشان درمی‌آورند. وجه مشترک این تحولات و تأثیر آن‌ها بر زندگی اکثر مردم و منافع ملی ایران، منفی و مخرب بودن آن‌ها است.

ادامه

افغانستان, امریکا, ایران, خاورمیانه, سیاسی, لیبی, مقاله