دادگاه ترکیه بازداشت شهردار استانبول را تایید کرد

دادگاه ترکیه امروز یکشنبه، رای داد «اکرم امام‌اوغلو»، شهردار استانبول تا زمان محاکمه در زندان بماند. به گزارش ایسنا، دادگاه جنایی ترکیه اکرم امام‌اوغلو را به دلیل تحقیقات در مورد فساد به زندان محکوم کرد. این دادگاه ترکیه با صدور حکمی بازداشت اکرم امام‌اوغلو را تایید و او را به زندان منتقل کرد. این رای ... دادگاه ترکیه بازداشت شهردار استانبول را تایید کرد

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد

فارن افرز؛ ترکیه اکنون یک دیکتاتوری است!

اردوغان با حذف امام‌اوغلو از رقابت، ترکیه را به سمت دیکتاتوری سوق داده، اما این سرکوب ممکن است بحران اقتصادی و نارضایتی عمومی را تشدید کند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین مهدی‌تبار- تنها چند روز پیش از آنکه حزب اصلی اپوزیسیون ترکیه نامزد بعدی خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری انتخاب کند، رقیب اصلی، اکرم امام‌اوغلو، شهردار ... فارن افرز؛ ترکیه اکنون یک دیکتاتوری است!

ادامه

استبداد, اقتصادی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جوانان, خاورمیانه, روزنامه نگاران, فساد

برکناری نخست‌وزیر تونس و انتخاب «سارا الزعفرانی»

قیس سعید، رئیس جمهور تونس به ماموریت نخست وزیر این کشور پایان داد. به گزارش ایسنا، ریاست جمهوری تونس اعلام کرد که قیس سعید، رئیس جمهور این کشور به ماموریت کمال المدوری، نخست وزیر پایان داده و ساره الزعفرانی الزنزری را به جای وی تعیین کرد. قیس سعید در دیدار با ساره الزعفرانی بر لزوم ... برکناری نخست‌وزیر تونس و انتخاب «سارا الزعفرانی»

ادامه

تونس, جهان, خبر, شمال افریقا, فساد

دیده بان حقوق بشر: اکرم امام اوغلو فوری آزاد شود

سازمان دیده بان حقوق بشر به بازداشت اکرم امام اوغلو شهردار استانبول واکنش نشان داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربی، سازمان دیده بان حقوق بشر به بازداشت اکرم امام اوغلو شهردار استانبول واکنش نشان داد. در بیانیه این سازمان آمده است: ما خواستار آزادی فوری اکرم امام اوغلو شهردار استانبول هستیم. اتهامات ... دیده بان حقوق بشر: اکرم امام اوغلو فوری آزاد شود

ادامه

ترکیه, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فساد, فیلم

دادگاه رژیم اسرائیل به نتانیاهو اولتیماتوم داد

دادگاه رژیم اسرائیل بنیامین نتانیاهو را تهدید کرد، چنانچه پرونده پزشکی خود را که بهانه‌ای برای عدم حضور در دادگاه است ارائه ندهد، با دستورات قضایی مواجه خواهد شد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، دادگاه اسرائیل امروز سه‌شنبه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم را تهدید کرد، چنانچه پرونده پزشکی خود را که بهانه‌ای برای عدم ... دادگاه رژیم اسرائیل به نتانیاهو اولتیماتوم داد

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد, قضایی

دیلی میرور: اعتراف یک تاجر آمریکایی به داشتن رابطه غیر اخلاقی با بوریس جانسون

یک تاجر آمریکایی که شایعاتی درباره رابطه غیراخلاقی او با نخست وزیر انگلیس وجود داشت، امروز بطور رسمی به این رابطه اعتراف کرد.

 

به گزارش مهر، «جنیفر آرکوری» تاجر آمریکایی فعال در حوزه فناوری در مصاحبه با نشریه دیلی میرور اعتراف کرد که به مدت چهار سال با «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس رابطه غیر اخلاقی داشته است.

 

البته پیش از این شایعاتی در این رابطه مطرح شده و تحقیقاتی نیز در رابطه با آن شکل گرفته بود اما این برای نخستین بار است که این زن بطور رسمی به داشتن رابطه غیر اخلاقی با بوریس جانسون اعتراف می‌کند.

 

آرکوری اعتراف کرده که از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ زمانیکه بوریس جانسون شهردار لندن بوده با او رابطه عاشقانه خارج از چارچوب داشته است.

 

آرکوری در آن زمان در انگلیس حضور داشت و شرکت وی از پیمانکاران طرف قرارداد با شهرداری لندن بود.

 

به گفته آرکوری، رابطه با جانسون موجب شده بود تا او در برخی سفرها به عنوان نماینده شرکت طرف قرارداد با شهرداری لندن همراه با جانسون باشد.

واشنگتن پست؛ برکناری نتانیاهو تنها راه برای خروج از بحران سیاسی اسرائیل است

با اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی اسرایبل و قوت گرفتن احتمال برگزاری پنجمین انتخابات کنست ظرف کمتر از دو سال روزنامه واشنگتن پست در مطلبی تنها راه خروج از بن بست سیاسی در اراضی اشغالی را کنار نهادن نتانیاهو از قدرت دانست.

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد, فلسطین

مجلس ولایی، نمایندگان قلابی، و مشکلات بر هم انباشتهٔ مردم

اینک پس از گذشت نزدیک به ده ماه از آغاز کار مجلس یازدهم، تأملی بر عملکرد آن به‌عیان روشن می‌سازد در کارنامهٔ ده‌ماههٔ این مجلس جز هوچی‌گری، شعار دادن، و حرکات نمایشی، موردی نمی‌توان یافت که نشانی از عمل در راستای ایفای وظیفه در جهت تدوین قانون به‌نفع توده‌های مردم باشد.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, سیاسی, فساد, مقاله

معضل رسوایی اخلاقی در انگلیس

نتایج تکان دهنده تحقیقات صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد که تقریبا تمام زنان جوان در این کشور مورد آزار جنسی قرار گرفته‌ و بدتر از آن، اعتماد خود را به حل این معضل از سوی مقامات مسئول از دست داده‌اند.

ادامه

انگلستان, جهان, حقوق بشر, زنان, غرب اروپا, فساد, گزارش

نماینده نجف‌آباد از اتلاف آشکار ثروت ملی در‌واگذاری کارخانه نیلوی اصفهان خبر داد

نماینده مردم نجف آباد در مجلس گفت، اگر بدهی‌های کارخانه از محل دارایی‌هایش پرداخت شود، بازهم ۴۰۰ میلیارد تومان نصیب صندوق تامین اجتماعی خواهد شد. سوال من این است که چرا مسئولان هیچ اقدامی برای بازگشت اموال انجام نداده‌اند؟ این موضوع نه تنها اتلاف ثروت ملی است.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, خبر, فساد, کارگری