بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
در واگذاری یک شرکت دولتی؛ آیا لاستیک پارس به سرنوشت هپکو دچار میشود؟!
به گزارش افکارنیوز، شرکت لاستیک پارس از بزرگترین تولیدکنندگان تایر در ایران است که طی ۴۰ سال سابقه تولید تایر در کشور مشغول فعالیت است. این شرکت در سال ۱۳۵۵ شمسی با مشارکت بانک توسعه صنعتی (بانک صنعت و معدن فعلی)، شرکت پیرلی ایتالیا و سهامداران بخش خصوصی با ظرفیت اسمی ۲۰ هزار تن در سال تأسیس گردید. در سال ۱۳۷۴ با اجرای طرح توسعه و با افزایش ظرفیت تولید تایرهای باری و اتوبوسی، ظرفیت اسمی تولید به ۴۰ هزار تن افزایش یافت.
اخیرا یکی از بدهکاران بانکی به نام خانم “ف” که در زمینه تولید لاستیک اتومبیل و لوازم جانبی آن در کرمانشاه فعالیت دارد و بر اساس مستندات موجود بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان به بانک صنعت و معدن بدهی دارد می خواهد کارخانه لاستیک پارس را خریداری کند.
جالب اینجاست این بدهکار بزرگ بانکی با جعل سند بانکی قصد داشته وام بگیرد و شکایت اداره حقوقی و وکیل بانک صنعت ومعدن ازخانم “ف ” به اتهام جعل سند و استفاده از سند مجعول در شعبه دوم بازپرسی دادسرای جرائم پولی و بانکی در پرونده کلاسه ۹۶۰۰۹۱ نیز مطرح است.
متهمه قصد داشته از بانک کشاورزی وام دریافت نماید و بانک صنعت و معدن استعلام عدم بدهی به نامبرده نمیدهد؛ لذا متهمه با جعل سربرگ و امضای مدیران بانک صنعت و معدن؛ نامهای مجعول تهیه نموده و به بانک کشاورزی ارائه میدهد و وام کلانی دریافت میکند که متعاقبا پس از اطلاع بانک صنعت و معدن این بانک اقدام به طرح شکایت علیه وی کرده که بر همین اساس خانم “ف” در حال حاضر به دلیل جعل اسناد تحت تعقیب کیفری قرارگرفته است.
از سوی دیگر خانم “ف ” که مدیریت “شرکت تعاونی ۱۸۲۰”را برعهده دارد از آنجا که قرار بوده تسهیلات ارزی دریافتی از بانک صنعت و معدن را صرف واردات مواد اولیه مورد نیاز برای تولید لاستک اتومبیل نماید و از آنجا که به تعهدات ارزی خود عمل ننموده؛ لذا بانک صنعت و معدن اقدام به طرح شکایت دیگری علیه وی در شعبه۵۱ دادگاه تعزیراتحکومتی میکند که براساس مفاد دادنامه شماره ۱۳۹۷۰۰۲۰۱۸۷۰۰۰۲۱۱مورخ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ “خانم “ف” و شرکت تایر… به پرداخت ۵ میلیون و ۴۹۴ هزار و ۴۱۶ یورو و ۶۸ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۳۹۹ درهم امارات محکوم میشود.
بنابر این گزارش؛ متاسفانه یکی از نمایندگان بانفوذ مجلس به نام آقای “م” که در دولت احمدینژاد نیز سمت وزارت داشته است و الان نیز نماینده مردم یکی از شهرهای کشور است با اعمال فشار علیه مدیران بانک صنعت و معدن به دنبال این است که این بانک نیز شرکت لاستیک پارس را به این خانم واگذار کند که مدیران بانک صنعت و معدن به دلیل تخلفات ارزی و ریالی و عدم اهلیت و صلاحیت وی براساس قانون حاضر نیستند این واگذاری صورت گیرد.
مخالفت بانک صنعت و معدن با واگذاری لاستیک پارس به خانم م ف
علاوه بر دلایل مستند موجود ، بازرسی بانک صنعت و معدن طی یک نامه به شماره ۶۷۰۷۵ به تاریخ ۱۸ آذر ۱۳۹۶ به استناد نامه شماره ۱۹۳۷۸۱ مورخ ۸ آذر ۱۳۹۶ سازمان بازرسی کل کشور مخالفت صریح خود را با عدم واگذاری لاستیک پارس به خانم م ف به علت عدم بازپرداخت تسهیلات دریافتی طی ۱۳ سال! گذشته اعلام کرده است.
نکته جالب اینجاست که خانم م ف طی ۱۳ سال گذشته تسهیلات بانکی دریافت کرده ولی از بازپرداخت آن به بانک خودداری می کند! این درحالی است که مردم عادی به محض معوقه شدن یک ماهه تسهیلات ، سریعا توسط بانک مورد پیگیری ، تذکر و مشمول جرایم دیرکرد می شوند!
لازم به اشاره است که خبرگزاری ایسنا از تجمع کارگران این کارخانه خبرداده بود که جمعیت اعتراض کننده در مقابل ساختمان اداری این شرکت که حدود ۲۰۰ نفر بودند و نسبت به واگذاری این شرکت به بخش خصوصی و نیز عدم واگذاری آن در قالب سهام به کارگران اعتراض کرده و از سازمان خصوصی سازی، مسئولان و مدیریت شرکت خواستند تا از این تصمیم صرفنظر کنند و با واگذاری سهام به کارگران از جامعه کارگری حمایت کنند.
برنامههای رژیم ولایت فقیه و حقوق کارگران و زحمتکشان: متحد و یکپارچه در راه افزایش دستمزدها مبارزه کنیم
بر اساس گزارش خبرگزاری ایسنا، ۷ مردادماه، نرخ دلار “از مرز ۱۱ هزار تومان گذشت”. درحالیکه قبل از نوسانات قیمت ارز دستمزد اکثریت قریب بهاتفاق کارگران و زحمتکشان شاغل و مستمری بازنشستگان زیر خط فقر بود،
تجمع کارگران کمپروسورسازی تبریز دراعتراض بهمعوقات مزدی
اما بعد از آنکه مدیریت کارخانه به بخش خصوص واگذار شده است، مشکلات کارخانه با کاهش امنیت شغلی کارگران آغاز شده و تعداد کارگران به حداقل تقلیل یافت.
در ریزش معدن طلا، دو کارگر مصدوم و یک کارگر جان خود را از دست داد
نوری معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور در ارتباط با جزئیات ریزش معدن طلا گفت: این حادثه حوالی ساعت ۱۶ ظهر روز گذشته (سه شنبه) در ورزقان رخ داده است.
یک روز در میان بازنشستگان فولاد؛ اینجا کسی «ریه» ندارد
حوالی ظهر، چهارراه لیعصر؛ مرکز خدمات درمانیِ بازنشستگان فولاد؛ جایی که معدنکارانِ قدیمی بساط دردهایشان را پهن میکنند. اینجا همه جور لهجهای به گوش میخورد؛ از همه سن و سالی مراجعهکننده هست. برخی بازنشسته اصلی هستند؛ بعضی هم مستمریبگیر تبعی هستند، همسر یا پدر متوفایشان فولادی بودهاست؛ همه نسخه در دست آمدهاند که هزینههای هنگفتِ ... یک روز در میان بازنشستگان فولاد؛ اینجا کسی «ریه» ندارد