بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
در دو حادثه ناشی از کار ۳ کارگر جان خود را از دست دادند
در یک حادثه کاری دو کارگر در ریزش معدن نمک در گرمسار جان باختند و در حادثه دیگری یک کارگر چاهکن بر اثر برقگرفتگی در ساوجبلاغ جان خود را از دست داد.
بر اثر ریزش معدن نمک در گرمسار دو کارگر جان خود را از دست دادند.
به گزارش ایلنا، در پی حادثه ریزش معدن نمک واقع در کیلومتر ۲۵ جاده گرمسار- قم ، دو کارگر جان خود را از دست دادند.
مظفر محمدخانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان، با تایید مرگ دو کارگر گفت: این حادثه روز گذشته ۳۱خرداد ماه، در یک معدن نمک در کیلومتر ۲۵ جاده گرمسار- قم و در محدوده استان سمنان رخ داده، که بلا فاصله نیروهای امدادی در محل حضور یافتند.
مرگ یک کارگر چاهکن بر اثر برقگرفتگی در ساوجبلاغ
یک کارگر چاهکن در ساوجبلاغ حین رفتن به داخل چاه به دلیل اتصالی سیم برق بالابر دچار برق گرفتگی شده و جان خود را از دست داد.
در این حادثه که در منطقه «چندار» شهرستان ساوجبلاغ استان البرز رخ داد، یک کارگر قبل از رسیدن نیروهای اورژانس جان خود را از دست داد.
به گفته علی سلیمانی فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ؛ امدادگران پس از بیرون کشیدن متوفی از داخل چاه پی بردند که وی به دلیل برق گرفتگی در دم جان خود را از دست داده است.
اعلامیۀ مشترک جمعی از هواداران سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)، حزب چپ ایران(فدائیان خلق) و حزب توده ایران- داخل کشور
درودهای آتشین به مردم قهرمان و مبارز ایران! در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ روز درخشان دیگری در تاریخ سراسر مبارزه کشورمان به ثبت رسید.
اعتصاب کارگران حوزه نفت و انرژی در ایران + ویدئو
موج جدید اعتصابات در صنایع نفت و گاز که از روز ۲۹ خردادماه ۱۴۰۰ شروع شده است، به سرعت درحال گسترش است.
دیوان عدالت اداری رژیم ولایی امنیت شغلی کارگران را بر باد داد
از سال ۱۳۷۵ که دیوان عدالت اداری با صدور دادنامهی ۱۷۹ به قانونی بودن قراردادهای موقت در کارهای مستمر رای داد، قانون کار و مفاد حمایتی این قانون هم بیاثر شد. امنیت شغلی درست از همان زمان بر باد رفت و مهر سکوت از همان زمان بر لبان کارگران زده شد.
پیمانکاران واستثمار وحشیانه کارگران؛ تا ۱۶ساعت کار روزانه تحت حاکمیتِ وحشت
مناطق آزاد و ویژهی اقتصادی را میتوان به معنای واقعی کلمه «اردوگاه کار اجباری» دانست که کارفرما در آن وحشیانه کارگران را به استثمار میکشد. آنها از کارگر یک بیمار روانی و یک فرد افسرده میسازند.