حمیدرضا جعفری مدیر روابط عمومی پالایشگاه نفت تهران در خصوص حادثه آتش سوزی پالایشگاه نفت تهران گفت: این آتش سوزی به طور کامل مهار شده است.
وی گفت: این حادثه که حدود ساعت ۱۶ عصر امروز در یکی از واحدهای پالایشگاه نفت تهران که تحت تعمیر بود، رخ داد، دو نفر را راهی بیمارستان کرد.
طبق افراد حاضر در محل در اثر این حادثه ۱۰ نفر کشته و زخمی شدند، که هویت ۲ نفر از کشته شدگان مشخص شده و ساکن باقرشهر بودند و اکثر مجروحان و فوت شدگان این حادثه از کارگران بخش تعمیرات و نگهداری بودند.
آقایان سجاد دارابی، پوریا دارابی، محسن دارابی، افشار میرزایی، کاظم امیری و نعمت کوخایی اسامی ۶ نفر از کشته شدگان آتش سوزی پالایشگاه نفت است
معاون استاندار تهران گفت: آتش سوزی خسارت مالی چندانی در بر نداشته است، اما متاسفانه سبب کشته شدن ۸ تن از هم وطنانی که در حال کار برای آماده سازی این بخش از پالایشگاه بودند، به دلیل واقع شدن در ارتفاع دچار این حجم از حادثه شدند، از آن جایی که حجم آتش زیاد بود، امکان نجات آن افراد فراهم نشد.
یکی از شاهدان عینی این حادثه که در زمان وقوع حادثه در محل حضور داشته است، اظهار داشت: متاسفانه تعداد زیادی از مجروحان و کشته شدگان در زمان حادثه بالای برج تقطیر بودند، حادثه سریع رخ داد و به این افراد اجازه عکس العمل نداد و سبب سوختگی کامل آن ها شد.
وی گفت: یکی از مجروحان برای نجات از سوختگی خود را به پایین برج پرت کرد، که حال وی بسیار وخیم است.
پیرحسین کولیوند سرپرست سازمان اورژانس کشور از انتقال دو مجروح حادثه به یکی از مراکز درمانی متخصص در سوختگی خبر داد و گفت که درصد سوختگی این افراد بالای ۹۰ درصد هست.
یکی از حاضران در صحنه در این خصوص به مهر گفت: جواد نوروزی و علی نظر جلیلیان در اثر سوختگی به بیمارستان منتقل شدند.