مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

معاون نخست وزیر روسیه امروز پنجشنبه، گفت، ارمنستان باید بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اتحادیه اروپا یکی را انتخاب کند و نمی‌تواند هر دو را داشته باشد. به گزارش ایسنا، این اظهارات از سوی «الکسی اورچوک» معاون نخست وزیر روسیه پس از آن مطرح شد که پارلمان ارمنستان روز چهارشنبه نسخه نهایی درباره تمایل پیوستن ... مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

ادامه

اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, اقتصادی, اورآسیا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

کانال تلگرامی اسپوتنیک امروز به نقل از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) نوشت که با نزدیک شدن به ۲۶ اکتبر (۵ آبان) و برگزاری انتخابات مجلس گرجستان، آمریکا از تحولات این کشور به شدت ناراضی بوده و در حال تدارک یک “انقلاب رنگین” در این جمهوری منطقه قفقاز است. به گزارش ایرنا، در گزارش ... روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, روسیه, شمال غرب آسیا, قفقاز, گرجستان, گزارش

مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

معاون وزیر امور خارجه روسیه نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد. میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده این نیات را برای مدت طولانی داشته ... مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

ادامه

آذربایجان, اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, جنگ سرد, جنوب شرق اروپا, روسیه, شرق آسیا, شمال غرب آسیا, صلح, گزارش

درگیری معترضان و پلیس ارمنستان ۳۴ زخمی بر جای گذاشت

وزارت بهداشت ارمنستان اعلام کرد در پی درگیری‌ها مقابل ساختمان‌های دولتی در ایروان دستکم ۳۴ تن زخمی شدند. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، دفتر مطبوعاتی وزارت بهداشت ارمنستان سه‌شنبه شب گفت: ۱۶ نفر از زخمی‌ها از اعضای پلیس و ۱۸ تن دیگر غیرنظامی هستند. این درگیری‌ها پس از آن آغاز شد که جمهوری ... درگیری معترضان و پلیس ارمنستان ۳۴ زخمی بر جای گذاشت

ادامه

اتحادیه اروپا, تروریسم, جنوب شرق اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

آغاز رزمایش ۱۰ روزه آمریکا و ارمنستان

رزمایش مشترک ۱۰ روزه ارمنستان و آمریکا در ۲ مرکز آموزشی در نزدیک ایروان آغاز شد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، در رزمایش «شریک عقاب» که دوشنبه آغاز شد، ۸۵ سرباز آمریکایی و ۱۷۵ نظامی ارمنستان حضور دارند. هدف از این رزمایش آماده کردن سربازان ارمنستان برای حضور در ماموریت‌های صلحبانی بین‌المللی اعلام ... آغاز رزمایش ۱۰ روزه آمریکا و ارمنستان

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا, قفقاز

“شورای سوریه دموکراتیک”؛ پشت حوادث قامشلی کسانی هستند که به‌دنبال به‌شکست کشاندن مذاکرات و دیدارهای ما هستند

“شورای سوریه دموکراتیک” در بیانیه‌ای ارتش سوریه و نیروهای آسایش کرد را در پی درگیری‌ها میان دو طرف در شهر قامشلی به خویشتنداری دعوت نمود.

 

به گزارش شبکه روسیا الیوم، این شورا که شاخه سیاسی ائتلاف نیروهای سوریه دموکرات است که کردها ۸۰ درصد نیروهای آن را تشکیل می‌دهند، امروز یکشنبه، در بیانیه‌ای اعلام کرد، در تاریخ ۸ .۹ .۲۰۱۸ درگیری‌هایی میان نیروهای وابسته به نظام و نیروهای آسایش در شهر قامشلی در هنگام عبور یک خودروی گشت‌زنی نیروهای امنیتی از ایست آسایش رخ داد که در پی آن دو طرف تلفاتی داشتند.

 

در این بیانیه آمده است: همزمانی این اقدام ساختگی با زمان برگزاری نشست سه جانبه در تهران سوالی را ایجاد می‌کند، این درگیری‌ها در زمانی رخ داد که دیدارها و صحبت‌هایی در مورد مذاکرات میان نظام سوریه و شورای سوریه دموکراتیک مطرح شده است. مسئله قابل توجه اظهاراتی است که مسئولان وابسته به نظام سوریه مطرح کردند که ما این سخنان را تحریک آمیز و دربردارنده زبان تهدید و به دور از زبان گفت‌وگو به حساب می‌آوریم.

 

در این بیانیه آمده است: ما در شورای سوریه دموکراتیک نسبت به رخدادها در شهر قامشلی ابراز تاسف کرده و طرفین درگیر را به خویشتنداری و دوری از هر گونه اقدام تحریک آمیز دعوت می‌کنیم. ما معتقدیم که هرگونه تشدید اوضاع در این زمان به نفع هیچ طرف ملی سوریه که به زبان گفت‌وگو برای دستیابی به راه حلی درخصوص بحران سوریه اعتقاد دارد، نخواهد بود.

 

شورای سوریه دموکراتیک درخصوص مذاکرات اخیر خود با دولت دمشق نیز گفت: ما به درخواست نظام سوریه برای گفت‌وگو پاسخ مثبت دادیم، که این امر بر اساس مسئولیت تاریخی ما و ایمانمان به نقش تاثیرگذار خود صورت گرفت و ما بار دیگر تاکید می‌کنیم که ما خواهان گفت‌وگو و صلح و برقراری امنیت و ثبات در شمال و شرق سوریه هستیم.

 

این شورا تاکید کرد: ما به مردم سوریه تاکید می‌کنیم آنچه که در شهر قامشلی رخ داد در پشت آن کسانی هستند که به دنبال به شکست کشاندن مذاکرات و دیدارهای ما هستند.

 

کشته شدن ۱۱ نیروی ارتش سوریه در قامشلی

 

طی درگیری نیروهای امنیتی محلی وابسته به دولت خودمختار کردهای سوریه با نیروهای ارتش این کشور تعدادی از نیروهای سوری کشته شدند.

 

به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، نیروهای امنیتی محلی وابسته به دولت خودمختاری کردها در شمال این کشور امروز شنبه طی درگیری با نیروهای ارتش سوریه ۱۱ نیروی ارتش این کشور را در شهر قامشلی در شمال شرق این کشور کشتند.

 

بعد از این اتفاق حالت آماده باش امنیتی برقرار شده است.

 

به گفته منابع کرد و دیده بان حقوق بشر سوریه، در این درگیری‌ها هفت نیروی کرد نیز کشته شده‌اند.

 

این در حالی است که اخیرا روابط کردها با دولت سوریه و احتمال پذیرش موجودیت کردها در شمال و شرق و همکاری آنها با نظام دمشق علیه تروریست‌ها خبرساز شده بود.

ایسنا

سی ان ان: روسیه و سوریه آماده حمله به‌مناطق تحت کنترل آمریکا هستند

شبکه خبری «سی ان ان» روز جمعه گزارش کرد، روسیه به واشنگتن اعلام کرده که نیروهای این کشور و سوریه آماده حمله به منطقه ای هستند که نیروهای آمریکایی در آن حضور دارند.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه, سوریه, شمال غرب آسیا

ادامه حملات هوایی روسیه به حومه ادلب

به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز عربی، جنگنده‌های روسی روز شنبه در کمتر از سه ساعت حدود ۶۰ حمله به شهرک‌ها و روستاهای حومه جنوب و جنوب شرقی ادلب انجام دادند. این در حالی است که جنگنده‌های روسی روز جمعه نیز دست به حملاتی در اطراف ادلب زده بودند.

ادامه

امریکا, انگلستان, جنگ بر علیه تروریسم, خبر, روسیه, سوریه, فرانسه

اردوغان: ادعای استفاده از تسلیحات شیمیایی در سوریه ازسوی آمریکا بهانه بی‌معنا و دروغین است

به گزارش سی ان ان ترک، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در بازگشت از نشست سه جانبه تهران در جمع خبرنگاران در پاسخ به ادعاهای مقامات آمریکایی در خصوص استفاده از سلاح‌های شیمیایی از سوی حکومت بشار اسد در مقابل معارضان اظهار داشت: این یک بهانه بی معنا و دروغین است.

ادامه

المان, امریکا, ایران, ترکیه, جهان, خبر, روسیه, سوریه, فرانسه