افشاگری ویکی‌لیکس: ناتو و آمریکا از خطرات ورود اوکراین به ناتو آگاه بودند

وب‌سایت «ویکی‌لیکس» در گزارشی فاش کرد که مقام‌های آمریکایی و اروپایی مدت‌ها از خطر بالای درگیری ناشی از تمایل اوکراین برای پیوستن به ناتو آگاه بودند. به گزارش ایسنا، این رسانه افشاگر با استناد به مجموعه‌ای از اسناد به‌دست‌آمده توضیح داد که واشنگتن چگونه به دنبال راه‌هایی برای غلبه بر مخالفت برخی کشورها با این ... افشاگری ویکی‌لیکس: ناتو و آمریکا از خطرات ورود اوکراین به ناتو آگاه بودند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اورآسیا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, غرب, فرانسه, گزارش, ناتو, ویکی‌لیکس

مجری سابق فاکس نیوز، مانع پیوستن پمپئو به تیم ترامپ شد

روزنامه وال استریت ژورنال در مقاله‌ای به دلایل کنار گذاشته شدن وزیر پیشین خارجه آمریکا از تیم رئیس‌جمهور منتخب این کشور پرداخت. به گزارش ایلنا روزنامه وال استریت ژورنال در مقاله‌ای با عنوان «چگونه تاکر کارلسون امیدهای مایک پمپئو برای پیوستن به دولت ترامپ را از بین برد» به دلایل کنار گذاشته شدن «مایک پمیئو» ... مجری سابق فاکس نیوز، مانع پیوستن پمپئو به تیم ترامپ شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, گزارش, ویکی‌لیکس

مجمع پارلمانی شورای اروپا آسانژ را به عنوان یک زندانی سیاسی به رسمیت شناخت

مجمع پارلمانی شورای اروپا، جولیان آسانژ، بنیان‌گذار ویکی‌لیکس، را به عنوان زندانی سیاسی به رسمیت شناخت. ۸۸ نماینده به قطعنامه مربوطه رأی مثبت دادند، ۱۳ نفر مخالفت کردند و ۲۰ نفر دیگر رأی ممتنع دادند. در قطعنامه پایانی مجمع پارلمانی آمده است: «مجمع معتقد است که اتهامات ایالات متحده آمریکا علیه آسانژ بسیار سنگین و ... مجمع پارلمانی شورای اروپا آسانژ را به عنوان یک زندانی سیاسی به رسمیت شناخت

ادامه

آزادی, آمریکا, اروپا, اکوادور, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خبر, ویکی‌لیکس

آسانژ: آزاد شدم چون به «جرم خبرنگاری» اقرار کردم!

بنیانگذار ویکی‌لیکس که اخیرا از زندان آزاد شده، گفت دلیل آزادی‌اش نه کارایی نظم جهانی، بلکه اعتراف به جرمی به نام «روزنامه‌نگاری» بوده است. به گزارش ایسنا، «جولیان آسانژ» بنیان‌گذار «ویکی‌لیکس» در نخستین اظهارات خود پس از آزادی از حبس طولانی‌مدت، گفت دلیل آزادی‌اش «اقرار به جرم روزنامه‌نگاری» بوده است. او در سخنرانی خود در ... آسانژ: آزاد شدم چون به «جرم خبرنگاری» اقرار کردم!

ادامه

آزادی, آمریکا, اروپا, استرالیا, افغانستان, انگلیس, تحلیل, جهان, حقوق بشر, روزنامه نگاران, عراق, فرانسه, ویکی‌لیکس

جولیان آسانژ پس از ۱۴ سال از زندان آزاد شد و بریتانیا را به مقصد استرالیا ترک کرد + فیلم

ویکی لیکس در بیانیه ای که در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرده، نوشت که آسانژ دیروز دوشنبه زندان بلمارش در انگلیس را ترک و بعد از ظهر همان روز با قرار وثیقه از سوی دادگاه عالی بریتانیا سوار هواپیما شد. او قرار است روز چهارشنبه در جلسه دادگاهی که در جزیره سایپان استرالیا ... جولیان آسانژ پس از ۱۴ سال از زندان آزاد شد و بریتانیا را به مقصد استرالیا ترک کرد + فیلم

ادامه

آزادی, آمریکا, استرالیا, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خبر, عراق, فیلم, ویکی‌لیکس

دادگاه رسیدگی به‌پرونده استرداد جولیان آسانژ: روایت کشته‌شدن دو خبرنگار در حمله بالگرد آپاچی امریکا + فیلم

رئیس دفتر سابق «رویترز» در عراق چگونگی کشته شدن دو همکار خود در حمله بالگرد آپاچی ارتش آمریکا در سال ۲۰۰۷ و پنهانکاری درباره این جنایت را روایت کرده است.

 

رئیس دفتر سابق «رویترز» در عراق چگونگی کشته شدن دو همکار خود در حمله بالگرد آپاچی ارتش آمریکا در سال ۲۰۰۷ و پنهانکاری درباره این جنایت را روایت کرده است.

 

به گزارش فارس، در جلسه دادگاه کیفری مرکزی انگلستان و ولز، معروف به «اولد بِیلی» که برای رسیدگی به پرونده استرداد «جولیان آسانژ» بنیان‌گذار سایت افشاگر ویکی‌لیکس برگزار شد، روایت رئیس دفتر سابق خبرگزاری «رویترز» از چگونگی کشته شدن دو تن از همکاران وی در حمله بالگرد آپاچی ارتش آمریکا و بعد پنهان‌کاری در این خصوص هم مطرح شد.

.

به گزارش «میرور»، رئیس دفتر سابق خبرگزاری رویترز که دچار اختلال اضطراب بعد از سانحه شده و اکنون به عنوان مشاور آسیب‌های روانی فعالیت می‌کند، آخرین شاهد دومین هفته دادرسی استرداد جولیان آسانژ بود.

 

«دین یتس» در بیانیه‌ای درباره وحشت کامل خود در خصوص این اقدام آمریکایی‌ها گفته که ویدئوی آن در سال ۲۰۱۰ توسط ویکی‌لیکس منتشر شد. در این ویدئو سربازان آمریکایی دیده می‌شوند که هنگام شلیک می‌خندند.

 

در این بیانیه آمده است: صبح ۱۲ ژوئیه سال ۲۰۰۷ پشت میزم در دفتر رویترز در منطقه قرمز بغداد بودم که ناگهان صدای بلند شیون را از تقریباً پشت دفترم شنیدم. هنوز چهره پریشان همکار عراقی خود را به یاد دارم که خودش را داخل انداخت و گفت نامی و سعید کشته شدند.

 

به گفته وی، عکاس (نامیر نورالدین) به همکارانش گفته بود که برای بررسی حمله هوایی صبحگاهی احتمالی آمریکا با سعید (چماغ) راننده/هماهنگ‌کننده می‌رود.

 

یتس در ادامه گفته که وظیفه او بوده که بفهمد چه اتفاقی افتاده تا یک گزارش خبری درباره کسانی که کشته شدند، تهید کند. به گفته او، ارتش آمریکا بعد از نیمه شب بیانیه‌ای صادر کرد با این محتوی که «نیروهای ائتلاف مشغول عملیات جنگی علیه یک نیروی متخاصم شدند».

 

در ادامه در تشریح ماجرا آمده است: کارکنان رویترز تا آن زمان با ۱۴ شاهد در منطقه الامین صحبت کرده بودند. همه آن‌ها گفته بودند از هر گونه تبادل آتش بی‌اطلاع بودند. کارکنان عراقی رویترز درباره نرمش بیش از حد دفتر خبرگزاری با ارتش آمریکا ابراز نگرانی می‌کردند، اما ما فقط می‌توانستیم درباره چیزی که می‌فهمیدیم بنویسیم و ارتش آمریکا هم اصرار داشت که سعید و نامیر در یک درگیری کشته شدند.

 

به گفته آمریکایی‌ها، بالگرد آمریکایی بعد از دیدن گروهی نظامی که سلاح داشتند و مشکوک رفتار می‌کردند، درخواست شلیک کرد.

 

رئیس دفتر رویترز می‌گوید: بحث در این خصوص بود که اگر تبادل آتشی در کار نبود، چه چیزی باعث شد بالگرد آپاچی شلیک کند.

 

آمریکایی‌ها گفتند که بخشی از فیلم حادثه را نشان خواهند داد و در آن فیلم من نامیر را دیدم که به حالت نشسته روی زانو در حالی که دوربین در دستش بود، حرکت می‌کرد و خلبان تصور کرده بود در دست او آرپی‌جی است. بعد از اصابت توپ به آن‌ها، ژنرال‌ها نوار را متوقف کردند.

 

او بعد از دیدن فیلم اینطور تعریف می‌کند: نامیر و سعید با گروهی از مردان در خیابان دیده می‌شوند که سلاح‌های خود را به پایین گرفته و به طور عادی در رفت و آمد هستند. در همان زمان آپاچی از یگان زمینی اجازه حمله می‌گیرد و در آن موقع خانه‌ها دید بالگرد را مسدود می‌کنند. حدود ۲۰ ثانیه بعد نامیر دیده می‌شود که روی زانو با کمر خم شده با دوربینش در حال حرکت است. اینجا جایی که است که وحشت کامل رخ می‌دهد و سعید سعی می‌کند بلند شود و یک مینی‌ون برای کمک به او می‌آید اما بالگرد آپاچی بار دیگر شلیک و آن‌ها را نابود می‌کند.

 

رئیس دفتر رویترز در خصوص پاسخ ارتش آمریکا گفت: نیروهای آمریکایی به ما دروغ گفتند و احساس می‌کنم فریب خوردم. آن‌ها صادق نبودند.

 

عضو گروه «پزشکان برای آسانژ»: به‌نظر می‌رسد که آن‌ها می‌خواهند آسانژ را بکشند!

چرا مورد آسانژ تا این اندازه اهمیت دارد و چرا می‌خواهند او را بکشند. قضیه این است که به‌نظر می‌رسد که آن‌ها می‌خواهند آسانژ را بکشند! این می‌تواند برآمده از انتقام باشد، چراکه او به‌خوبی از اینترنت علیه دولت‌ها استفاده کرد. او به‌تنهایی توانست برنامه‌های جهان سرمایه‌دار و نئولیبرال را بر هم بزند!

ادامه

اکوادور, امریکا, انگلستان, جهان, حقوق بشر, روزنامه نگاران, سیاسی, ویکی‌لیکس

کرونا، دادگاه استرداد آسانژ به آمریکا را به تعویق انداخت

دادگاه استرداد جولیان آسانژ بنیان‌گذار تارنمای افشاگر ویکی‌لیکس به آمریکا، به دلیل بحران همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ به ۲ نوامبر (۱۲ آبان) موکول شد.

ادامه

استرالیا, افغانستان, امریکا, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, خبر رسانی, سیاسی, غرب اروپا, ویکی‌لیکس