معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

در سایه افزایش اعتراضات علیه نخست وزیر لیبی، سه وزیر دولت لیبی استعفا کردند. باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ صد‌ها معترض لیبیایی دیروز جمعه خواستار برکناری عبدالحمید دبیبه، نخست‌وزیر مورد حمایت خارجی ها و دولت او شدند. طبق اعلام دولت، یک عضو نیرو‌های امنیتی هنگام تلاش برخی از معترضان برای یورش به دفتر نخست‌وزیر ... معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, شمال آفریقا, لیبی

گسترش تنش‌های نظامی در لیبی؛ اعزام نیروهای حفتر به سرت

منابع امنیتی لیبی از تشدید عملیات نظامی در پی ترور رئیس سرویس اطلاعات نظامی این کشور خبر داده و اعلام کردند که نیروهای مسلح وابسته به حفتر از بنغازی راهی سرت شده‌اند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، محمود حمزه، فرمانده سرویس اطلاعات نظامی لیبی امروز چهارشنبه اعلام کرد که عملیات‌های نظامی در ... گسترش تنش‌های نظامی در لیبی؛ اعزام نیروهای حفتر به سرت

ادامه

امنیتی, بیانیه, تروریسم, جهان, خبر, سازمان ملل, شمال آفریقا, لیبی

هزاران مغربی با برگزاری تظاهرات خواهان لغو عادی سازی روابط با اسرائیل شدند

هزاران مغربی (مراکش) با برگزاری راهپیمایی در رباط پایتخت این کشور ضمن محکوم کردن جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، خواهان لغو توافق عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی اسرائیل شدند. به گزارش یکشنبه شب ایرنا به نقل از پایگاه خبری «صوت المغرب» (صدای مغرب) در ادامه سلسله راهپیمایی‌های مغرب در همبستگی با مردم ... هزاران مغربی با برگزاری تظاهرات خواهان لغو عادی سازی روابط با اسرائیل شدند

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خبر, دانشجویان, سوسیالیسم, فلسطین, کارگران, مراکش, نسل‌کشی

نیویورک تایمز: آمریکا قادر به شکست یمن نخواهد بود

روزنامه آمریکایی تحلیل کرد ایالات متحده در حملات تجاوزگرانه خود به یمن نخواهد توانست این کشور را شکست دهد. به گزارش ایسنا، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» ارزیابی کرد عملیات نظامی ایالات متحده علیه «حوثی‌ها» یمن قادر به از بین بردن این جنبش و شکست یمنی‌ها و رفع تهدید از کشتی‌های مرتبط با اسراییل در دریای ... نیویورک تایمز: آمریکا قادر به شکست یمن نخواهد بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, افریقا, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, خلیج عدن, دریای سرخ, شمال افریقا, غرب آسیا, فلسطین, یمن

برکناری نخست‌وزیر تونس و انتخاب «سارا الزعفرانی»

قیس سعید، رئیس جمهور تونس به ماموریت نخست وزیر این کشور پایان داد. به گزارش ایسنا، ریاست جمهوری تونس اعلام کرد که قیس سعید، رئیس جمهور این کشور به ماموریت کمال المدوری، نخست وزیر پایان داده و ساره الزعفرانی الزنزری را به جای وی تعیین کرد. قیس سعید در دیدار با ساره الزعفرانی بر لزوم ... برکناری نخست‌وزیر تونس و انتخاب «سارا الزعفرانی»

ادامه

تونس, جهان, خبر, شمال افریقا, فساد

خلیفه حفتر بدون امضای توافق آتش‌بس، مسکو را ترک کرد

یک منبع نظامی لیبیایی اعلام کرد که رهبر نیروهای موسوم به “ارتش ملی لیبی” بدون امضای توافقنامه آتش‌بس مسکو را ترک کرده است.

 

به گزارش ایسنا، یک منبع نظامی نزدیک به نیروهای شرق لیبی در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک با اشاره به مذاکرات مسکو درباره آتش‌بس در لیبی اعلام کرد که خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای مستقر در شرق موسوم به “ارتش ملی لیبی” مسکو را به مقصد بنغازی ترک کرد و تا زمانی که جدول زمانی مشخصی برای برچیدن شبه نظامیان تعیین نشود، توافقنامه آتش‌بس با دولت وفاق ملی را امضا نخواهد کرد.

 

وی که نخواست نامش فاش شود، با بیان اینکه این امر، اختلافی است که منجر به عدم امضای این توافقنامه شده است، گفت: ارتش حفتر در توافق باقی می‌ماند اما مسأله مورد اختلاف درباره شبه نظامیان و انحلال آنها مانعی برای موافقت با امضای توافقنامه است.

 

این منبع ادامه داد: اغلب بندهای این توافقنامه مورد پذیرش دو طرف است اما هیئت همراه فائز السراج، نخست‌وزیر دولت وفاق ملی لیبی نمی‌خواهد زمان مشخصی در توافقنامه برای انحلال شبه نظامیان تعیین شود.

 

وزارت خارجه دولت شرق لیبی نیز با صدور بیانیه‌ای از جامعه بین‌الملل خواست که “شبه‌نظامیان” در لیبی را تحت فشار قرار داده تا سلاح‌های‌شان را تحویل دهند.

 

در این بیانیه از جامعه بین‌الملل خواسته شده است که به مسؤولیتش در قبال ملت لیبی و فشار بر “شبه نظامیان” در طرابلس عمل کند.

 

در همین حال محمد طاهر سیاله، وزیر خارجه لیبی شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که نمایندگان دولت وفاق ملی پس از امضای توافقنامه آتش‌بس با نظارت روسیه و ترکیه مسکو را به مقصد استانبول ترک کردند.

 

این در حالی است که خلیفه حفتر یک روز برای بررسی پیش‌نویس توافقنامه مهلت خواسته است.

 

شبکه خبری اسکای نیوز شامگاه دوشنبه از پایان نشست شش ساعته مسکو با طرفین درگیر در لیبی بدون حصول توافق خبر داد.

 

مذاکرات مسکو در حالی دوشنبه بدون نتیجه پایان یافت که قرار بود امروز از سر گرفته شود اما حمید صافی، مشاور رئیس پارلمان لیبی وابسته به خلیفه حفتر دوشنبه شب اعلام کرد: مذاکرات دیگری در مسکو وجود دارد اما سه‌شنبه برگزار نخواهد شد. هیچ توافقی در مسکو صورت نگرفت و طرفین تنها درباره مسأله کمک های بشردوستانه توافق کردند.

 

این در حالی است که نیروهای تحت رهبری خلیفه حفتر پس از خروج وی از مسکو، از آمادگی خود برای تحقق پیروزی خبر دادند.

کره‌شمالی: احتمالا خاورمیانه به گورستان آمریکا تبدیل می‌شود

در حالی که خبرگزاری رسمی کره شمالی امروز دوشنبه در گزارشی به ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا در عراق واکنش نشان داد تارنمای «میاری» این کشور هم نوشت خاورمیانه ممکن است به “گورستان” سربازان ایالات متحده تبدیل شود.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی, ویتنام