رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سه‌شنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیت‌های دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سال‌های اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق آفریقا, فرانسه, ناتو

شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بی‌سابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, اتحادیه آفریقا, اقتصادی, برزیل, جنوب, جهان, چین, خبر, فساد, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰

تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنه‌ای در مورد “پاسخ دندان‌شکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایت‌های جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپایی‌اش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانه‌های داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیتی, انگلیس, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, سرمایه‌داری, صلح, صهیونیسم, فاشیسم, فلسطین, لبنان, منافع ملی

سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, عراق, عربستان سعودی

تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو به‌عنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

ادامه

آسیا, آسیا پاسیفیک, اقتصادی, تایوان, جهان, چین, خبر, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, شرق آسیا, صلح

خشم برلین از نامه تهدید آمیز سفیر آمریکا علیه مشارکت آلمان با هوآوی

صدر اعظم آلمان و سیاستمداران بلند پایه حزب دموکرات مسیحی این کشور هشدارهای امنیتی آمریکا و تهدیدات آن علیه برلین در صورت مشارکت با شرکت چینی هوآوی در پروژه نسل پنجم اینترنت را رد کردند.

 

به نقل از هفته نامه “اشپیگل”، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان تهدید اخیر “ریچارد گرنل”، سفیر آمریکا در آلمان علیه کشورش در صورت همکاری با شرکت چینی هوآوی را رد کرد.

 

 

گرنل اخیرا در نامه ای تهدید آمیز به وزارت اقتصاد آلمان تهدید کرده است که در صورت مشارکت برلین با شرکت چینی هوآوی در ساخت نسل پنج اینترنت همکاری های اطلاعاتی خود را با این کشور کاهش داده و یا آن را محدود می کند.

 

به نوشته رسانه‌های آلمانی، سفیر آمریکا در آلمان درنامه ای به وزیر اقتصاد آلمان هشدار داد که در صورت همکاری با شرکت هوآوی، اطلاعات امنیتی کمتری را نسبت به قبل در اختیار آلمان خواهد گذاشت.

 

چندی پیش نیز وزیر امور خارجه آمریکا به کشورهای اروپایی درباره به کارگیری فناوری شرکت هوآوی هشدار داده بود.

 

دونالد ترامپ قانونی را امضا کرده است که دولت آمریکا را از معامله با شرکت هایی که فناوری هوآوی را به کار می گیرند منع می کند.

 

در‎ همین ‎راستا، «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا مدعی شد که در صورت مشارکت هوآوی یا دیگر شرکت‌های چینی در پروژه اینترنت نسل ۵ آلمان، واشنگتن دیگر نمی‌تواند همکاری اطلاعاتی با برلین را در سطح فعلی حفظ کند.

 

وی در نامه خود خطاب به وزیر اقتصاد آلمان، مدعی شد: سیستم‌های ارتباطی امن برای همکاری اطلاعاتی- نظامی ۲ کشور ضروری هستند.

 

صدر اعظم آلمان در ارتباط با تردیدهای امنیتی واشنگتن گفت: برای دولت آلمان امنیت دارایی ارزشمندی بخصوص در گسترش شبکه های اینترنتی نسل پنجم است. بنابراین ما برای خودمان استانداردهایی را مشخص می کنیم.

 

اعضای حزب دموکرات مسیحی آلمان هم واکنش خشمگینانه به این تهدید از طرف آمریکا نشان داده اند. “یورگن هاردت”، سخنگوی سیاست خارجی فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی آلمان در این باره گفته است که ما در شبکه های دیجیتالی جدید هم منافع امنیتی خود را آشکارا مد نظر داریم. هدف ما این است که امن ترین و بهترین شبکه ممکن را برای آلمان ایجاد کنیم.

 

“مایکل گروس برومر”، از دیگر سیاستمداران بلند پایه فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در آلمان نیز در واکنش به این تهدید آمریکا اظهار داشته است که دولت آلمان نیازی به توصیه و تذکر و درخواست سفیر آمریکا ندارد تا از نظر سیاسی امنیتی گام های معقولی را بر دارد.

 

صدر اعظم آلمان هم تاکید کرد که دولت قدرال آلمان درباره این مسائل با شرکای خود در اروپا و همچنین نهادهای مربوطه در آمریکا صحبت می کند و این امری کاملا مسلم است.

 

مرکل چندی پیش شرایطی را برای مشارکت شرکت هوآوی چینی در پروژه اینترنت نسل پنجم آلمان قرار داده است.

 

کشورهای عضو اتحادیه اروپا تا به حال واکنش های متفاوتی را به درخواست آمریکا درباره عدم مشارکت با شرکت هوآوی چین در اینترنت نسل پنجم خود نشان داده اند. نخست وزیر بلژیک در این باره گفته است که در حال بررسی این مسئله است.

 

شرکت هوآوی هم به سفیر آمریکا و نامه تهدید آمیزش به آلمان انتقاد وارد کرده است. “وینسنت پانگ”، رئیس بخش اروپای غربی و از اعضای هیات مدیره شرکت هوآوی در این باره به روزنامه “هندلزبلات” گفته است که وی در واکنش به نامه “ریچارد گرنل” تنها می تواند سر خود را تکان دهد. وی تاکید کرد که به اعتقاد من یک کشور نباید از قدرت سیاسی خود برای آسیب رساندن به یک شرکت تجاری استفاده کند.

 

تا به حال کشورهای استرالیا و نیوزیلند از خواسته آمریکا درباره هوآوی تبعیت کرده اند.

 

سفیر آمریکا در آلمان پیش از این هم هشدارهایی را در زمینه های مختلف از جمله تداوم تجارت با ایران و در پیش گرفتن خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ با روسیه به آلمان داده بود.

واگذاری «شستا» و طرح اصلاح «پراسنج» (پارامتریک) تأمین اجتماعی

اجرای سیاست‌های نولیبرالی طی سه دهه گذشته، واردات، و فساد لگام‌گسیخته، همراه با افزایش بیش از ۳۰۰ درصدی نرخ ارز در ماه‌های اخیر و تحریم‌های امپریالیستی، موجب شدت بحران در اقتصاد کنونی کشور و ویرانی بیشتر آن شده است.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, کارگری, مقاله

مشارکت ایتالیا در طرح جاده ابریشم چین به‌رغم مخالفت آمریکا

به گزارش دویچه وله طرح چین برای احداث “جاده ابریشم جدید” انتقادهای کشورهای غربی و آمریکا را برانگیخته است. این کشورها نگرانند که با احداث جاده ابریشم نوین تاثیر چین بر اروپا افزایش یابد به ویژه آنکه ایتالیا هم ممکن است به این طرح بپیوندد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, ایتالیا, جهان, چین

کارشناس کنترل تسلیحات عفو بین‌الملل؛ ریاکاری دولت‌های غربی و ادامه فروش تسلیحات به‌رهبران خودکامه‌‌ی ناقض حقوق‌بشر

موسسه بین‌المللی تحقیقات صلح استکهلم امروز یکشنبه، گزارش داد، انتقال سلاح به خاورمیانه در پنج سال گذشته رشد ۸۷ درصدی نشان می‌دهد و بیش از یک‌سوم این تجارت جهانی را شامل می‌شود.

ادامه

اسراییل, اقتصادی, الجزایر, المان, امارات, امریکا, انگلستان, ایتالیا, ترکیه, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوئد, عراق, عربستان سعودی, فرانسه, قطر, لیبی, مصر, یمن