چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین ... چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

ادامه

ایران, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, گزارش

حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

سرمقاله المیدان: اعلامیهٔ اخیر ایالات متحده مبنی بر تروریستی اعلام کردن “اخوان‌المسلمین” در سودان با موجی از استقبال بخش‌هایی گسترده‌ از طیف سیاسی سودان روبه‌رو شده است. آنچه امروز واشنگتن اعلام کرده است افشای حقیقتی ناشناخته نیست، بلکه اذعانی دیرهنگام به واقعیتی است که در آگاهی و تجربهٔ مردم سودان ریشه دارد، مردمی که این ... حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

ادامه

آزادی, آمریکا, افغانستان, امپریالیسم, انقلاب, انگلیس, ایدئولوژی, تروریسم, جنبش انقلابی, جنگ سرد, حاکمیت ملی, خاورمیانه, سودان, سیاسی, شمال آفریقا, عدالت اجتماعی, فاشیسم, فساد, مصر

معاریو: وضعیت اسرائیل در تمامی جبهه‌ها وخیم‌تراز دوره پیش از جنگ است

روزنامه اسرائیلی «معاریو» با اشاره به چالش‌های پیش‌روی ارتش و سردرگمی مقام‌های ارشد نظامی این رژیم در مواجهه با تحولات اخیر پس از تجاوز مشترک با آمریکا به خاک ایران، اعلام کرد وضعیت رژیم اشغالگر در همه جبهه‌ها، وخیم‌تر از دوره پیش از جنگ رمضان است. به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از فلسطین‌الیوم، ... معاریو: وضعیت اسرائیل در تمامی جبهه‌ها وخیم‌تراز دوره پیش از جنگ است

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, امنیت, ایران, جهان, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, فلسطین, گزارش, لبنان

خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با استناد به داده‌های واقعی از وضعیت تردد کشتی‌های وابسته به ایران در خلیج فارس به‌رغم وجود به اصطلاح محاصره دریایی آمریکا، خاطرنشان کرد که ارزیابی میزان موفقیت این محاصره پیچیده بوده و به نظر می‌آید که چندان کارآمد نیست. به گزارش ایسنا، بریجت دیاکون، تحلیلگر مجله کشتیرانی لویدز لیست اینتلیجنس ... خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, محاصره دریایی

چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

خبرگزاری فرانسه: ایران و عربستان طی روزهای آتی جزئیات توافق را نهایی می‌کنند

یک دیپلمات خارجی نزدیک به مذاکرات میان ایران و عربستان سعودی به خبرگزاری فرانسه گفته دو کشور در آستانه رسیدن به توافقی برای کاستن از تنش‌ها هستند.

 

خبرگزاری فرانسه نوشته عربستان سعودی و ایران اخیراً نشانه‌هایی از گرم شدن روابط نشان داده‌اند اما کارشناسان می‌گویند برای کاستن از تنش‌ها به اقدامات بیشتری نیاز است.

 

روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان سعودی، پنج سال پیش، در پی اقدام ریاض در اعدام آیت‌الله شیخ نمر، رهبر شیعیان عربستان قطع شد. در هفته‌های گذشته گزارش‌هایی از مذاکرات میان ایران و عربستان سعودی در بغداد منتشر شده است.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک دیپلمات خارجی نزدیک به مذاکرات که در ریاض ساکن است می‌نویسد: «دو طرف در آخرین دور گفت‌وگوها در آستانه توافق بر سر کاستن از تنش‌ها میان یکدیگر و کاستن از جنگ نیابتی در منطقه بودند.»

 

وزیر خارجه عربستان سعودی چند روز پیش تأیید کرد که ایران و عربستان چهارمین دور از گفت‌وگوها را در ماه سپتامبر برگزار کرده‌اند. وی ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوها بتوانند زمینه حل و فصل مسائل میان دو کشور را پدید آورند.

 

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران نیز گفته که مذاکرات ایران و عربستان سعودی «در مسیر صحیح» قرار دارد. این دیپلمات خارجی تصریح کرد در دور جدید گفت‌وگوها که طی روزهای آینده برگزار خواهد شد، آخرین جزئیات توافق را نهایی خواهند کرد.

 

به گزارش ایسنا به گفته یک دیپلمات خارجی، ایران و عربستان احتمالا در دور آتی مذاکرات که ممکن است تا چند روز دیگر آغاز شود «آخرین تغییرات را به توافق اعمال کنند».

 

این دیپلمات که خواسته ناشناس بماند به ای اف پی گفت: آن ها به طور کلی بر سر باز کردن مجدد کنسول گری ها به توافق رسیده اند و گمان کنم اعلامیه عادی سازی روابط طی هفته های آتی صادر شود.

 

علی الشهابی، مشاور دولت سعودی اعلام کرده پیش از آنکه ریاض بخواهد اقداماتی نظیر باز شدن سفارت ها را در نظر بگیرد، ایران باید اقداماتی «بنیادین» در یمن انجام دهد.

 

وی به ای اف پی گفت: ایران باید گام هایی واقعی بردارد نه اینکه فقط مشغول صحبت های خوب باشد.

رویترز: بی اعتمادی به آمریکا و گرایش کشورهای عربی به احیای روابط با دمشق

یک خبرگزاری انگلیسی در تحلیلی نوشت، همچنان که آمریکا سرگرم مقابله با چین است، اعراب متحد واشنگتن در حال حرکت به سمت احیای روابط با سوریه هستند.

ادامه

اردن, امارات, امریکا, ایران, تروریسم, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, خاورمیانه, روسیه, سوریه, عربستان سعودی, مصر, مقاله

عناصر داعش و قسد، سربازان آمریکا در سوریه

در طول بیش از ۱۰ سال گذشته که بحران سوریه آغاز شده، عناصر گروهک تروریستی “داعش” و نیروهای “قسد” (کردهای سوریه) همواره گوش به فرمان فرماندهان اشغالگر آمریکایی خود بوده‌اند و طی این سال‌ها در این مسیر لطمات جبران‌ناپذیری به مردم سوریه وارد کرده‌اند.

ادامه

اسراییل, امریکا, تروریسم, حضور نظامی, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم

وزیر خارجه ترکیه: آمریکا داعشی‌ها را از سوریه به افغانستان منتقل کرد

مولود چاووش اوغلو، با انتقاد از سیاست‌های یک‌جانبه‌ آمریکا که آثار آنها در عراق، سوریه و افغانستان نمایان است، گفت: واشنگتن درباره حضور خود در سوریه برای مبارزه با داعش صادق نیست.

ادامه

افغانستان, امریکا, ترکیه, تروریسم, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه