حزب کمونیست یونان با انتشار بیانیه ای از مردم خواست که با قدرت نسبت به توافقات دولت یونان و امریکا واکنش نشان دهند زیرا این توافقات کشور و ملت را درگیر مسایل خطرناکی می کند.
حزب کمونیست یونان( ک – ک –ا) روز چهارشنبه با انتشار بیانیه ای ضمن انتقاد شدید از توافقات یونان با آمریکا در جریان سفر’ الکسیس چیپراس’ نخست وزیر یونان به این کشور، گفته است در حالیکه روند اوضاع در منطقه به مرحله خطرناکی رسیده است، دولت ما به علت انتخاب همکاری با سیاست توسعه طلبانه آمریکا و ناتو، کشور و ملت را با خطرات جدی مواجه خواهد کرد.
این بیانیه که خبرگزاری رسمی یونان( آنا) آن را منتشر کرده می افزاید، حزب کمونیست یونان با تاکید بر اینکه دیدار چیپراس- ترامپ در آمریکا باعث درگیر شدن بیشتر یونان در روند اوضاع متشنج منطقه، یک اعتراف تلویحی سوق دادن کشور به بازی های خطرناک آمریکا- ناتو در منطقه است و ترامپ برای اجرای سیاست توسعه طلبانه و کثیف خود در داخل و خارج در جستجوی همراه می باشد و قصد دارد یونان را درگیر این مسایل کند.
این حزب در بیانیه خود آورده است: تنها دست آورد نخست دولت ائتلافی سی ریزا و حزب مستقل یونان( انل) از این سفر، دریافت یک سری تمجید از ترامپ بود و در عوض مطمئناً در مورد توسعه و بهبود وضعیت پایگاههای آمریکایی و ناتو و بخصوص پایگاه ‘سودا’ واقع در جزیره کرت یونان توافقی صورت گرفته است.
این حزب در ادامه می افزاید، در حالیکه ملت یونان با مشکلات عدیده مالی و حتی معیشتی دست و پنجه نرم می کند، اقدام دولت در اختصاص ۲ درصد از درآمد نا خالص ملی برای هزینه های ناتو و امضای توافقنامه پرداخت ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون یورو به بهانه بهینه سازی نیروی هوایی و دفاعی بسیار نگران کننده است، زیرا به خوبی می دانند که این اف- ۱۶ در خدمت و حملات تهاجمی ناتو و نه در دفاع از حریم هوایی یونان، قرار دارد.
این حزب در پایان بیانیه خود از دولت ائتلافی چپ(!) سی ریزا و انل یونان خواسته است که هرچه سریعتر مردم را در جریان تمام توافقات به عمل آمده با آمریکا قرار دهد.
ایرنا