بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار+ فیلم

در پی وقوع زمین‌لرزه در میانمار، تاکنون حداقل ۱۰۰۰ نفر کشته شده‌اند. به گزارش ایسنا، در پی وقوع زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری که روز جمعه میانمار و بخش‌هایی از تایلند را به لرزه درآورد، تاکنون حداقل ۱۰۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند و صدها نفر دیگر مجروح شده‌اند. طبق گزارش تلویزیون دولتی میانمار، در ... بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار+ فیلم

ادامه

تایلند, جهان, خبر, فیلم, محیط زیست, میانمار

بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

“تشکیلات دموکراتیک زنان ایران” روز هشتم مارس (امسال مطابق ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۳) روز جهانی زنان، روز تجدید عهد و همبستگی با مبارزات زنان برای ساختن جهانی عاری از فقر، خشونت، تبعیض، بی‌عدالتی، و تخریب محیط زیست را به همهٔ زنان و دختران ایران شادباش می‌گوید. روز هشتم مارس هر ساله ازسوی زنان مبارز و نیروهای ... بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, ایران, بیانیه, پرستاران, جهان, دانمارک, روسیه, زنان, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوئیس, صلح, طبقه کارگر, فقر, کمونیسم, کودکان, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم, همبستگی

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

رئیس کمیسیون اروپا درحالی که برای شرکت در یک نشست به لهستان سفر کرده است توسط مردم این کشور هو شد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ از ریانووستی، کشاورزان لهستانی اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا را در گدانسک هو کردند. این اتفاق درحالی رخ داد که فون در لاین در نشست خارجی کمیسیون اروپا که ... هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اعتراضات اجتماعی, اوکراین, جهان, خبر, شرق اروپا, طبقه کارگر, کشاورز, لهستان, محیط زیست

دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

تصمیم رئیس جمهوری آمریکا برای خروج از «سازمان جهانی بهداشت» و «توافق پاریس»، پیامدهای فاجعه‌باری برای زیرساخت‌های بهداشت و سلامت در آفریقا دارد، تا حدی که دولت ترامپ می‌تواند پیام‌آور بیماری و مرگ در قاره آفریقا باشد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری «اینترنشنال پالیسی دایجست»، این تصمیمات دولت دونالد ترامپ، پیشرفت‌های به ... دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

ادامه

آفریقا, آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, درمان, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, غرب آفریقا, فرانسه, فقر, محیط زیست

هشدار شبه نظامیان شمال سوریه نسبت به تصمیم ترکیه برای اشغال شهر کوبانی

اداره خودگردان کوبانی در شمال سوریه امروز شنبه، هشدار داد که ادامه حملات ترکیه به منطقه سد تشرین با هدف اشغال شهر کوبانی است. به گزارش ایسنا، اداره خودگردان شبه نظامیان کُرد در کوبانی واقع در شمال سوریه در بیانیه‌ای طرح‌ها و اقدامات ترکیه که زیرساخت‌ها و تاسیسات خدماتی در مناطق شمال و شرق سوریه ... هشدار شبه نظامیان شمال سوریه نسبت به تصمیم ترکیه برای اشغال شهر کوبانی

ادامه

ترکیه, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, محیط زیست

جهان باید منتظر چه تحولاتی باشد؟

از چند ماه پیش جهان وارد آخرین سال از دهه دوم قرن بیست و یکم شد و اکنون کارشناسان از اتفاقات پیش روی کره زمین طی ۱۰ سال بعد از آن سخن می‌گویند.

 

به گزارش اعتمادآنلاین، موسسه تحقیقات ماساچوست آمریکا در پایگاه اطلاع‌رسانی خود ۹ رخداد را برای سال ۲۰۳۰ پیش‌بینی کرده است که این پیشامدها عبارت‌اند از:

 

۱- تغییرات جمعیتی

همزمان با فرا رسیدن ۲۰۳۰ بیش از یک میلیارد نفر ۶۵ سالگی را می‌گذرانند و مردم عمر بیشتری خواهند کرد.

 

۲- بحران محیط‌زیستی

مشکلات کشورهای جهان در چارچوب برقراری توازن بین الزامات بلندمدت محیط‌زیستی و نیازهای اقتصادی کوتاه‌مدت همچنان ادامه خواهد یافت.

 

۳- مشکل آب

آب به یکی از منابع کمیاب تبدیل خواهد شد، این مساله مشکلات عدیده‌ای را برای بسیاری از شهرهای جهان رقم خواهد زد و اغلب مردم از کمبود آب رنج خواهند برد.

 

۴- توسعه فنی

با فرا رسیدن سال ۲۰۳۰، خواهیم دید که سطح هوش مصنوعی به سطح هوش انسانی نزدیک و نزدیک‌تر خواهد شد.

 

۵- انرژی پاک

مشکلاتی همچون کمبود آب و محیط‌زیست به توسعه فناوری‌های نوینی می‌انجامد که می‌تواند به زیربنایی برای بالا بردن راندمان بدل شود.

 

۶- دسترسی آزاد به اطلاع شخصی افراد

آن‌قدر سطح دسترسی مردم به داده‌‌ها افزایش پیدا می‌کند که علاوه بر اطلاعات موسسات و سازمان‌ها، اطلاعات شخصی افراد هم در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.

 

۷- گرایش‌های قومیتی

پیش‌بینی می‌شود شاهد به راه افتادن موج‌هایی در این مسیر باشیم؛ این رخداد به ویژه در سایه افزایش شمار بیگانگان و خارجی‌ها در کشورهای میزبان و نیز تغییر بسیاری از قوانین مربوط به مهاجرت به وقوع خواهد پیوست.

 

۸- سیاست بین‌المللی

مشکلات جهانی تا آنجا پیش می‌رود که نیاز مبرمی به همکاری در سطح بین‌المللی حس خواهد شد، اما این کار به آسانی به انجام نمی‌رسد؛ از همین رو برخی از موسسات و شرکت‌ها برای حل این مشکلات به پا خواهند خاست.

 

۹- زوال روستاها

با فرا رسیدن سال ۲۰۳۰ بیش از ۲سوم جمعیت جهان برای زندگی روانه شهرها می‌شوند و این امر از طریق مهاجرت هرچه بیشتر از روستاها به شهر صورت خواهد پذیرفت.