داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا از نئولیبرالیسم انتقاد کرد و گفت که نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را که گریبانگیر دموکراسی‌ها شده است، وخیم‌تر کرده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا شنبه شب در نشستی با حضور نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد، فعالان محیط زیست و گروه‌های اقلیت در آستانه اجلاس دو روزه سران ... داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است

ادامه

آرژانتین, آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, تحلیل, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰, محیط زیست, نئولیبرالیسم

حمایت «WFTU» از مبارزه کارگران پتروشیمی‌های فرانسه

هفت واحد تولیدی پتروشیمی فرانسه پرسنل خود را اخراج یا در معرض تعدیل قرار دادند. در واکنش به این اقدام، کارگران در تمام این سایت‌های تولیدی دست به اعتصاب قدرتمندی زده‌اند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، این تشکل به نمایندگی از ۱۰۵ میلیون کارگر عضو خود در ۱۳۰ ... حمایت «WFTU» از مبارزه کارگران پتروشیمی‌های فرانسه

ادامه

امنیت شغلی, جهان, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, مبارزه طبقاتی, محیط زیست, همبستگی

رئیس جمهور کوبا از خسارت زلزله ۶.۸ ریشتری به زیرساخت‌ها و ساختمان‌های این کشور خبر داد

میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا بامداد دوشنبه گفت که زلزله ۶.۸ ریشتری در این کشور به خانه‌ها و خطوط انتقال برق خسارت زده و موجب رانش زمین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دیاز کانل در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زلزله موجب رانش زمین و خسارت به خانه‌ها و خطوط انتقال ... رئیس جمهور کوبا از خسارت زلزله ۶.۸ ریشتری به زیرساخت‌ها و ساختمان‌های این کشور خبر داد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, خبر, کوبا, محیط زیست

مطالبه جزایر اقیانوس آرام: عدالت هسته‌ای بدون آشتی با آمریکا

تارنمای تحلیلی دیپلمات در گزارشی به بررسی روابط تیره میان جزایر اقیانوس آرام و آمریکا پرداخته و آورده است که جزایر واقع در این منطقه با خشمی آشتی‌ناپذیر خواهان عدالت هسته‌ای برای جزایر مارشال هستند؛ جایی که واشنگتن ۱۲ سال آزمایش هسته‌ای انجام داده و عواقب آن را بر عهده نمی‌گیرد. به گزارش روز یکشنبه ... مطالبه جزایر اقیانوس آرام: عدالت هسته‌ای بدون آشتی با آمریکا

ادامه

آمریکا, اقیانوسیه, جزایر مارشال, جهان, چین, حقوق بشر, گزارش, محیط زیست

گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستا‌وردی با آرمان‌هایی زنده برای بشریت!

در صدوهفتمین سالگی پیروزی انقلاب اکتبر، بشریت با بحران ژرف و همه‌جانبهٔ اقتصادی‌سیاسی و بروز جنگ‌های خانمان‌سوز دست‌وپنجه نرم می‌کند. جهان سرمایه‌داری امروز، دنیائی است آکنده از نابرابری‌های عمیق که در آن میلیون‌ها انسان از ابتدائی‌ترین حقوق طبیعی‌شان محرومند. فقر و فلاکت، محرومیت‌های اجتماعی، جنگ‌ها و نابودی محیط زیست، آینده بشریت را به‌طورجدی تهدید می‌کنند. ... گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستا‌وردی با آرمان‌هایی زنده برای بشریت!

ادامه

آزادی, آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استعمار, امپریالیسم, ایران, تاریخ, جهان, خاورمیانه, روسیه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, فقر, فلسطین, لبنان, مارکسیسم-لنینیسم, محیط زیست, نئولیبرالیسم, یادنامه

جهان باید منتظر چه تحولاتی باشد؟

از چند ماه پیش جهان وارد آخرین سال از دهه دوم قرن بیست و یکم شد و اکنون کارشناسان از اتفاقات پیش روی کره زمین طی ۱۰ سال بعد از آن سخن می‌گویند.

 

به گزارش اعتمادآنلاین، موسسه تحقیقات ماساچوست آمریکا در پایگاه اطلاع‌رسانی خود ۹ رخداد را برای سال ۲۰۳۰ پیش‌بینی کرده است که این پیشامدها عبارت‌اند از:

 

۱- تغییرات جمعیتی

همزمان با فرا رسیدن ۲۰۳۰ بیش از یک میلیارد نفر ۶۵ سالگی را می‌گذرانند و مردم عمر بیشتری خواهند کرد.

 

۲- بحران محیط‌زیستی

مشکلات کشورهای جهان در چارچوب برقراری توازن بین الزامات بلندمدت محیط‌زیستی و نیازهای اقتصادی کوتاه‌مدت همچنان ادامه خواهد یافت.

 

۳- مشکل آب

آب به یکی از منابع کمیاب تبدیل خواهد شد، این مساله مشکلات عدیده‌ای را برای بسیاری از شهرهای جهان رقم خواهد زد و اغلب مردم از کمبود آب رنج خواهند برد.

 

۴- توسعه فنی

با فرا رسیدن سال ۲۰۳۰، خواهیم دید که سطح هوش مصنوعی به سطح هوش انسانی نزدیک و نزدیک‌تر خواهد شد.

 

۵- انرژی پاک

مشکلاتی همچون کمبود آب و محیط‌زیست به توسعه فناوری‌های نوینی می‌انجامد که می‌تواند به زیربنایی برای بالا بردن راندمان بدل شود.

 

۶- دسترسی آزاد به اطلاع شخصی افراد

آن‌قدر سطح دسترسی مردم به داده‌‌ها افزایش پیدا می‌کند که علاوه بر اطلاعات موسسات و سازمان‌ها، اطلاعات شخصی افراد هم در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.

 

۷- گرایش‌های قومیتی

پیش‌بینی می‌شود شاهد به راه افتادن موج‌هایی در این مسیر باشیم؛ این رخداد به ویژه در سایه افزایش شمار بیگانگان و خارجی‌ها در کشورهای میزبان و نیز تغییر بسیاری از قوانین مربوط به مهاجرت به وقوع خواهد پیوست.

 

۸- سیاست بین‌المللی

مشکلات جهانی تا آنجا پیش می‌رود که نیاز مبرمی به همکاری در سطح بین‌المللی حس خواهد شد، اما این کار به آسانی به انجام نمی‌رسد؛ از همین رو برخی از موسسات و شرکت‌ها برای حل این مشکلات به پا خواهند خاست.

 

۹- زوال روستاها

با فرا رسیدن سال ۲۰۳۰ بیش از ۲سوم جمعیت جهان برای زندگی روانه شهرها می‌شوند و این امر از طریق مهاجرت هرچه بیشتر از روستاها به شهر صورت خواهد پذیرفت.