کانادا محاصره غذایی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد/ بیش از یک میلیون کودک در معرض خطر

نخست وزیر کانادا، محاصره غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد و گفت: نباید از غذا به‌عنوان «ابزار سیاسی» استفاده شود. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویترز نوشت: مارک کارنی از اسرائیل خواست به برنامه جهانی غذا اجازه دهد فعالیت خود در غزه را از سرگیرد. اظهارات کارنی ساعاتی بعد از اعلام سازمان برنامه جهانی ... کانادا محاصره غذایی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد/ بیش از یک میلیون کودک در معرض خطر

ادامه

آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سیاسی, فلسطین, کانادا, گرسنگی

قلم‌های بسته؛ حقیقت در محاصره

کاخ سفید با حذف خبرگزاری‌های معتبر از تیم خبری نزدیک به ترامپ، گام تازه‌ای در محدودسازی رسانه‌ها برداشته است. باشگاه خبرنگاران؛ در اقدامی که بوی سانسور و کنترل اطلاعات می‌دهد، کاخ سفید دسترسی خبرگزاری‌های برجسته‌ای چون رویترز، بلومبرگ و آسوشیتدپرس را به تیم خبری اختصاصی رئیس‌جمهور محدود کرده است. این تصمیم، که ظاهراً به بهانه‌های ... قلم‌های بسته؛ حقیقت در محاصره

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژی, ایدئولوژی, تحلیل, خبر رسانی, سیاسی

لوموند: افول قدرت آمریکا از سال‌ها پیش آغاز شده‌است

اقتصاددان فرانسوی طی یادداشتی در روزنامه «لوموند» ضمن نقد سیاست‌های ترامپ مقابل کشورهای دیگر، تاکید کرد که بحران کنونی نه‌تنها اقتصادی، بلکه بحران مشروعیت و عملکرد سیاسی است که در ناکارآمدی ساختار قدرت در آمریکا ریشه دارد. به گزارش روز شنبه ایرنا، سیاست‌های دولت ترامپ طی هفته‌های گذشته در اعمال تعرفه‌های تجاری و برخورد رادیکال ... لوموند: افول قدرت آمریکا از سال‌ها پیش آغاز شده‌است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استعمار, اقتصادی, اوکراین, بریکس, پاناما, تحلیل, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب, جهان, چین, سیاسی, عراق, فرانسه, گرینلند, مداخله نظامی

اوضاع بحرانی کشور و مضحکۀ نظرسنجی در مورد«مهم‌ترین جمله‌های رهبر در سال ۱۴۰۳»

پس از شکست سنگین دیکتاتوری حاکم در انتخابات نمایشی مجلس شورای اسلامی در اسفند ۱۴۰۲ در نتیجهٔ تحریم گستردهٔ مردم، و سپس مرگ مشکوک ابراهیم رئیسی، روند فرسایش و پوسیدگی رژیم در یک سال گذشته شتابی چشمگیر و انکارناپذیر یافت. اوضاع در همهٔ عرصه‌های اساسی سیاسی و اقتصادی-اجتماعی کشور و از همه مهم‌تر در تأمین ... اوضاع بحرانی کشور و مضحکۀ نظرسنجی در مورد«مهم‌ترین جمله‌های رهبر در سال ۱۴۰۳»

ادامه

آمریکا, استبداد, استراتژیک, استقلال, اسراییل, اسلام سیاسی, امپریالیسم, ایدئولوژی, ایران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, خاورمیانه, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, سیاسی, صلح, طبقه کارگر, عراق, فقر, فلاکت, معیشت, منافع ملی, نئولیبرالیسم

رویترز از نشست مشترک ژاپن، چین و کره جنوبی خبر داد

وزیران خارجه ژاپن، چین و کره جنوبی در توکیو برای بحث در مورد مسائل امنیتی، اقتصادی و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای دیدار کردند. باشگاه خبرنگاران؛ وزیران خارجه ژاپن، چین و کره جنوبی روز شنبه در توکیو ملاقات کردند در حالی که همسایگان شرق آسیایی به دنبال یافتن نقطه مشترک در مسائل امنیتی و اقتصادی منطقه‌ای در ... رویترز از نشست مشترک ژاپن، چین و کره جنوبی خبر داد

ادامه

آمریکا, استعمار, اقتصادی, جهان, چین, ژاپن, سیاسی, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی, گزارش

جلسه صادق لاریجانی با خطیب؛ چاره‌جویی برای عدم درز اطلاعات جاسوسی زهرا لاریجانی

روز چهارشنبه اول شهریورماه ۱۳۹۶ «آمدنیوز» از برگزاری جلسه مجمع فرماندهان سازمان اطلاعات سپاه برای طراحی و بررسی طرح بازداشت هم‌زمان احمدی‌نژاد، حسین فریدون و فاضل لاریجانی خبر داد.

 

به گزارش «آمدنیوز»، در این جلسه که در روز سه‌شنبه ۳۱ مردادماه ۱۳۹۶ با حضور نماینده سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه در سازمان اطلاعات سپاه برگزار شد، مجمع فرماندهای سازمان اطلاعات سپاه تصمیم گرفت برای رویارویی جدید با حسن روحانی رئیس‌جمهور، اخذ امتیازات بیشتر از وی (پس از انتصاب آذری جهرمی به منصب وزارت ارتباطات) و تلاش برای محدود کردن نقش حسن روحانی در زمان تعیین تکلیف جانشین رهبری، طی هفته‌های آتی، افکار عمومی جامعه را برای رسانه‌ای کردن پرونده‌ی «حسین فریدون» برادر رئیس‌جمهور آماده و خوراک آتش رسانه‌ای حملات جدید به «حسن روحانی» را فراهم نماید. هم‌چنین مقرر شد تلاش‌های رسانه‌ای برای اطلاع‌رسانی در خصوص پرونده‌ی «احمدی‌نژاد» در آینده‌ای نزدیک انجام شود تا وی نیز هم‌زمان با «حسین فریدون» بازداشت شود. این مجمع برای گرفتنِ «تب جامعه» و «برقراری توازن» در زمان بازداشت «احمدی‌نژاد» و «فریدون»، تصمیم گرفت مدتی نیز «فاضل لاریجانی» یکی از برادران مفسد خاندان لاریجانی را برای مدتی بازداشت کند تا «توهم برقراری عدالت» برای جامعه به تصویر کشیده شود. برای این بازداشت‌ها «محسنی اژه‌ای» با «اسماعیل خطیب» چند جلسه‌ی هماهنگی نیز برگزار کرده‌اند.

 

اما در بخشی از این گزارش، «آمدنیوز» برای نخستین‌بار از پرونده جاسوسی «زهرا اردشیر لاریجانی» برای ام آی سیکس انگلستان رونمایی کرد و تنها گوشه‌ای از این پرونده را از «کیف آرشیو» خود به وی و جامعه نشان داد.

 

پس از رسانه‌ای شدن بخش اندکی از اطلاعات این پرونده، «صادق لاریجانی» در تاریخ چهارشنبه پانزدهم شهریورماه، حجت‌الاسلام «اسماعیل خطیب» را به همراه «نوروزی» و «پور زارع» دو تن از معاونان سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه به دفتر خود احضار کرد تا ضمن چاره‌جویی برای عدم درز اطلاعات بیشتر پرونده جاسوسی دخترش برای ام آی سیکس و سفارت بریتانیا در تهران، تغییراتی را نیز در ساختار حفاظت اطلاعات این قوه انجام دهد.

 

«صادق لاریجانی» که بنا به فرموده بنیان‌گذار جمهوری اسلامی نباید به همراه برادرانش در جمهوری اسلامی منصب حکومتی دریافت می‌کرد، و مدت زیادی است که جمع زیادی از افراد بی‌گناه را به اتهامات واهی جاسوسی و معاونت در این اتهام، در حبس و زندان انفرادی نگاه داشته، حالا در آستانه‌ی رسوایی بزرگ از افشای جزئیات پرونده جاسوسی دخترش برای سفارت بریتانیا و ام آی سیکس انگلستان توسط «آمدنیوز» قرار گرفته است.

 

وی در این جلسه دستور داده است که «صداقت» معاونت کل کاشف سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه از کار برکنار و به سازمان دیگری منتقل شود. لاریجانی معتقد است «صداقت» به عنوان مسئول این پرونده خیلی محرمانه، جزئیات اطلاعات جاسوسی دخترش را به «آمدنیوز» نشت داده است.

 

برای بررسی این اتهامِ بزرگ، معاونت تظلمات (ویژه) سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه، مأموریت یافته تا تمام زوایای این «نشت اطلاعاتی» را بررسی و به «خطیب» و «لاریجانی» گزارش دهد.

 

«آمدنیوز» در آینده جزئیات بیشتری از «پرونده جاسوسی زهرا اردشیر لاریجانی» مشهور به «خانم وحید» را برای نخستین‌بار رسانه‌ای خواهد کرد.

علیرضا رجایی؛ قربانی دستگاه استبداد دینی و در رأس آن آقای خامنه‌ایست

?در تابستان سال ۹۰، یک روز پس از اتمام اعتصاب غدای سیاسیون دربند در اعتراض به جان باختن هدا صابر در نتیجه اهمال و اخلال عامدانه زندانبانان و مسئولین بهداری زندان اوین، علیرضا رجایی از انفرادی «دو الف» به زندان ۳۵۰ آمد.   ?از همان بدو ورود صمیمیت، فروتنی و بردباری او چشمگیر بود. دانش ... علیرضا رجایی؛ قربانی دستگاه استبداد دینی و در رأس آن آقای خامنه‌ایست

ادامه

ایران, جهان, حقوق بشر, خبر, سیاسی

جایگاه ولی‌فقیه در مقام «نمایندهٔ خدا بر زمین» مستحکم‌تر می‌شود!

از قرار معلوم علی خامنه‌ای به آن‌چنان مرتبه‌ای از “نمایندگی خدا بر زمین” رسیده است که بنا به‌روایت حیدر عباسی- طلبه‌یی که قرار بوده است در ۶ شهریورماه ۱۳۹۶ به درگاه ولی فقیه شرفیاب شود و با او صحبت کند – در کانال تلگرام خود نوشته است پیش از دیدار با “رهبر”، در جلسه‌هایی تدارکاتی، ... جایگاه ولی‌فقیه در مقام «نمایندهٔ خدا بر زمین» مستحکم‌تر می‌شود!

ادامه

ایران, سیاسی, مقاله

خروج ماموران امنیتی از محل حصر مهدی کروبی

فاطمه کروبی، همسر مهدی کروبی به وبسایت “سحام‌نیوز”، گفته است که مهدی کروبی روز چهارشنبه (۸ شهریور/ ۳۰ اوت) با پایان معالجات از بیمارستان به خانه بازگشته است.   او در پاسخ به این پرسش که “شرط اول آقای کروبی مبنی بر خروج زندانبانان از منزل‌تان عملی شده یا آن‌ها هنوز درون خانه‌تان مستقراند؟” گفته ... خروج ماموران امنیتی از محل حصر مهدی کروبی

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر

بحران سرمایهٔ جهانی و چشم‌انداز سوسیالیسم

گزارشی از هفدهمین کنگرهٔ حزب کمونیست فدراسیون روسیه   هفدهمین کنگرهٔ حزب کمونیست فدراسیون روسیه با حضور بیش از ۳۴۰ نماینده و مهمان در ماه خرداد امسال برگزار شد. پیام شادباش و آرزوی موفقیت کمیته مرکزی حزب توده ایران به مناسبت برگزاری این کنگره مهم، در همبستگی با مبارزه حزب برادر در راستای صلح و ... بحران سرمایهٔ جهانی و چشم‌انداز سوسیالیسم

ادامه

امریکا, ایدئولوژیک, جهان, خبر, روسیه, سیاسی