کانادا محاصره غذایی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد/ بیش از یک میلیون کودک در معرض خطر

نخست وزیر کانادا، محاصره غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد و گفت: نباید از غذا به‌عنوان «ابزار سیاسی» استفاده شود. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویترز نوشت: مارک کارنی از اسرائیل خواست به برنامه جهانی غذا اجازه دهد فعالیت خود در غزه را از سرگیرد. اظهارات کارنی ساعاتی بعد از اعلام سازمان برنامه جهانی ... کانادا محاصره غذایی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد/ بیش از یک میلیون کودک در معرض خطر

ادامه

آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سیاسی, فلسطین, کانادا, گرسنگی

قلم‌های بسته؛ حقیقت در محاصره

کاخ سفید با حذف خبرگزاری‌های معتبر از تیم خبری نزدیک به ترامپ، گام تازه‌ای در محدودسازی رسانه‌ها برداشته است. باشگاه خبرنگاران؛ در اقدامی که بوی سانسور و کنترل اطلاعات می‌دهد، کاخ سفید دسترسی خبرگزاری‌های برجسته‌ای چون رویترز، بلومبرگ و آسوشیتدپرس را به تیم خبری اختصاصی رئیس‌جمهور محدود کرده است. این تصمیم، که ظاهراً به بهانه‌های ... قلم‌های بسته؛ حقیقت در محاصره

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژی, ایدئولوژی, تحلیل, خبر رسانی, سیاسی

لوموند: افول قدرت آمریکا از سال‌ها پیش آغاز شده‌است

اقتصاددان فرانسوی طی یادداشتی در روزنامه «لوموند» ضمن نقد سیاست‌های ترامپ مقابل کشورهای دیگر، تاکید کرد که بحران کنونی نه‌تنها اقتصادی، بلکه بحران مشروعیت و عملکرد سیاسی است که در ناکارآمدی ساختار قدرت در آمریکا ریشه دارد. به گزارش روز شنبه ایرنا، سیاست‌های دولت ترامپ طی هفته‌های گذشته در اعمال تعرفه‌های تجاری و برخورد رادیکال ... لوموند: افول قدرت آمریکا از سال‌ها پیش آغاز شده‌است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استعمار, اقتصادی, اوکراین, بریکس, پاناما, تحلیل, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب, جهان, چین, سیاسی, عراق, فرانسه, گرینلند, مداخله نظامی

اوضاع بحرانی کشور و مضحکۀ نظرسنجی در مورد«مهم‌ترین جمله‌های رهبر در سال ۱۴۰۳»

پس از شکست سنگین دیکتاتوری حاکم در انتخابات نمایشی مجلس شورای اسلامی در اسفند ۱۴۰۲ در نتیجهٔ تحریم گستردهٔ مردم، و سپس مرگ مشکوک ابراهیم رئیسی، روند فرسایش و پوسیدگی رژیم در یک سال گذشته شتابی چشمگیر و انکارناپذیر یافت. اوضاع در همهٔ عرصه‌های اساسی سیاسی و اقتصادی-اجتماعی کشور و از همه مهم‌تر در تأمین ... اوضاع بحرانی کشور و مضحکۀ نظرسنجی در مورد«مهم‌ترین جمله‌های رهبر در سال ۱۴۰۳»

ادامه

آمریکا, استبداد, استراتژیک, استقلال, اسراییل, اسلام سیاسی, امپریالیسم, ایدئولوژی, ایران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, خاورمیانه, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, سیاسی, صلح, طبقه کارگر, عراق, فقر, فلاکت, معیشت, منافع ملی, نئولیبرالیسم

رویترز از نشست مشترک ژاپن، چین و کره جنوبی خبر داد

وزیران خارجه ژاپن، چین و کره جنوبی در توکیو برای بحث در مورد مسائل امنیتی، اقتصادی و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای دیدار کردند. باشگاه خبرنگاران؛ وزیران خارجه ژاپن، چین و کره جنوبی روز شنبه در توکیو ملاقات کردند در حالی که همسایگان شرق آسیایی به دنبال یافتن نقطه مشترک در مسائل امنیتی و اقتصادی منطقه‌ای در ... رویترز از نشست مشترک ژاپن، چین و کره جنوبی خبر داد

ادامه

آمریکا, استعمار, اقتصادی, جهان, چین, ژاپن, سیاسی, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی, گزارش

تهدید، سرکوب و خشونت وحشیانه پاسخ سران رژیم ضدمردمی به مردم جان به لب رسیده

بیانیۀ حزب تودۀ ایران: تهدید، سرکوب و خشونت وحشیانه پاسخ سران رژیم ضدمردمی به مردم جان به لب رسیده

 

صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه رژیم ولایت فقیه و دستگاه عمده ظلم و سرکوب در میهن ما در روزهای اخیر ضمن اشاره به تظاهرات مردم تهران و بسته شدن بازار، که پایگاه سنتی رژیم بوده است، در رابطه با بحران ناشی از سقوط ارزش برابری ارز ملی در مقابل دلار از جمله گفت: “ما به هیچ عنوان کوتاه نمی‌آییم و با این افراد برخورد می‌کنیم و هشدار می‌دهیم که این کار به عنوان اخلال در نظام اقتصادی کشور مجازات سنگینی دارد و اگر مصداق افساد فی الارض باشد طبق قانون اعدام برایشان در نظر می‌گیریم”.

 

علی خامنه ای، ولی فقیه رژیم نیز در دیداری با  صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه و دیگر مدیران ارشد قضایی، روز ششم تیرماه از جمله گفت: “”تبلیغات علیه قوه قضائیه به‌گونه‌ای است که یک قاتل بی‌رحم که چند جوان حافظ امنیت را به قتل رسانده و در یک فرآیند قانونی و منصفانه چند ماهه به جرم وی رسیدگی و محکوم شده است، مظلوم جلوه داده می شود و قوه قضائیه دلسوز و پیگیر حقوق مظلومین، ظالم و متجاوز معرفی می‌شود”. البته نیاز به توضیحی نیست که براساس بسیاری شواهد این دادگاه و حکم صادره در  آن نه تنها منصفانه نبود، بلکه به گفته زینب طاهری، وکیل آقای ثلاث، که ساعاتی پس از اعدام موکل اش بازداشت شد، حکم اعدام او و نحوه دفن جنازه اش همه غیرقانونی بود.

 

همه شواهد بر این دلالت دارند که در دو ماهه اخیر و پس از خروج آمریکا از برجام و تشدید تلاش های دولت دونالد ترامپ و متحدان ارتجاعی آن در منطقه برای تحمیل دور دیگری از تحریم های اقتصادی و انزوای جهانی بر رژیم، بحران همه جانبه اقتصادی – سیاسی عمیق تر شده است.  گزارش های مستند شاهدی بر موج جدید و گسترده تعطیلی کارخانه ها و بیکاری فزاینده کارگران، گرانی کالاهای ضروری برای زندگی روزانه، و حمله های گسترده مقام های امنیتی- قضایی به شهروندان و به ویژه زنان زحمتکش، دانشجویان و  کارگران آگاه و معترض می باشد.

 

همچنین در دو روز اخیر گزارش های متعددی از اعتراض های مردم خرمشهر نسبت به بی آبی منتشر شده است که با یورش وحشیانه و مسلحانه مزدوران رژیم به جمع اعتراض کنندگان و تیراندازی و شلیک گاز اشک‌آور به خشونت کشیده شد. گزارش ها حاکی از زخمی شدن شماری و دست‌کم کشته شدن یکی از شهروندان است. بر اساس گزارش‌ها میزان سختی آب شبکه آبرسانی خرمشهر و آبادان در سه روز گذشته به “شش برابر” حد مجاز رسیده که عملا آب آشامیدنی در این منطقه را غیرقابل استفاده کرده است.

 

اعتراض فزاینده طبقه‌ها و لایه‌‌های مختلف زحمتکشان به بحران شدید اقتصادی و بی آبی خصوصاً در جنوب کشور،  به ظلم شدید دستگاه های حاکمه و بی‌عدالتی اقتصادی، به‌روال معمول، با چوب و چماق و تکفیر و سرکوب خشن و خونین مواجه می‌شود. لازم به تذکر است که پیش از حوادث روزهای اخیر تهران و خرمشهر نیروهای انتظامی و امنیتی در یورشی وحشیانه به کارگران اعتصابی گروه ملی صنعتی فولاد اهواز ده‌ها کارگر را بازداشت و روانه زندان شدند. کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، همچون دیگر زحمتکشان، تأمین امنیت شغلی، حفظ و ادامه کار این مرکز تولیدی مهم که در آن مشغول به‌کارند، و همچنین دریافت دستمزدهای معوقه‌شان را خواستار بودند.

 

نظام سیاسی حاکم بر میهن ما، نظامی متکی بر استبداد مطلق قرون وسطایی است و همه نهاد ها و ارگان های قانون گذار، اجرایی و قضایی تنها وظیفه شان حفظ “نظام” پوسیده و ضد مردمی و اجرای بی چون و چرای  فرامین ولی فقیه است. از خیزش مردم جان به لب رسیده از ظلم و استبداد و محرومیت و گرسنگی در هشتاد شهر کشور، در دی ماه ۱۳۹۶،‌چند ماهی بیشتر نگذشته است و به رغم همه تلاش های رژیم هر روز اعتراض های مردمی به ادامه روند کنونی در گوشه ای سربلند می کند و رژیم ضدمردمی را به چالش می کشد. تجربه ماه های اخیر نشان داده است که سرکوب خشن دستگاه های امنیتی نتوانسته است جو بحرانی کشور را آرام کند و ثبات را برای رژیم ایجاد نماید.  تلاش در راه هماهنگ کردن اعتراض های مردمی و ایجاد ساختارهای اجتماعی‌ای هدفمند و مردم محور، اتحادیه‌های صنفی مستقل و تشکل‌های مدنی با هدف دفاع از صلح و دموکراسی ، و برای مبارزه مستقیم با دیکتاتوری راه نجات کشور از خطر مداخله خارجی و حرکت به سمت پایان دادن به حاکمیت ظلم، جهل و استبداد در میهن ماست.

حزب تودۀ ایران

۱۱ تیرماه ۱۳۹۷

سایت حزب تودۀ ایران

کریمی قدوسی؛ اسامی ۱۲۰ مدیر دوتابعیتی محرمانه به دادستان کل کشور ارائه می‌شود

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از مدیران دوتابعیتی‌ و دارای گرین‌کارت، از شناسایی ۱۲۰ مدیر دوتابعیتی در گزارش این کمیته خبر داد و گفت: این اسامی، محرمانه به دادستان کل کشور ارائه می‌شود.

ادامه

ایران, خبر, سیاسی

نجات کشور تنها ازمسیر مبارزۀ مشترک وهماهنگ همه نیروهای میهن‌دوست و‌ آزادی‌خواه برای پایان‌دادن به‌حاکمیت ظلم، جهل و استبداد امکان‌پذیر است!

بحران‌هایی عمیق در ابعادی گونه‌گون، از بی‌ثبات شدن اقتصاد ملی، تشدید بی سابقه فقر و محرومیت مردم، و ادامۀ جو خشن سرکوب تا تخریب شدید محیط زیست، تمامی عرصه‌های کشور ما را فراگرفته‌اند و آن را در معرض خطر دست‌اندازی‌هایی خطرناک از سوی دولت دست‌راستی و شبه‌فاشیستی دونالد ترامپ و متحدان منطقه ای آن قرار ... نجات کشور تنها ازمسیر مبارزۀ مشترک وهماهنگ همه نیروهای میهن‌دوست و‌ آزادی‌خواه برای پایان‌دادن به‌حاکمیت ظلم، جهل و استبداد امکان‌پذیر است!

ادامه

امریکا, ایران, سیاسی, مقاله

درکِ منافع جنبش مردمی و ضرورت پرهیز از کَژروی و سیاست‌های ماجراجویانه

تحولات پرشتاب جهانی- منطقه‌ای، و بسط فزایندهٔ نارضایتی مردم از بحران عمیق اقتصادی-اجتماعی، و خصوصاً پی آمدهای ادامهٔ رژیم ضد مردمی و استبدادی ولایت فقیه، وظایفی حساس را بر دوش نیروهای مترقی، آزادی‌خواه و میهن‌دوست قرار داده است. وضعیت عینی و ذهنی جامعه، موج‌های نبرد طبقاتی‌ای حاد و گسترش‌یابنده- نبرد طبقاتی‌ای که میان لشگر انبوه ... درکِ منافع جنبش مردمی و ضرورت پرهیز از کَژروی و سیاست‌های ماجراجویانه

ادامه

امریکا, ایران, جهان, سیاسی, عربستان سعودی, مقاله