جرمی کوربین: بریتانیا شریک نسل‌کشی اسرائیل در غزه است

جرمی کوربین دولت بریتانیا را به همدستی در نسل‌کشی اسرائیل متهم کرد، تهدید کامرون علیه دادگاه کیفری بین‌المللی را رسوا ساخت و قرار است «دادگاه غزه» را برای شنیدن صدای قربانیان برپا ‌کند. به گزارش ایسنا، «جرمی کوربین»، سیاستمدار سرشناس انگلیسی در گفت‌وگویی تازه، از تشکیل حزب جدید با اصولی چون صلح و عدالت اجتماعی ... جرمی کوربین: بریتانیا شریک نسل‌کشی اسرائیل در غزه است

ادامه

آزادی, اسراییل, انگلیس, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, غرب اروپا, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

راهپیمایی هزاران نفری در آتن در اعتراض به حملات اسرائیل در غزه

هزاران نفر از ساکنان آتن، یونان با شعار «غزه می‌ایستد» در یک راهپیمایی، حملات اسرائیل علیه مردم غزه را محکوم کردند. به گزارش ایسنا، در این راهپیمایی که در همبستگی با مردم فلسطین در مواجهه با نسل کشی اسرائیل در پایتخت یونان برگزار شد، مردم بنرهایی در دست داشتند که در حمایت از فلسطین بود. ... راهپیمایی هزاران نفری در آتن در اعتراض به حملات اسرائیل در غزه

ادامه

اسراییل, تروریسم, جنایات جنگی, جنوب اروپا, جهان, حزب کمونیست, خبر, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی, یونان

ده‌ها هزار نفر در سراسر استرالیا خواستار تحریم اسرائیل شدند

پس از اعلام رسمی قحطی و گرسنگی در غزه توسط سازمان ملل، هزاران نفر در سراسر استرالیا در حمایت از مردم فلسطین تظاهرات کردند و خواستار تحریم اشغالگران و توقف صادرات تسلیحات نظامی شدند. به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری ایرنا به نقل از شبکه تلویزیونی «اس‌بی‌اس نیوز استرالیا»، هزاران نفر در سراسر استرالیا پس از ... ده‌ها هزار نفر در سراسر استرالیا خواستار تحریم اسرائیل شدند

ادامه

استرالیا, اسراییل, اشغالگری, تحریم, جنایات جنگی, جهان, خبر, غرب, فلسطین, کودکان, گرسنگی, نسل‌کشی

رئیس جمهور ایرلند خواستار مداخله نظامی سازمان ملل در غزه شد

در پی اعلام رسمی قحطی و گرسنگی در غزه توسط سازمان ملل، رئیس جمهور ایرلند با محکومیت اسرائیل خواستار مداخله نیروی بین المللی به منظور تضمین رسیدن کمک‌های بشردوستانه به غزه شد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست»، «مایکل هیگینز»، رئیس جمهور ایرلند از سازمان ملل متحد خواست برای ... رئیس جمهور ایرلند خواستار مداخله نظامی سازمان ملل در غزه شد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, ایرلند, دموکراسی, سازمان ملل, غرب اروپا, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

کوربین از تشکیل حزب جدید با راهبرد توزیع عادلانه قدرت و ثروت خبر داد

رهبر پیشین حزب کارگر انگلیس در سخنانی از تأسیس حزب جدید خود با عنوان موقت «حزب شما» خبر داد و اصول و مبانی آن را تشریح کرد. به گزارش ایسنا، «جرمی کوربین» در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه المیادین با اشاره به رویکردهای اصلی حزب جدید خود گفت: این حزب بر صلح و عدم تسلیح اسرائیل ... کوربین از تشکیل حزب جدید با راهبرد توزیع عادلانه قدرت و ثروت خبر داد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, انگلیس, صلح, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, فلسطین, کودکان, گرسنگی, محیط زیست, نسل‌کشی

نشست گروه‌های فلسطینی برای ایجاد رهبری واحد در جهت مقابله با معامله قرن

تشکیل کمیته رهبری واحد و فعال کردن سازمان آزادیبخش فلسطین برای مقابله با معامله قرن و خنثی کردن توطئه برنامه آمریکایی – اسرائیلی عادی سازی روابط اعراب با اسرائیل از مهمترین موضوعات نشست عصر امروز (پنجشنبه) گروه ها و جناح های فلسطینی در بیروت است.

 

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی “رای الیوم” در گزارشی با اشاره به نشست عصر امروز مسئولان جناح‌ها و گروه‌های مبارز فلسطینی در بیروت نوشت: در این راستا رهبران جناح‌های فلسطینی از جمله جنبش مقاومت اسلامی (حماس) به مسئولیت”اسماعیل هنیه” رئیس دفتر این جنبش، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، معاون دبیرکل جبهه مردمی و معاون دبیر کل جبهه دموکراتیک فلسطین روز گذشته وارد بیروت پایتخت لبنان شدند.

 

بر اساس اعلام منابع فلسطینی شرکت کننده، این نشست با سخنرانی “محمود عباس” رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای روسا و نمایندگان جناج‌ها و گروه‌های فلسطینی آغاز خواهد شد و سپس پشت درهای بسته ادامه خواهد یافت.

 

منابع فلسطینی شرکت کننده گفتند که آشتی بین فتح و حماس، پیشنهاد تشکیل کمیته رهبری متشکل از همه جناح‌ها برای اتخاذ موضعی واحد برای مقابله با معامله قرن و بحث در مورد فعال‌سازی سازمان آزادیبخش فلسطین از جمله مهمترین برنامه‌های این نشست خواهد بود.

 

“انور رجا” یکی از اعضای دفتر سیاسی جبهه مردمی فلسطین به “رای الیوم” گفت: آنچه برای ما مهم است، ایجاد مکانیزمی برای پایان دادن به وضعیت تفرقه و روند پیشرفت وضعیت سازمان آزادیبخش در یک برنامه سیاسی که مبتنی بر لغو به رسمیت شناختن اسرائیل باشد.

 

وی افزود: ما به این نتیجه رسیده‌ایم که نظام رسمی عرب در حال فراهم کردن زمینه‌ای برای سازمان آزادیبخش است که در آن اصطلاح آزادسازی از بین می‌رود و رهبری جدیدی مطابق با روند معامله قرن بر راس آن قرار می‌گیرد.

 

رجا ادامه داد: شایسته است که امروز فلسطین موضع متحدی که منجر به برگزاری کنفرانس شورای ملی فلسطین و یک سری کنفرانس‌های اساسی قبل از به پایان رسیدن سال شود تا سازمان آزادیبخش از به رسمیت شناختن اسرائیل عقب‌نشینی کند.

 

وی با بیان اینکه جلسه امروز بسیار مهم است، افزود: اگر این نشست فلسطینی مهم نبود بسیاری از طرف‌ها تلاش نمی‌کردند که از تشکیل آن جلوگیری و مانع آن شوند.

 

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در بهمن سال گذشته پس از گمانه زنی‌های بسیار به همراه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌ وزیر اسرائیل در کاخ سفید حاضر شد و از طرح صلح خود موسوم به «معامله قرن» رونمایی کرد، موضوعی که با واکنش منفی بسیاری از کشورها و چهره‌‌های خارجی مواجه شد و بسیاری یا با دیده تردید به آن نگریستند یا با آن مخالفت کردند.

 

رییس جمهوری آمریکا که این روزها خود را گرفتار محکمه استیضاح و فشار داخلی می‌بیند، در این طرح علاوه بر تایید اشغالگری اسرائیل، از فلسطینی‌ها خواسته که به این طرح بپیوندند و از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شوند؛ سخنانی که مورد تایید نتانیاهو نیز قرار گرفت و از ترامپ به عنوان بهترین دوست اسرائیل نام برد.

 

این طرح شهر بیت‌المقدس را پایتخت یکپارچه اسرائیل می‌داند و بر اساس بندهای آن همچنین ۴۰ درصد زمین‌های کرانه باختری توسط اسرائیل اشغال و مقاومت فلسطین خلع سلاح خواهد شد و بخش‌هایی از کرانه باختری که در آن ها شهرک‌های اسرائیلی ساخته شده به این رژیم الحاق می‌شود و پناهندگان فلسطینی حق بازگشت به سرزمین خود را ندارند و باید در کشورهای میزبان مانند لبنان، اردن و سوریه، اسکان دایم بگیرند.

رسانه‌های آلمانی: راه فشار آمریکا علیه ایران مسدود شد

رسانه‌های آلمانی اقدام اخیر شورای امنیت سازمان ملل در ممانعت از تلاش بیشتر آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را به منزله توقف این تلاش‌ها از سوی شورای امنیت سازمان ملل دانستند.

ادامه

المان, امریکا, اندونزی, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, روسیه, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, مذاکرات اتمی

تلویزیون چین سیاست آمریکا در خاورمیانه را فاجعه‌بار توصیف کرد

«سی. سی. تی. وی» تلویزیون دولتی چین با انتشار مطلبی، سیاست دولت دونالد ترامپ رییس‌جمهوری آمریکا در خاورمیانه را فاجعه بار توصیف کرد و آن را نمونه‌ای از گسستگی و یکجانبه گرایی این کشور در جهان دانست.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, عربستان سعودی, فلسطین

دست رد محمود عباس به سینه پمپئو

” مایک پمپئو ” وزیر امور خارجه آمریکا در جریان سفر به سرزمین‌های اشغالی از ” محمود عباس ” رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای شرکت در اجلاس به اصطلاح ” صلح خاورمیانه ” که قرار است توسط آمریکا در یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برگزار شود ، دعوت کرد، اما با دست رد ... دست رد محمود عباس به سینه پمپئو

ادامه

اردن, اسراییل, امارات, امریکا, بحرین, جهان, خاورمیانه, خبر, سودان, عربستان سعودی, عمان, فلسطین, مراکش, مصر

بازی خطرناک دونالد ترامپ با آتش در خاورمیانه

جبههٔ دموکراتیک صلح و برابری (هَداش) و حزب کمونیست اسرائیل توافق‌نامهٔ عادی‌سازی روابط امارات متحد عربی و اسرائیل به میانجیگری آمریکا را محکوم  کردند. 

ادامه

اتحادیه عرب, اردن, اسراییل, امارات, امپریالیسم, امریکا, ایران, بحرین, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی, عمان, فلسطین, مصر