رییس جمهور صربستان: درخواست غرب برای تحریم روسیه غیرمنصفانه است

رییس جمهور صربستان روز یکشنبه درخواست کشورهای غربی از بلگراد برای حمایت از تحریم‌ها علیه روسیه را ناعادلانه توصیف کرد و گفت: ما یک کشور مستقل هستیم، عضوی از اتحادیه اروپا نیستیم و حتی در سال ۱۹۹۹ از حمله خارجی توسط ناتو نجات پیدا کردیم. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آلکساندر ووچیچ ... رییس جمهور صربستان: درخواست غرب برای تحریم روسیه غیرمنصفانه است

ادامه

اتحادیه اروپا, تجاوز نظامی, تحریم, تحلیل, جنوب شرق اروپا, جهان, روسیه, شرق اروپا, صربستان, غرب, ناتو

پیشروی نیروهای روسیه در اوکراین و تصرف منطقه «باسیوکا»

روسیه اعلام کرد که منطقه «باسووکا» در استان «سومی» را به تصرف خود درآورده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که کنترل منطقه «باسووکا» (Basovka) در استان «سومی» را به دست گرفته است. در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع ... پیشروی نیروهای روسیه در اوکراین و تصرف منطقه «باسیوکا»

ادامه

آلمان, آمریکا, انگلیس, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, ناتو

آیا اوکراین به بازار سیاه جهانی برای تجارت اسلحه تبدیل می‌شود؟

روزنامه تلگراف به نقل از منابعی گزارش داد که اوکراین ممکن است به مرکز جهانی تجارت تسلیحات در بازار سیاه تبدیل شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ روزنامه انگلیسی تلگراف به نقل از منابعی از یوروپل گزارش داد که اوکراین ممکن است به مرکز جهانی تجارت تسلیحات در بازار سیاه تبدیل شود. این روزنامه افزود که ... آیا اوکراین به بازار سیاه جهانی برای تجارت اسلحه تبدیل می‌شود؟

ادامه

اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب, گزارش, ناتو

فرمانده ارشد ناتو: روسیه در حال گسترش ذخایر مهمات خود تا ۳ برابر کل ذخایر آمریکا و اروپاست

فرمانده ارشد ناتو در اروپا درباره سرعت تولیدات دفاعی روسیه و جایگزینی مهمات و جنگ‌افزارهایی که مسکو در جنگ اوکراین از دست می‌دهد، هشدار داد و گفت که این امر ذخایر مهمات روسیه را سه برابر کل ذخایر مهمات آمریکا و اروپا می‌سازد. به گزارش ایسنا، یک ژنرال ارشد آمریکایی پنج‌شنبه به کنگره هشدار داد ... فرمانده ارشد ناتو: روسیه در حال گسترش ذخایر مهمات خود تا ۳ برابر کل ذخایر آمریکا و اروپاست

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

حمله روسیه به محل نشست فرماندهان اوکراینی و مربیان غربی در زادگاه زلنسکی

وزارت دفاع روسیه امروز جمعه اعلام کرد که نیروهای روسی محل نشست فرماندهان نیروهای مسلح اوکراین و مربیان غربی را در رستورانی در شهر کریووی روگ (یا کریفی ریه) با یک حمله موشکی دقیق هدف قرار دادند که طی آن «دشمن ۸۵ نیروی خود را از دست داد.» به گزارش ایسنا، در بیانیه وزارت دفاع ... حمله روسیه به محل نشست فرماندهان اوکراینی و مربیان غربی در زادگاه زلنسکی

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب

تلاش مخفیانه آمریکا و اسرائیل برای آشنایی با موشک‌های اس-۳۰۰ در اوکراین

منابع خبری فاش کرده‌اند که کارشناسان نظامی آمریکایی و اسرائیلی مخفیانه به اوکراین سفر کرده‌اند تا با خصوصیات فنی سامانه‌های موشکی اس-۳۰۰ تولیدی شوروی سابق که در این کشور باقی مانده، آشنا شوند.

 

روزنامه «گازیتا.رو» روسیه به نقل از پورتال خبری ویتنامی «Soha News» نوشته است، هیئتی از ایالات متحده و اسرائیل به طور مخفیانه به اوکراین سفر کرده‌اند تا مطالعاتی را به روی سامانه‌های موشکی اس-۳۰۰ تولید شده در زمان اتحاد جماهیر شوروی که در نیروهای مسلح این کشور وجود دارد، انجام دهند. طرف اوکراینی سامانه‌های قدیمی موجود در این کشور برای آزمایشات رزمی را به آنها نشان داده و اطلاعات مربوط به امکانات و توانایی‌های این تجهیزات نظامی را در اختیار شرکای خارجی خود قرار داده است.

 

به نوشته این روزنامه، پیش از این در شرایطی که روسیه به تازگی سامانه‌های موشکی اس-۳۰۰ را به ارتش سوریه تحویل داده است، ۱۸فروند جنگنده اف-۱۵ اس Eagleنیروی هوایی آمریکا و تعدادی از خلبانان اسرائیلی در اوکرلین حضور یافتند. آنها در حال آزمایش به روی توانایی‌های این سامانه با کمک هواپیماهای آمریکایی بوده و به این نتیجه رسیدند که جنگنده‌های نسل پنجم اف-۳۵ Lightning II آمریکایی در مقابل این فناوری آسیب پذیر خواهند بود.

 

به نظر می‌رسد مقامات اوکراینی کارشناسان خارجی را درباره عدم تفاوت اساسی بین سامانه‌های موشکی موجود در این کشور و سامانه‌هایی که روسیه به ارتش سوریه تحویل داده، متقاعد کرده باشند.

 

روز گذشته اعلام شد که آزمایشات اعلام شده از سوی پنتاگون به روی جنگنده اف-۳۵Lightning II نشان داده است که ایالات متحده در توانایی این جنگنده برای عدم رهگیری توسط سامانه موشکی اس-۳۰۰ روسی اطمینان ندارد.

 

لازم به یادآوری است که جنگنده‌های اف-۱۵ نیروی هوایی آمریکا روز یکشنبه در اوکراین مستقر شدند.

 

تصمیم گیری برای تحویل سامانه‌های موشکی اس-۳۰۰ به سوریه پس از حادثه سرنگونی هواپیمای ایل-۲۰ روسیه در جریان عملیات نظامی جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان سوریه اتخاذ شد. به عقیده مقامات مسکو، با تحویل این سامانه‌ها به ارتش سوریه، توازن نیروها در منطقه تغییر خواهد کرد. استقرار این سامانه در خاک سوریه، موجب نگرانی مقامات تل آویو و واشنگتن شده که تا قبل از این بارها به مواضع ارتش سوریه حمله کردند.

تسنیم

مقابله روسیه با برنامه‌های نظامی- بیولوژیکی آمریکا در نزدیکی مرز خود

رئیس کمیته دفاعی دومای روسیه تاکید کرد این کشور تدابیر دیپلماتیک و نظامی لازم برای مقابله با برنامه‌های نظامی-بیولوژیکی آمریکا در خاک کشورهای همجوار، از جمله در گرجستان، در نظر گرفته است.

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, گرجستان

روسیه: ۷۳ تن تاکنون در آزمایشگاه‌ تسلیحات بیولوژیک آمریکا در گرجستان جان باخته‌اند

وزارت دفاع روسیه، آمریکا را متهم به انبار کردن سلاح‌های بیولوژیک با استفاده از یک شبکه از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی درباره پاتوژنها در جمهوری‌های متعلق به شوروی سابق کرده است.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, گرجستان