علت اعتراض کارگران، تعدیل چند نفر از کارگران مجتمع کشت و صنعت شمال در اوایل فروردین ماه جاری است درحالیکه آنها خواستار بازگشت به کار و پرداخت معوقات حقوقی خود هستند.
این کارگران که تاکنون چندین بار اقدام اعتراضی در مقابل کارخانه و نهادهای مرتبط دولتی در استان مازندران انجام دادهاند، گفتند: متاسفانه تا این لحظه هیچ پاسخی از سوی مسئولان و کارفرما به خواستههایمان نگرفتهایم.
از قرار معلوم کارفرما برای کم کردن هزینههای کارخانه به بهانه عدم نیاز اقدام به تعدیل این ۵۰ نفر کرده است.
به گفته یکی از معترضان، بعد از گذشت سه ماه هنوز مقرری بیمه بیکاری آنها برقرار نشده است. همچنین از وعدههایی که در اجتماعات قبلی برخی مسئولان برای پیگیری وضعیت شغلی داده شده هنوز خبری نیست.
به گفته وی برخی همکارانمان با سوابق ۲۰ سال در آستانه بازنشستگی با مشاغل سخت و زیانآور بودند که کارفرما به بهانه خاتمه قرارداد همه آنها را یکجا بیکار کرد.
ایلنا